Uskomme, että sinä voisit muuttaa maailmaa!

Mitä-verkosto etsii ihmisoikeus- ja kehityskysymyksistä sekä globaalin vastuun edistämisestä kiinnostuneita 18–30-vuotiaita innokkaita nuoria aikuisia. Mitä-verkoston johto- ja suunnitteluryhmä koostuu 20 nuoresta ja koordinoi verkoston toimintaa yhdessä Planin kanssa.

Haemme ryhmäämme juuri sinua! Ainoa mitä tarvitset, on innostusta ja tarve muuttaa maailmaa. Hae mukaan JOS-ryhmään 7.9.2016 mennessä ja tule toteuttamaan kanssamme ensi vuoden tasa-arvoon liittyvää vaikuttamiskampanjaa. Valittu JOS-ryhmä kutsutaan koulutusviikonloppuun 24.–25.9.2016.

Mitä-verkostossa vaikutat

Mitä-verkosto tarjoaa 18-30-vuotiaille nuorille mahdollisuuksia vaikuttaa ja toimia globaalin vastuun puolesta eri puolilla Suomea. Työmme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kampanjoissa pyrimme lisäämään suomalaisten tietoa kehitys- ja ihmisoikeuskysymyksistä sekä globaalista vastuusta. Vaikutamme myös poliitikkoihin ja päättäjiin, jotta globaalit kysymykset huomioidaan päätöksenteossa. Verkoston kautta nuorten ääni pääsee kuuluviin myös Planin työssä.

Lisätietoja: Iida Maria Aalto, Koordinaattori, lasten ja nuorten osallisuus - iidamaria.aalto@plan.fi

Yritysvastuun materiaalipankki

Mitä-verkoston yritysvastuun teemaryhmä on työstänyt lyhyen materiaalipankin, jonka avulla voit tutustua yritysvastuun keskeisiin teemoihin helposti ja nopeasti.

Materiaalipankkiin pääset tutustumaan täältä.