Artikkelit, 12.2.2024

Tyttösponssi = kumppanuus tasa-arvon puolesta

Guatemalalainen nuori nainen on liittänyt kätensä yhteen muiden nuorten kanssa.

Ovatko tasa-arvo ja yhdenvertaiset mahdollisuudet yrityksellenne tärkeitä arvoja? Tyttösponssikumppanina edistätte tyttöjen mahdollisuutta käydä koulua ja päättää itse tulevaisuudestaan.

Tyttösponssi on helppo ja vaivaton tukimuoto, joka viestii yrityksen arvoista ja sitoutumisesta tasa-arvon edistämiseen. Tyttösponssina yrityksenne parantaa tyttöjen oikeuksien toteutumista Etiopiassa, Mosambikissa, Ugandassa, Zimbabwessa, Laosissa ja Myanmarissa.

Tyttösponssina edistätte tasa-arvon toteutumista myös kriiseissä. Tyttösponssikumppanien tuella voimme auttaa nopeasti kriiseissä ja konflikteissa ympäri maailmaa. 

Tyttösponssikumppanina yrityksenne saa

  • viestintämateriaalit, joilla voitte kertoa kumppanuudesta sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuillanne
  • diplomin kumppanuudesta
  • ajankohtaisia uutisia ja tuloksia tuellanne tehtävästä työstä
  • logonne Planin verkkosivuille.

Tytöt samalle viivalle

Maailmassa vaikuttavat moninaiset kriisit ovat romuttaneet tasa-arvossa sekä tyttöjen ja naisten oikeuksissa saavutettua edistystä. Lapsiavioliitot, varhaiset raskaudet ja sukupuolittunut väkivalta ovat lisääntyneet hälyttävästi monissa maissa.

Siksi tyttösponssikumppanien merkitys on nyt entistäkin suurempi. Tukijoidemme avulla lisäämme tietoa tyttöjen oikeuksista ja puutumme haitallisiin perinteisiin, kuten lapsiavioliittoihin. Tyttösponssikumppanit edistävät konkreettisesti lasten ja nuorten, eritysesti haavoittuvassa asemassa olevien tyttöjen, mahdollisuutta kouluttautua ja päättää itse omasta kehostaan sekä tulevaisuudestaan.

Tukijoidemme avulla parannamme koulutuksen laatua, tuemme tyttöjä pysymään koulussa ja autamme koulun keskeyttäneitä tyttöjä palaamaan opintojen pariin. Edistämme myös tyttöjen digitaitoja ja parannamme heidän mahdollisuuksiaan käyttää teknologiaa.

Lisäksi edistämme nuorten mahdollisuuksia työllistyä esimerkiksi Smartup Factory -innovaatiopajoissamme. Smartupeissa nuoret oppivat digi- ja työelämätaitoja sekä saavat tukea oman yrityksen perustamiseen.

Tee kantasi tasa-arvoon näkyväksi.

Tyttösponssikumppanuus pähkinänkuoressa

  • Kyseessä on kevyt kumppanuus yrityksille.
  • Kumppanuuden hinta on alk. 2 500 € / vuosi.
  • Yrityksenä sitoudutte tyttösponssiin vuodeksi kerrallaan.
  • Kumppanuus kertoo sitoutumisestanne tasa-arvoon ja kestävän kehityksen tavoitteisiin.
  • Tukenne avulla tytöt pääsevät kouluun ja saavat mahdollisuuden päättää itse elämästään.

Tule mukaan >

Kolme ghanalaista nuorta hymyilee kädet toistensa harteilla.

Ota yhteyttä

Mietityttääkö yrityksessänne jokin lahjoittamiseen liittyvä kysymys? Otathan yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopivin ratkaisu yrityksellenne.

ELLA LAUTANIEMI

Varainhankinnan suunnittelija, yrityslahjoitukset
+358 50 359 4761
ella.lautaniemi@plan.fi

Tilaa yritysten uutiskirje

Tilaamalla yritysuutiskirjeemme saat kiinnostavia uutisia työelämästä ja tasa-arvosta sekä yritysyhteistyöstämme ja työmme tuloksista.

yhteistyö Planin kanssa

Tyttö seisoo ulkona keltaisessa paidassa ja katsoo hymyillen kameraan.

Tyttösponssikumppanuus

Tee kantasi tasa-arvoon näkyväksi. Yrityksen tyttösponssi on helppo tukimuoto, johon sitoudutte vuodeksi kerrallaan. Tyttösponssina saatte käyttöönne diplomin ja viestintäpaketin.

Tule tyttösponssikumppaniksi
Brasilialainen tyttö seisoo pihalla viirien alla.

Yrityslahjoitus

Haluaisiko yrityksenne tällä kertaa tehdä kertalahjoituksen? Lahjoittamalla teille sopivan summan yrityksenne edistää tasa-arvoa ja parantaa lasten elämää.

Tee lahjoitus
Neljä tyttöä seisoo rinnakkain koulupuvuissa.

Pitkäaikainen kumppanuus

Pitkäaikainen kumppanuus Planin kanssa mahdollistaa yrityksenne arvojen esiin tuomisen, tukee strategiaanne ja sitouttaa yrityksenne tasa-arvon edistämiseen.

Lue lisää