Yritysyhteistyö

Yhteistyö Planin kanssa sitouttaa tasa-arvoon ja vastuullisuuteen

Kolme tansanialaista tyttöä seisoo rinnakkain ja pitelee Planin jakamia hygieniatarvikkeita.

Haluaako yrityksesi kantaa sosiaalista vastuuta sekä edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista? Aloita yritysyhteistyö Plan International Suomen kanssa. 

Yhteistyössä kanssamme voitte konkreettisin teoin edistää kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista. Yhdessä yritysten ja muiden tukijoidemme kanssa lisäämme tasa-arvoa, vähennämme köyhyyttä ja parannamme miljoonien lasten elämää vuosittain. Työskentelemme lasten oikeuksien turvaamiseksi myös kriisien ja konfliktien aikana. Parannamme etenkin tyttöjen asemaa ja koulutusta, sillä tasa-arvoisesta yhteiskunnasta hyötyvät kaikki.

Yritysyhteistyö Planin kanssa vahvistaa brändiä sekä sitouttaa ja motivoi henkilöstöä. Käytämme varamme tehokkaasti ja vastuullisesti. Viestimme tukijoillemme avoimesti työmme tuloksista.

Tarjoamme monipuolisesti yhteistyömuotoja erilaisille yrityksille. Meille jokaisella lahjoituksella ja kumppanilla on merkitystä. Kerromme mielellämme, miten juuri teidän yrityksenne voi tehdä Planin kanssa yhteistyötä.  

Kambodzalaiset lapset leikkivät Plan-ilmapalloilla.

Tutustu yhteistyömahdollisuuksiin:

Tyttö seisoo ulkona keltaisessa paidassa ja katsoo hymyillen kameraan.

Yrityksen tyttösponssi

Tee kantasi tasa-arvoon näkyväksi. Tyttösponssikumppanuus on helppo ja vaivaton tukimuoto, joka viestii yrityksenne sitoutumisesta tasa-arvon edistämiseen. Tyttösponssiyrityksenä saatte käyttöönne diplomin, viestintäpaketin ja uutisia tuellanne tehtävästä työstä.

Tule tyttösponssiksi
Neljä tyttöä seisoo rinnakkain koulupuvuissa.

Kumppanuus Planin kanssa

Kumppaninamme voitte ideoida yhdessä kanssamme juuri teille sopivan kumppanuuden. Kumppanuus Planin kanssa mahdollistaa yrityksenne arvojen esiin tuomisen, tukee strategiaanne ja sitouttaa yrityksenne tasa-arvon edistämiseen.

Tutustu kumppanuuksiin
Nuori mies työntää rullakkoa myymälässä.

Tarjoa kesätyö nuorelle!

Haluatko sinä olla mukana työllistämässä Suomeen muuttaneita nuoria? Vuosittain noin 50 nuorta löytää kauttamme kesätyön ja saa arvokkaan ensikosketuksen työelämään. Haemme nyt työnantajia työllistämään motivoituneita ja innostuneita nuoriamme.

Lue lisää
Planin paitaan pukeutunut perulainen tyttö katsoo kameraan hymyillen. Taustalla seisoo neljä tyttöä lisää. Kaikilla tytöillä on kädet puuskassa.

Tyttöpalkinto

Planin tyttöpalkinto jaetaan vuosittain Suomessa toimivalle henkilölle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka edistää merkittävästi tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Tutustu palkintoon ja tule mukaan palkintojuhlan sponsoriksi.

Lue lisää
Ukrainalainen nainen halaa lasta puolalaisessa pakolaiskeskuksessa.

Hätäapulahjoitus Ukrainaan

Tukeamme tarvitaan nyt. Lähes puolet Ukrainen koko väestöstä on humanitaarisen avun tarpeessa. Sinä ja yrityksesi voitte auttaa. Lahjoita hätäapukeräykseen jo tänään.

Tee hätäapulahjoitus
Girls takeover -valtaaja ja juontajia Maikkarin studiolla.

#GirlsTakeover

Maailmanlaajuisessa #GirlsTakeover-tempauksessa tytöt valtaavat päättäjien paikat tyttöjen päivän kunniaksi. Tempaukseen ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen ovat Suomessa osallistuneet mm. Finnair, SOK, Nordea, KONE, F-Secure, Supercell ja MTV Uutiset.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla yritysuutiskirjeemme saat kiinnostavia uutisia työelämästä ja tasa-arvosta sekä yritysyhteistyöstämme ja työmme tuloksista.

Ecuadorilainen tyttö hymyilee auringonpaisteessa.

Ota yhteyttä

henkilökuva Baharak Bashmani

Baharak Bashmani

Yritysyhteistyön vastaava, kumppanuudet

+358 50 354 4432 baharak.bashmani@plan-international.org

Ella Lautaniemi

Varainhankinnan suunnittelija, yrityslahjoitukset

+358 50 359 4761 ella.lautaniemi@plan-international.org

Ajankohtaista

Blogit, 6.5.2024

Työn tarkoitus löytyi nuorten kohtaamisesta

Kun huomaa, että omalla toiminnalla on positiivinen vaikutus nuoriin, tuntee tekevänsä jotain oikein, kirjoittaa Janne Lodewijks.
Kuvassa Giggeli -yrityksen kuvituskuva, jossa kaksi miesoletettua halaavat toisiaan ja katsovat eteenpäin. Taaimmaisella miehellä on ruskeat hiukset ja edessä olevalla vaaleat hiukset.
Blogit, 29.4.2024

Kehomyönteisempi maailma ilman tabuja ja häpeää

Avoin kehonkuva ja seksuaaliterveys murtavat tabuja ja edistävät mielenterveyttä, kirjoittavat kehopositiivisuusprojekti Giggelin perustajat Isaac Jyväsjärvi ja Aaro Angerpuro.
Piirroskuva, jossa sinisellä taustalla on erilaisia käsiä.
Blogit, 27.2.2024

Monimuotoisuus ei ole muotisana vaan avain nykyaikaisen organisaation menestykseen

Nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja inkluusiota voi erehtyä pitämään trendisanoina. Sitä ne eivät kuitenkaan ole. Ne ovat olennainen osa jokaisen aikaansa seuraavan ja menestyvän yrityksen toimintaa, Baharak Bashmani kirjoittaa.

Girls takeover -kumppanit

Kumppanit

Tyttösponssiyritykset

Tyttöpalkinnon sponsorit

Globaaleja tukijoitamme