Yritysyhteistyö

YhteistyöPlaninkanssasitouttaatasa-arvoonjavastuullisuuteen

Kolme tansanialaista tyttöä seisoo rinnakkain ja pitelee Planin jakamia hygieniatarvikkeita.

Tule yrityskumppaniksi

Haluaako yrityksesi kantaa sosiaalista vastuuta sekä edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista? Aloita yritysyhteistyö Plan International Suomen kanssa. 

Yhteistyössä kanssamme voitte konkreettisin teoin edistää kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista. Yhdessä yritysten ja muiden tukijoidemme kanssa edistämme tasa-arvoa, vähennämme köyhyyttä ja parannamme miljoonien lasten elämää vuosittain. Käytämme varamme tehokkaasti ja vastuullisesti. 

Yritysyhteistyö Planin kanssa vahvistaa brändiä sekä sitouttaa ja motivoi henkilöstöä. 

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia yhteistyömuotoja eri kokoisille ja erilaisille yrityksille. Meille jokaisella lahjoituksella ja kumppanilla on merkitystä. Kerromme mielellämme, miten juuri teidän yrityksenne voi tehdä Planin kanssa yhteistyötä.  

Valitse yrityksellesi sopivin yhteistyömuoto 

Planin paitaan pukeutunut perulainen tyttö katsoo kameraan hymyillen. Taustalla seisoo neljä tyttöä lisää. Kaikilla tytöillä on kädet puuskassa.

Yrityksen tyttösponssi

Tee kantasi tasa-arvoon näkyväksi. Yrityksen tyttösponssi on helppo ja vaivaton tukimuoto, johon sitoudutte vuodeksi kerrallaan. Tyttösponssiyrityksenä saatte käyttöönne diplomin, viestintäpaketin ja ajankohtaisia uutisia kohdemaista neljästi vuodessa.

Tule tyttösponssiksi
Neljä tyttöä seisoo rinnakkain koulupuvuissa.

Kumppanuus Planin kanssa

Kumppaninamme voitte ideoida yhdessä kanssamme juuri teille sopivan kumppanuuden. Kumppanuus Planin kanssa mahdollistaa yrityksenne arvojen esiin tuomisen, tukee strategiaanne ja sitouttaa yrityksenne tasa-arvon edistämiseen.

Tutustu kumppanuuksiin
Girls takeover -valtaaja ja juontajia Maikkarin studiolla.

#GirlsTakeover

Maailmanlaajuisessa #GirlsTakeover-tempauksessa tytöt valtaavat päättäjien paikat kansainvälisen tyttöjen päivän kunniaksi. Tempaukseen ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen ovat Suomessa osallistuneet muun muassa Rovio, K-ryhmä, Nordea, KONE, F-Secure, Supercell, Futurice ja MTV Uutiset.

Lue lisää

Tee yrityslahjoitus 

Haluaisiko yrityksenne tällä kertaa tehdä kertalahjoituksen?

Tee lahjoitus, joka edistää tasa-arvoa ja kehittyvissä maissa asuvien tyttöjen koulutusta. Lahjoittamalla yrityksenne parantaa lasten elämää. Saatte käyttöönne viestintämateriaalit, jolla voitte kertoa lahjoituksesta. 

Tyttö istuu pulpetin ääressä.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla yritysuutiskirjeemme saat kiinnostavia uutisia työelämästä ja tasa-arvosta sekä yritysyhteistyöstämme ja työmme tuloksista.

Ecuadorilainen tyttö hymyilee auringonpaisteessa.

Ota yhteyttä

Päivi Korpela

Päivi Korpela

Yritysyhteistyön vastaava, kumppanuudet

+358 40 708 0449 paivi.korpela@plan.fi

Ella Lautaniemi

Varainhankinnan suunnittelija, yrityslahjoitukset

+358 50 359 4761 ella.lautaniemi@plan.fi

Ajankohtaista

Kolme nuorta poseeraa, heihin on heijastettu projektorilla mustavihreää digitalista kuvaa.
Blogit, 23.4.2021

Kuka vain voi muuttaa maailmaa finanssiteknologialla

Finanssiteknologia on ala täynnä mahdollisuuksia, mutta sen kehitystyössä tarvitaan ihmisiä monenlaisista taustoista, kirjoittavat Laura Rintamäki, Vilhelmiina Ylinampa, Lovisa Diesen, Kaisla Kasteenpohja ja Ida Sällinen.
Tyttöjä koulussa Ecuadorissa.
Blogit, 12.11.2020

Tyttöjen kouluttaminen tuo hyvinvointia ja talouskasvua

Tyttöjen koulutuksen tukeminen on yrityksiltä vastuullisuusteko, joka nostaa bruttokansantuotetta erityisesti kehittyvissä maissa, kirjoittaa Kaisa Koskinen.
Artikkelit, 1.7.2020

Vahvistimme nuorten asemaa ja toimeentuloa Indonesiassa

Yli 2 000 nuorta naista ja miestä sai kolmen vuoden aikana koulutusta yrittäjyyteen ja maatalouteen.

Girls takeover -Kumppanit

Kumppanit

Tyttösponssiyritykset

Globaaleja tukijoitamme