Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.


Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Työmme maailmalla
Sotilasjuntan hallitsemassa Myanmarissa demokraattinen kehitys on vielä alussa.
Myanmarissa elää ainakin 135 etnistä vähemmistöä, jotka ovat haavoittuvassa asemassa. Esimerkiksi rohingya-muslimivähemmistöön kuuluvia ihmisiä on paennut vainoja naapurimaihin, ja yli miljoona rohingyalaista elää Bangladeshin pakolaisleireillä. Sukupuolittunut väkivalta on yleistä konfliktialueilla. Myanmarissa elää yli miljoona maan sisäistä pakolaista.
Koronapandemian ja köyhyyden seurauksena monet lapset ovat jääneet pois koulusta ja menneet töihin. Yli kaksi miljoonaa lasta ja nuorta ei käy koulua, ja kaksi kolmasosaa vammaisista lapsista ei pääse kouluun. Noin 1,4 miljoonaa lasta ei voi käyttää vessaa.
Maatoimistomme sijaitsee Yangonissa.
Kachinin ohjelma-alue
Nyaung Un ohjelma-alue
Mrauk Un ohjelma-alue
Sittwen ohjelma-alue
Taungupin ohjelma-alue
17 548 kummilasta sai tukea ja koulutusta.
Kehitimme 100 354 nuoren koulujen turvallisuutta ja katastrofivalmiuksia.
Tarjosimme 13 904 lapselle toimintaa ja psykologista tukea lapsiystävällisissä tiloissamme.
Varmistamme lahjoittajiemme ja Suomen ulkoministeriön tuella, että nuorilla on tietoa, taitoja ja itseluottamusta tehdä positiivisia valintoja oman elämänsä ja kehonsa suhteen ja että heillä on pääsy nuorisoystävällisiin seksuaali- ja lisääntymisterveyspalveluihin. Työskentelemme sen eteen, että he saavat elää turvallisissa ja heitä tukevissa yhteisöissä, joissa puretaan haitallisia sukupuolinormeja.