Lahjoita tyttöjen oikeuksille ja tasa-arvolle!

Maailma muuttuu, kun toimimme yhdessä!

Lahjoittajana parannat konkreettisesti maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten, erityisesti tyttöjen, elämää. Lahjoituksesi rakentaa tasa-arvoisempaa ja oikeudenmukaisempaa tulevaisuutta kaikille. Paremman tulevaisuuden rakentajia tarvitaan kipeästi juuri nyt.

Kaikilla lapsilla on oikeus käydä koulua ja varttua turvassa. Miljoonien lasten kohdalla nämä oikeudet eivät toteudu. Erityisen haavoittuvassa asemassa ovat tytöt.

Lahjoittamalla Planille autat tytöt kouluun, parannat lasten ja nuorten terveyspalveluja sekä suojelet lapsia väkivallalta ja hyväksikäytöltä.

Planin lahjoittajana liityt vahvaan lasten oikeuksien ja tasa-arvon puolustajien joukkoon. Voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi tai tehdä yksittäisen lahjoituksen. Valitse sinulle sopiva tapa lahjoittaa, pienelläkin lahjoituksella muutetaan maailmaa.

Toiminnan aika on nyt

Nykytahdilla tasa-arvon saavuttamisessa kestää 131 vuotta. Se on aivan liian kauan tytöille ympäri maailmaa. Paremman tulevaisuuden rakentamiseen tarvitaan meitä kaikkia. Sinä voit auttaa!

Tyttö on saanut hyväntekeväisyytenä koulutarvikkeita ja seisoo koulun pihalla.

Planin kerhossa voin nauraa ja leikkiä. Sain myös koulupuvun ja koulutarvikkeita.

Deborah, 11

Tyttösponssi

Tytöt samalle viivalle

Edistä tyttöjen oikeuksia kuukausilahjoittajana. Tyttösponssi-lahjoittajana parannat heikoimmassa asemassa olevien tyttöjen oikeuksia ja varmistat, etteivät he jää sukupuolensa takia taka-alalle.

Kolme tyttöä Dominikaanisesta tasavallasta
Kolme tyttöä Dominikaanisesta tasavallasta

Kummina muutat maailmaa

Plan-kummina parannat kummilapsesi ja koko hänen yhteisönsä elämää pysyvästi. Kummina saat mahdollisuuden kirjeenvaihtoon kummilapsesi kanssa sekä säännöllistä tietoa kummilapsestasi ja työstämme hänen yhteisössään.

Nauravia tyttöjä pesemässä yhdessä käsiään Laosissa.

Tutustu muihin lahjoitusmuotoihin

Laosilaisia lapsia opiskelemassa koululuokassa.

Valitse oma tapasi lahjoittaa

Voit edistää lasten oikeuksia ja tasa-arvoa myös monella tapaa, esimerkiksi perustamalla oman keräyksen, ostamalla aineettoman lahjan tai lahjoittamalla hätäapuun.

Valitse sopivin lahjoitusmuoto
Kolme tansanialaista tyttöä seisoo rinnakkain ja pitelee Planin jakamia hygieniatarvikkeita.

Tule mukaan yrityksenä

Voit tulla mukaan tukemaan työtämme lasten oikeuksien ja tasa-arvon edistämiseksi myös tekemällä yrityslahjoituksen tai tulemalla yrityskumppaniksemme.

Tutustu yritysyhteistyöhön