Tapahtumakalenteri

Osallistu tapahtumiimme

Planin vapaaehtoinen katselee, kun kaksi vierailijaa kokeilee virtuaalilaseja Planin osastolla SuomiAreena-tapahtumassa.

Tulevat tapahtumat

ILMASTOVAIKUTTamisen KOULUTUS la 23.3.2024

Planin nuoret Suomesta ja Ugandasta aloittivat viime vuonna yhteistyön ilmasto-oikeudenmukaisuuden edistämiseksi. Jatkamme toimintaa ja haemme lisää tekijöitä mukaan! Tule mukaan koulutukseen la 23.3. ja opi lisää ilmasto-oikeudenmukaisuudesta ja siihen vaikuttamisesta sekä tutustu muihin ilmastoaktivisteihin Suomesta ja Ugandasta. Katso lisää ja hae mukaan ryhmään 6.3. mennessä

Plan International Suomi tutki: kuukautisköyhyys koettelee myös suomalaisia. Valokuvassa neljä tyttöä osoittaa mieltään tasa-arvoisten kuukautisten puolessa. He pitelevät käsissään punaista huivia ja huutavat.
28.5.2024

menkkapäivä

Kuukautispäivänä puhumme kuukautisista tasa-arvokysymyksenä. Meillä toimii kevään ajan menkkatiimi, joka koostuu eri puolella Suomea toimivista aktivisteista. Jos haluat siihen mukaan, lähetä hakemuksesi täällä ja olemme sinuun yhteydessä.

Valokuvia esillä Planin osastolla Maailma kylässä -festivaaleilla.
TARINOITA JA KUVIA YMPÄRI MAAILMAN

valokuvanäyttelyt

Koskettavat valokuvanäyttelymme ovat esillä ympäri Suomea. Voit myös järjestää omasi. Lisätietoa täällä.

tule mukaan

PYSY KUULOLLA TAPAHTUMISTA JA MUUSTA AJANKOHTAISESTA

Liity mukaan aktivistiksi ja saat kerran kuukaudessa ajankohtaiset toimintavinkit, jossa mahdollisuuksista lähteä mukaan.

Vapaaehtoisia ilmapallojen kanssa.

Tyttösponssi

Tyttösponssina varmistat kuukausilahjoituksellasi, että tytöt eivät jää sukupuolensa takia taka-alalle. Liity nyt alkaen 10 €/kk.
Tule tyttösponssiksi

Ryhdy kummiksi

Plan-kummina parannat kummilapsesi ja koko hänen yhteisönsä elämää.
Lue lisää

Vaikuta aktivistina

Edistä oikeudenmukaista ja tasa-arvoista maailmaa kanssamme vapaaehtoisena.
Tule mukaan