Yritysyhteistyö | Plan

Yritysyhteistyö

Haluaako yrityksesi kantaa sosiaalista vastuuta ja vahvistaa brändiään globaalisti? Aloita yritysyhteistyö Plan International Suomen kanssa.

Olemme yksi yritysyhteistyön edelläkävijöistä Suomessa. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotta saisimme yritysten osaamisen ja varoja käyttöömme köyhyyden vähentämiseksi ja lasten oikeuksien parantamiseksi.

Yhteistyössä kanssamme voi edistää konkreettisin teoin yrityksen vastuullisuutta sekä kestävän kehityksen tavoitteita.

Lue, miten paransimme yhdessä tukijoidemme kanssa miljoonien lasten elämää vuonna 2019 >>

Meillä on erilaisia yhteistyömuotoja eri kokoisille ja erilaisille yrityksille. Kerromme mielellämme, miten juuri teidän yrityksenne voi tehdä Planin kanssa yhteistyötä. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Haluamme tukea Planin työtä tyttöjen oikeuksien ja koulutuksen edistämiseksi. Kampanja otettiin vastaan erittäin positiivisesti kaikilla markkinoilla. - Marimekon viestintäjohtaja Piia Kumpulainen

KAMPANJAYHTEISTYÖ

Tasaraita on Marimekon symboli tasa-arvolle. Marimekko lahjoittaa jokaisesta Tasaraita-paidasta yhden euron tyttöjen koulutuksen ja tasa-arvon edistämiseen.
 

VASTUULLISUUSOHJELMAAN RÄÄTÄLÖITY HANKE

Kehitimme K-ryhmän kanssa yhteistyömallin, jolla parannettiin Thaimaan kalateollisuuden siirtotyöläisten perheiden elämää ja tuotantoketjun vastuullisuutta.

GIRLS TAKEOVER

Kansainvälisessä tempauksessa tytöt valtaavat päättäjien paikat kansainvälisenä tyttöjen päivänä. Tyttöjen oikeuksien edelläkävijöinä on nähty mm. Marimekko, Nordea, KONE, SRV, Supercell, Helsingin Sanomat, Finlayson ja Kotipizza.

YRITYKSEN TYTTÖSPONSSI

Helppo ja vaivaton kumppanuusmuoto. Tyttösponsori-yrityksenä saat käyttöösi diplomin, viestintäpaketin ja ajankohtaisia uutisia kohdemaista neljästi vuodessa.

TEKNOLOGISET INNOVAATIOT

Sheboard on Samsungin kanssa yhteistyössä kehitetty näppäimistösovellus, jonka tavoitteena on saada tyttöjä ja naisia käsittelevästä kielestä ja sanoista monipuolisempia ja voimaannuttaa tyttöjä.

HENKILÖSTÖN SITOUTTAMINEN

Orionilaiset edistivät työhyvinvointiaan ja paransivat samalla tyttöjen oikeuksia ympäri maailmaa.
 

Girls Takeover -kumppanit 2020

Kumppanit

Tyttösponsorit

Globaalit tukijat