Yritysyhteistyö | Plan

Yritysyhteistyö

Haluaako yrityksesi kantaa sosiaalista vastuuta ja vahvistaa brändiään globaalisti? Aloita yritysyhteistyö Plan Suomen kanssa.

Olemme yksi yritysyhteistyön edelläkävijöistä Suomessa. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotta saisimme yritysten osaamisen ja varoja käyttöömme köyhyyden vähentämiseksi ja lasten oikeuksien parantamiseksi.

Yhteistyössä kanssamme yritys voi edistää konkreettisin teoin sosiaalista vastuutaan sekä vahvistaa brändiään ja työnantajamielikuvaansa.

Yhteystiedot

Järjestön ja yrityksen yhteistyö tuo lisää läpinäkyvyyttä tuotantoketjun toimintaan.
- Matti Kalervo, Keskon vastuullisuusjohtaja

Yritysvastuun #YKKÖSKETJUUN

Ihmisoikeudet ovat liian tärkeitä jätettäviksi pelkästään vapaaehtoisuuden varaan. Siksi olemme mukana järjestöjen ja yritysten yhteisessä Ykkösketjuun-kampanjassa, jonka tavoitteena on saada Suomeen yritysvastuulaki. Se velvoittaisi yritykset selvittämään ja vähentämään toimintansa kielteisiä ihmisoikeusvaikutuksia.

Paransimme miljoonien lasten elämää vuonna 2018

Lue, mitä kaikkea saimme aikaan viime toimintavuonna.

ESIMERKKEJÄ YHTEISTYÖSTÄ YRITYSTEN KANSSA

Tutustu esimerkkeihin yhteistyöstä kumppaneidemme kanssa.

Finavia tukee maailman lasten hyvinvointia yhteistyössä Planin kanssa

 

Marimekon ja Planin yhdessä tasa-arvon puolesta

 

Sheboard haastaa tapamme puhua tytöille

 

Keskon ja Planin yhteistyö auttaa siirtolaisperheiden lapsia Thaimaan kouluihin

 

Strategiset kumppanit

  • Plan ja Nokia aloittivat yhteistyön vuonna 2006. Yhteistyön tavoitteena on tarjota kehitysmaiden lapsille ja nuorille uusia mahdollisuuksia sekä tukea heitä vaikuttamaan aktiivisesti omaan kehitykseensä.

  • Planin ja Metson yhteishanke toteutetaan Intiassa, jossa Alwarin alueella Pohjois-Intiassa parannetaan koulutuksen laatua sekä koulujen tiloja. Hanke edistää erityisesti tyttöjen koulunkäyntiä.

  • Plan ja Kesko tekevät yhteistyötä Thaimaan kalateollisuuden vastuullisuuden ja siirtotyöläisten aseman parantamiseksi.

Planin ystävät

PlanIN tukijaT