Nuoret | Plan

Plan Nuoret

Meille on tärkeää, että lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan heille tärkeisiin asioihin ja saavat äänensä kuuluviin niin Suomessa kuin maailmalla. Tavoittelemme oikeudenmukaista maailmaa, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Edistämme erityisesti tyttöjen oikeuksia. Nuoret ovat tärkeässä roolissa työmme suunnittelussa ja toteutuksessa ja toimivat myös Planin hallituksessa. Nuoret yli 75 maassa vaikuttavat Planin kautta. Sinä voit olla yksi heistä! Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä oma tapasi toimia.

 

Nuorten ryhmät

Planin nuorten ryhmät ovat yhteiskunnallisen vaikuttamisen kanavia 15-29 -vuotiaille nuorille. Nuoret tasa-arvovaikuttajat toimivat tasa-arvon eteen. Ilmastotsempparit kannustavat kunnianhimoiseen ilmastopolitiikkaan. Teknologiavaikuttajat edistävät teknologia-alan tasa-arvoa ja nostavat esiin alan moninaisia mahdollisuuksia.

Tule meille töihin!

Haluatko muuttaa maailmaa ja tehdä töitä kivassa porukassa? Meillä on innostava, tsemppaava ja motivoitunut työyhteisö, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Katso avoimet työpaikat.

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoiset kampanjoivat, järjestävät tapahtumia ja levittävät tietoa tyttöjen oikeuksista innostavassa porukassa. Vapaaehtoisena voivat toimia kaikki 15 vuotta täyttäneet. Hae vapaaehtoiseksi tästä.

Lastenhallitus

Älä valita vaan vaikuta! Planin lastenhallitus on 11–18-vuotiaiden nuorten vaikuttajaryhmä, joka tiedottaa lapsen oikeuksista ja edistää niiden toteutumista vaikuttamalla päätöksentekoon. Lastenhallitukseen haetaan uusia jäseniä syksyisin. Seuraa Instagramissa: @planinlastenhallitus

Nuoret toimijat

Miten voin vaikuttaa suomalaisessa yhteiskunnassa? Miten saan ääneni kuuluviin? Osallistu Nuoret toimijat-koulutukseen, jossa opit kaiken tämän ja pääset tekemään muiden nuorten kanssa tempauksen sinulle tärkeästä asiasta. Koulutus on tarkoitettu 15–20-vuotiaille Suomeen muuttaneille nuorille. Seuraa Instagramissa: @planmaahanmuuttajatyo

Girls Takeover 

YK:n kansainvälisenä tyttöjen päivänä 11. lokakuuta 2019 tytöt ja nuoret naiset ympäri maailmaa astuivat päiväksi poliittisten, yhteiskunnallisten ja taloudellisten johtajien saappaisiin. Suomessa johtajien paikkoja valtaavat Planin lastenhallituksen tytöt. Mitä tapahtui Girls Takeoverissa 2019? Katso tästä. Seuraa somessa #GirlsTakeover 

Tilaa Planin ajankohtaiset vapaaehtoisviestit suoraan puhelimeesi

Tilaa WhatsApp-uutiskirje ja saat tiedot avoimista vapaaehtoismahdollisuuksista sekä saat ehdotuksia tavoista osallistua työhömme tasa-arvoisemman maailman puolesta!

Näin tilaat WhatsApp-uutiskirjeen:

  1. Tallenna numero 040 451 0269 omaan puhelimeesi. Muuten et pysty vastaanottamaan viestejä.
  2. Lähetä numeroon WhatsApp-viesti “tilaan uutiskirjeen ja oma nimesi”
  3. Valmista! Saat viestitse tietoa siitä, miten sinä voit osallistua toimintaamme