Ajankohtaista

Luetuoreimmatjututtyöstämme

Tältäsivultalöydätartikkelit,blogikirjoitukset,tutkimukset,kannanototjamediatiedotteettyöstämme.

Kirsi Tuovinen
Kirsi Tuovinen
Artikkelit, 1.5.2021

“Työntekijämme pystyvät keskittymään täysillä omaan työhönsä”

Plan International Suomen HR-päällikön Kirsi Tuovisen mukaan Plan myös osallistaa työntekijöitä aktiivisesti kehittämään järjestöjen toimintaa.
Plan International
Artikkelit, 1.5.2021

“Järjestön työ, arvot ja päämärä tuntuvat omilta”

Lahjoittajakokemuksen päällikön Sini Leskisen mielestä Planille on syntynyt poikkeusellisen inklusiivinen työkulttuuri, jossa kaikkien osallistumisella on merkitystä.
Toimistotyöpiste, jonka käyttö estetty keltaisilla tarroilla.
Blogit, 4.11.2020

Koekaniinina etäTETissä

Olin ollut jo pitkään kiinnostunut ihmisoikeusasioista ja niiden toteutumisesta maailmalla, ennen kuin päätin hakea Planille Tettiin. Kun sain tietää että harjoittelu sopisi, olin hyvin innoissani tulevasta kahdesta TET-viikosta. Ainoana ongelmana oli vain se yksi asia, minkä takia olemme kaikki jumittaneet karanteenissa aika ajoin jo viime vuoden joulukuusta lähtien. Nimittäin koronaviruspandemia. Tämä pakotti meidät miettimään koko TET-harjoittelun uusiksi.
Artikkelit, 2.7.2020

Katuvarainhankintamme on jälleen käynnissä

Feissarimme ovat palanneet katuvarainhankinnan pariin heinäkuun alussa. He noudattavat työssään tarkkoja turvallisuusohjeita. Pysäytimme katuvarainhankintamme maaliskuussa
Artikkelit, 28.1.2020

Feissarityö ja sen merkityksellisyys

Feissarityö eli katuvarainhankinta on Plan International Suomen keskeisin ja tehokkain kanava saada uusia lahjoittajia mukaan
Valitettavasti hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia. Kokeile uudelleen eri hakuehdoilla