Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.

Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Planin nuoret aktiivit ja asiantuntijat tekevät vaikuttamistyötä Suomen suurimmassa yhteiskunnallisessa tapahtumassa SuomiAreenassa, jonka MTV ja Porin kaupunki järjestävät kesäkuun lopussa. SuomiAreenaan kokoontuu runsaasti poliitikkoja sekä muita päättäjiä ja vaikuttajia.
Plan julkaisee SuomiAreenassa kyselytutkimuksen, joka paljastaa uutta tietoa Suomeen muuttaneiden nuorten osallisuudesta ja hyvinvoinnista yhteiskunnassamme. Kyselytutkimuksen on toteuttanut Verian.
Planin lavakeskustelussa hiljattain Suomeen muuttaneet nuoret Joudi Chikho, Mohammed Qadar Abdi Isse ja Razieh Rezaei ja keskustelevat tutkimuksen tuloksista yhdessä kansanedustaja Bella Forsgrénin, nuorisotutkija Marja Peltolan ja Planin maahanmuuttajatyön päällikön Maria Wikbergin kanssa. Keskustelun juontaa toimittaja Zahra Karimy.
Keskustelut kuullaan Porissa tiistaina 25.6. klo 16 ja striimataan MTV Katsomoon, mistä keskustelun voi katsoa maksutta myös jälkikäteen.
Plan järjestää SuomiAreenassa myös sidosryhmätilaisuuden, jossa keskustellaan tasa-arvosta ja kehitysyhteistyöstä.
Lähes puolet Suomessa asuvista tytöistä ei koe olevansa tyytyväisiä elämäänsä. Uusi tyttöjen oikeuksien tilanneanalyysimme paljastaa, miten tytöillä menee Suomessa.
Lasten hätä yltyy Gazassa. Plan International on vastannut kriisiin alusta asti.
Ennen kuin mosambikilaisesta Custodiosta tuli sateenkaarioikeuksien puolustaja, hänen piti voittaa omat pelkonsa ja perheensä ennakkoluulot. Nyt Custodio purkaa yhdessä Planin kanssa syrjiviä asenteita.
Teinivuoteni näyttäisivät hyvin erilaiselta, jos minua olisi opetettu seksuaalisuuden monimuotoisuudesta tai jos olisin saanut jo varhain sateenkaariesikuvia. Tietämättömyys ja ulkopuolisuus veivät minulta monia tavallisia nuoruuden kokemuksia, Aaro Sevón kirjoittaa.
Bangladeshilainen Useaking avioitui 15-vuotiaana ja menetti päätösvallan omasta tulevaisuudestaan. Hän kamppailee Planin vapaaehtoisena saadakseen tyttärelleen – ja kaikille tytöille – hyvän koulutuksen.
Planin nuoret aktivistit vaativat avointa puhetta kuukautisista historian ensimmäisellä Menkkamarssilla.
Kolme neljästä kokee häpeää tai huonommuutta kuukautisten vuoksi, osoittaa Plan International Suomen kyselytutkimus. Etenkin nuoret kuulevat kielteistä puhetta kuukautisista. Kolmannekselle vastaajista on sanottu, että kuukautiset tulisi pitää salassa.
Sektiosynnyttäjät ja hyperemeesiraskaudesta kärsivät naiset joutuvat usein tukeutumaan vain toisiinsa, koska patriarkaalinen yhteiskunta ei tarjoa apua. Sydämessäni on erityinen paikka niille naisille, jotka auttavat toisia naisia, Irene Naakka kirjoittaa.