Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.


Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Valitsimme vuoden 2021 Plan-vapaaehtoiseksi Aino Halisen. Hän on vaikuttanut lasten oikeuksien puolesta esimerkiksi taidenäyttelyn ja teatterin keinoin.
Nepalilainen Poonam joutui naimisiin 13-vuotiaana. Pakkoavioliitto ei pystynyt tuhoamaan hänen unelmiaan. Hän on päättänyt opiskella opettajaksi ja suojella muita tyttöjä lapsiavioliitolta.
Perun Andeilla köyhyydessä elävien lasten koulutus on vaarassa katketa raskaisiin matkoihin ja suureen työmäärään. Plan tukee lasten koulunkäyntiä ja perheiden elinkeinoja.
Nuorten omia innovaatioita tukevat Smartup Factory -koulutuskeskuksemme ottivat viime vuonna uudet etäopetusmenetelmät onnistuneesti käyttöön. Yli tuhat nuorta oppi työelämässä tarvittavia taitoja koronapandemiasta huolimatta.
Nepalilainen Swastika joutui eristetyksi kuukautistensa aikana. Planin perustaman tyttöjen Facebook-ryhmän ansiosta hän jakaa nyt tietoa tyttöjen ja naisten kokemasta syrjinnästä ja väkivallasta.
Ugandan pääkaupunki Kampala on yksi maailman vaarallisimmista kaupungeista tytöille. Ahdistelu, kouriminen, huutelu ja seksuaalinen väkivalta ovat arkea. Syy tyttöjen kokemaan uhkaan on useiden poikien ja miesten käytös. Sitä pitää yllä haitallinen macho-kulttuuri.
Planin kerhon aktiivijäsen Cephas haluaa lopettaa kuukautisiin liittyvän häpeän ja syrjinnän kulttuurin.
Suomessa neljättä kertaa järjestetty Girls Takeover -tempauksemme nousi maailmanlaajuiseksi menestykseksi. Pääministerin, toimitusjohtajien, päätoimittajien ja rehtoreiden paikoille nousseet nuoret valtaajat vaativat tempauksessa tasa-arvoisempaa teknologiaa ja lisää naisia alalle.