Yrityksen joululahjoitus

Nyt on aika tehdä hyvää – tule mukaan!

Joululahjoitus kertoo yrityksen arvoista. Lahjoittamalla yrityksesi rakentaa lapsille parempaa tulevaisuutta ja edistää tasa-arvoa.

Lahja lapsille on joulun ajan tärkein lahja

Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus käydä koulua, kasvaa turvassa ja tehdä omaa elämäänsä koskevia päätöksiä. Näitä oikeuksia uhkaavat useat käynnissä olevat sodat ja kriisit. Joka kuudes lapsi maailmassa elää tällä hetkellä konfliktien koettelemalla alueella, ja kriiseissä lapset ovat usein haavoittuvimmassa asemassa.

Yrityksesi joululahjoituksella puolustat lasten oikeuksia ja turvaat etenkin tyttöjen tulevaisuutta. 

Yrityslahjoitus maailman lapsille on helppo tapa kiittää sidosryhmiä vuoden vaihtuessa. Lahjoittamalla saat käyttöösi sähköiset viestintämateriaalit, joilla voit viestiä vastuullisesta lahjoituksesta yrityksesi henkilöstölle, asiakkaille ja kumppaneille. 

Voit tehdä yrityksen joululahjoituksen helposti verkossa. 

Palestiinalainen tyttö on isoveljensä reppuselässä pakolaisleirillä.

Näin lahjoituksenne auttaa 

800 eurolla voimme toimittaa talvivaatepaketin 10 ukrainalaiselle lapselle. Paketti sisältää takin, hanskat, pipon ja kaulahuivin​. 

1500 eurolla gazalainen perhe saa ruokaa ja puhdasta juomavettä 100 päiväksi. 

4000 eurolla voimme tarjota 100 lapselle kouluruokailun vuodeksi. 

5000 eurolla 100 ukrainalaista lasta saa talvitakin​. 

10 000 eurolla voimme toteuttaa lapsiystävällisen tilan kriisin keskelle, sisältäen rakentamisen, kalusteet, materiaalit, wc:n ja käsienpesupaikan​. 

Usein kysyttyä lahjoittamisesta

Joululahjoituksen tekeminen on vaivatonta ja nopeaa!

Joululahjoitus onnistuu kätevästi verkkolomakkeella.

  • Valitse ensin juuri sinun yrityksellesi sopiva summa ja klikkaa sitten eteenpäin.
  • Täytä yrityksesi tiedot ja valitse maksutapa. Voit maksaa lahjoituksen heti pankkikortilla tai tilata verkkolaskun tai laskun sähköpostiin.
  • Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja saat linkin viestintämateriaalien lataamista varten.
  • Viestintäpaketista löydät kuvia ja tekstejä, joilla kerrot kätevästi lahjoituksesta esimerkiksi henkilöstölle, kumppaneille ja asiakkaille.  
  • Voit tehdä yrityksen joululahjoituksen silloin kun sinulle sopii – myös joulun jälkeen.

Joululahjoituksenne edistää heikoimmassa asemassa olevien lasten oikeuksia ja tasa-arvoa kehittyvissä maissa. Lahjoituksellanne yrityksenne tukee etenkin tyttöjen koulutusta.

Yritystukijoidemme avulla pystymme myös toimimaan nopeasti kriiseissä ja katastrofeissa. Tänä vuonna olemme esimerkiksi toimittaneet hätäapua Gazaan ja auttaneet Ukrainasta pakenevia sekä globaalin nälkäkriisin koskettamia lapsia ja heidän perheitään.

Kaikilla lapsilla on oltava yhtäläiset mahdollisuudet hyvään elämään ja tulevaisuuteen. Tytöillä on kuitenkin sukupuolensa takia poikia heikommat lähtökohdat toteuttaa oikeuksiaan ja mahdollisuuksiaan.  

Tyttöjen oikeudet kapenevat konflikteissa. Sodat ja kriisit tuhoavat jo saavutettua edistystä ja merkitsevät usein takapakkia tyttöjen oikeuksissa.​ Konflikteissa lapsiavioliitot ja tyttöihin kohdistuva väkivalta sekä hyväksikäyttö lisääntyvät. Tyttöjen mahdollisuus käydä koulua, huolehtia seksuaali- ja lisääntymisterveydestään sekä saada äänensä kuuluviin heikkenee.

​Sotien ja konfliktien vaikutus ulottuu tyttöjen koko elämään ja voi kertaantua seuraaville sukupolville, ellemme puolusta tyttöjen oikeuksia kaikkina aikoina. Tyttöjen täytyy saada äänensä kuuluviin ja voida päättää omasta elämästään – myös kriisien keskellä.

Yrityslahjoitukset

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla lisää joulun yrityslahjoituksista tai yhteistyöstä Planin kanssa? Otathan yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopivin ratkaisu yrityksellenne.

Teija Alaraappana

Varainhankinnan suunnittelija, yrityslahjoitukset
+358 50 3258 251
teija.alaraappana@plan-international.org

Tilaa yritysten uutiskirje

Tilaamalla yritysuutiskirjeemme saat kiinnostavia uutisia tasa-arvosta, yritysyhteistyöstämme ja työmme tuloksista.

Kambodzalaiset lapset leikkivät Plan-ilmapalloilla.

Muistilista yrityksen vastuulliseen jouluun

Joulun ja vuodenvaihteen lähestyminen tuo kiirettä työyhteisön arkeen. Ota talteen muistilista yrityksen vastuulliseen ja onnistuneeseen joulun aikaan.

Lue lisää

”Opin, että voin toteuttaa unelmani, jos päätän niin”

Oman yrityksen perustaminen ei ollut 19-vuotiaalle Alicelle itsestään selvää, mutta Planin tuella hän rohkaistui tavoittelemaan unelmiaan.

Lue lisää
Tytöt seisovat kädet toistensa olalla valkoisiin paitoihin pukeutuneina.

Lahjoittaminen vahvistaa yhteisöllisyyttä

Yritykset pohtivat nyt sopivia joululahjoja sidosryhmille. Joululahjoitus hyvään tarkoitukseen voi vahvistaa yhteenkuuluvuuden ja merkityksellisyyden kokemuksia.

Lue lisää