Yrityksen joululahjoitus

Näytä yrityksesi arvot – lahjoita maailman lapsille

Joululahjoituksellasi parannat lasten elämää ja edistät tasa-arvoa kehittyvissä maissa.

Nicaragualainen tyttö istuu aurinkoisella pihalla.

Anna joulun ajan merkityksellisin lahja

Jokaisella lapsella on oikeus käydä koulua ja kasvaa turvassa. Yrityksesi joululahjoituksella rakennat parempaa tulevaisuutta lapsille ja tuet etenkin tyttöjen koulutusta.

Lahjoitus maailman lapsille on helppo tapa kiittää sidosryhmiä vuoden vaihtuessa. Lahjoittamalla saat käyttöösi sähköiset viestintämateriaalit, joilla viestit kätevästi vastuullisesta lahjoituksestanne henkilöstölle, asiakkaille ja kumppaneille. Voit tehdä yrityksesi joululahjoituksen aina aattoon asti ja vielä sen jälkeenkin.

Usein kysyttyä lahjoittamisesta

Joululahjoituksenne edistää heikoimmassa asemassa olevien lasten oikeuksia ja tasa-arvoa kehittyvissä maissa. Lahjoituksellanne yrityksenne tukee etenkin tyttöjen koulutusta. Edistämällä tyttöjen koulutusta parannatte koko yhteisön hyvinvointia ja kykyä sopeutua elinympäristön muutoksiin.

Mitä yrityksenne joululahjoituksella saadaan aikaan?

  • 1 200 € Digitaitoleiri kymmenelle tytölle
  • 2 000 € Koulutarvikkeet sadalle pakolaistytölle
  • 5 500 € Koulutus omista oikeuksista ja tasa-arvosta 200 nuorelle

Joululahjoituksen tehtyäsi saat välittömästi käyttöösi sähköiset viestintämateriaalit, joilla voitte viestiä joululahjoituksestanne niin henkilökunnalle, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille.

Viestintäpaketti sisältää sähköiset joulukortit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valmiilla materiaaleilla viestitte lahjoituksestanne helposti sosiaalisessa mediassa, verkkosivuillanne ja sähköpostilla. Lisäksi saatte käyttöönne valmiit tekstit, joita voitte hyödyntää sähköisten joulukorttien saatteena tai sosiaalisen median julkaisuissa.

Joululahjoitus hyvään tarkoitukseen on vastuullinen vaihtoehto perinteisille liikelahjoille. Sähköisillä viestintämateriaaleilla kerrotte joululahjastanne kätevästi myös etätyöaikana.

Voitte tehdä juuri teidän yrityksellenne sopivan kokoisen joululahjoituksen. Jokaisella lahjoituksella, pienellä ja suurella, on merkitystä työssämme tasa-arvoisemman maailman puolesta.

Yli 5 000 euron yrityslahjoituksesta saatte viestintäpaketin, joka on varustettu yrityksenne logolla.

Mikäli lahjoittaminen tai joululahjoituksen summa mietityttää, otathan yhteyttä.

Yrityslahjoitukset

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla lisää joulun yrityslahjoituksista tai yhteistyöstä Planin kanssa? Otathan yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopivin ratkaisu yrityksellenne.

ELLA LAUTANIEMI

Varainhankinnan suunnittelija, yrityslahjoitukset
+358 50 359 4761
ella.lautaniemi@plan.fi

Tilaa yritysten uutiskirje

Tilaamalla yritysuutiskirjeemme saat kiinnostavia uutisia tasa-arvosta, yritysyhteistyöstämme ja työmme tuloksista.

Yrityksen joululahjoitus

Joululahjoitus maailman lapsille

Jokaisella lapsella on oikeus käydä koulua ja kasvaa turvassa. Lahjoituksellasi tuemme lasten koulutusta myös kriiseissä.

Ukrainalainen tyttö koulureppu selässään Moldovassa.
Ukrainalainen tyttö koulureppu selässään Moldovassa.