Yrityksen joululahjoitus

Näytä yrityksesi arvot – anna joulun tärkein lahja

Yrityksesi joululahjoituksella tuet lasten koulutusta ja edistät tasa-arvoa.

Ryhmä lapsia iloitsee koulureput selässään.

joulun ajan tärkein lahja

Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus käydä koulua ja kasvaa turvassa. Yrityksesi joululahjoituksella rakennat parempaa tulevaisuutta lapsille ja tuet etenkin tyttöjen koulutusta.

Lahjoitus maailman lapsille on helppo tapa kiittää sidosryhmiä vuoden vaihtuessa. Lahjoittamalla saat käyttöösi sähköiset viestintämateriaalit, joilla viestit kätevästi vastuullisesta lahjoituksestanne henkilöstölle, asiakkaille ja kumppaneille. Voit tehdä yrityksesi joululahjoituksen aina aattoon asti ja vielä sen jälkeenkin.

Usein kysyttyä lahjoittamisesta

Joululahjoituksen tekeminen on vaivatonta ja nopeaa!

Joululahjoitus onnistuu kätevästi alla olevan linkin kautta.

Täytä yrityksesi tiedot ja lahjoitussumma lomakkeelle.

Valitse maksutapa. Voit maksaa lahjoituksen heti pankkikortilla tai tilata verkkolaskun.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja saat linkin viestintämateriaalien lataamista varten.

Viestintäpaketista löydät kuvia ja tekstejä, joilla kerrot kätevästi lahjoituksesta esimerkiksi henkilöstölle, kumppaneille ja asiakkaille. Yli 5 000 euron yrityslahjoituksesta saatte viestintäpaketin yrityksenne logolla varustettuna.

Tee lahjoitus täällä >

Joululahjoituksenne edistää heikoimmassa asemassa olevien lasten oikeuksia ja tasa-arvoa kehittyvissä maissa. Lahjoituksellanne yrityksenne tukee etenkin tyttöjen koulutusta.

Yritystukijoidemme avulla pystymme myös toimimaan nopeasti kriiseissä ja katastrofeissa. Tänä vuonna olemme auttaneet esimerkiksi Ukrainasta pakenevia lapsia sekä globaalin nälkäkriisin koskettamia lapsia ja heidän perheitään.

Joululahjoituksen tehtyäsi saat välittömästi käyttöösi sähköiset viestintämateriaalit, joilla voitte viestiä joululahjoituksestanne niin henkilökunnalle, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille.

Viestintäpaketti sisältää sähköiset joulukortit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valmiilla materiaaleilla viestitte lahjoituksestanne helposti sosiaalisessa mediassa, verkkosivuillanne ja sähköpostilla. Lisäksi saatte käyttöönne valmiit tekstit, joita voitte hyödyntää sähköisten joulukorttien saatteena tai sosiaalisen median julkaisuissa.

Joululahjoitus hyvään tarkoitukseen on vastuullinen vaihtoehto perinteisille liikelahjoille. Sähköisillä viestintämateriaaleilla kerrotte joululahjastanne kätevästi myös etätyöaikana.

Tyttöjen koulutus on maailman paras sijoitus.

Tytöillä on edelleen poikia heikommat mahdollisuudet kouluttautua ja päästä työelämään, koska heidän tulevaisuuttaan ei pidetä sijoituksen arvoisena.

Tasa-arvon toteutumattomuuden hinta on kova tytöille itselleen, mutta myös heidän yhteisöilleen ja yhteiskunnilleen sekä koko ,maailmantaloudelle. Kaikki hyötyvät, kun tyttöjen kyvyt ja osaaminen saadaan käyttöön ja kun he tuovat tulonsa osaksi yhteiskunnan talousjärjestelmää ja osallistuvat taloudelliseen päätöksentekoon.

Yrityslahjoitukset

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla lisää joulun yrityslahjoituksista tai yhteistyöstä Planin kanssa? Otathan yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopivin ratkaisu yrityksellenne.

ELLA LAUTANIEMI

Varainhankinnan suunnittelija, yrityslahjoitukset
+358 50 359 4761
ella.lautaniemi@plan.fi

Tilaa yritysten uutiskirje

Tilaamalla yritysuutiskirjeemme saat kiinnostavia uutisia tasa-arvosta, yritysyhteistyöstämme ja työmme tuloksista.

Yrityksen joululahjoitus

Joululahjoitus maailman lapsille

Jokaisella lapsella on oikeus käydä koulua ja kasvaa turvassa. Lahjoituksellasi tuemme lasten koulutusta myös kriiseissä.

Ukrainalainen tyttö koulureppu selässään Moldovassa.
Ukrainalainen tyttö koulureppu selässään Moldovassa.
Vietnamilaiset lapset viittaavat koululuokassa.

MUISTILISTA YRITYKSEN VASTUULLISEEN JOULUUN

Joulun ja vuodenvaihteen lähestyminen tuo kiirettä työyhteisön arkeen. Ota talteen muistilista yrityksen vastuulliseen ja onnistuneeseen joulun aikaan.

Lue lisää
Nuori nainen seisoo aurinkouunin peilien edessä.

Kestävää ruoantuotantoa aurinkouunilla

Yhdessä tukijoidemme kanssa järjestämme nuorille innovaatiotyöpajoja. Ugandassa työpajaan osallistuneet nuoret tekevät leipomobisnestä aurinkouunilla.

Lue lisää
Tytöt seisovat kädet toistensa olalla valkoisiin paitoihin pukeutuneina.

LAHJOITTAMINEN VAHVISTAA YHTEISÖLLISYYTTÄ

Yritykset pohtivat nyt sopivia joululahjoja sidosryhmille. Joululahjoitus hyvään tarkoitukseen voi vahvistaa yhteenkuuluvuuden ja merkityksellisyyden kokemuksia.

Lue lisää