Yrityksen joululahjoitus

Nyt on aika tehdä hyvää – tule mukaan!

Joululahjoitus kertoo yrityksen arvoista. Lahjoittamalla yrityksesi tukee lasten koulutusta ja edistää tasa-arvoa.

Ryhmä lapsia iloitsee koulureput selässään.

Lahja lapsille on joulun ajan tärkein lahja

Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus käydä koulua, kasvaa turvassa ja tehdä omaa elämäänsä koskevia päätöksiä. Yrityksesi joululahjoituksella rakennat parempaa tulevaisuutta lapsille ja tuet etenkin tyttöjen koulutusta.

Yrityslahjoitus maailman lapsille on helppo tapa kiittää sidosryhmiä vuoden vaihtuessa. Lahjoittamalla saat käyttöösi sähköiset viestintämateriaalit, joilla viestit kätevästi vastuullisesta lahjoituksesta yrityksesi henkilöstölle, asiakkaille ja kumppaneille. Voit tehdä yrityksen joululahjoituksen helposti verkossa aina aattoon asti ja vielä sen jälkeenkin.

Kambodzalainen 10-vuotias Len Sokha ja hänen paras ystävänsä istuvat koulunsa kirjastossa. Edessään tytöillä on avonainen kirja. Tyttöjen takana näkyy kirjahylly, pullollaan lasten oppikirjoja.

Usein kysyttyä lahjoittamisesta

Joululahjoituksen tekeminen on vaivatonta ja nopeaa!

Joululahjoitus onnistuu kätevästi verkkolomakkeella.

  • Valitse ensin juuri sinun yrityksellesi sopiva summa ja klikkaa sitten eteenpäin.
  • Täytä yrityksesi tiedot ja valitse maksutapa. Voit maksaa lahjoituksen heti pankkikortilla tai tilata verkkolaskun.
  • Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja saat linkin viestintämateriaalien lataamista varten.
  • Viestintäpaketista löydät kuvia ja tekstejä, joilla kerrot kätevästi lahjoituksesta esimerkiksi henkilöstölle, kumppaneille ja asiakkaille. Yli 5 000 euron yrityslahjoituksesta saatte viestintäpaketin yrityksenne logolla varustettuna.

Tee lahjoitus täällä >

Joululahjoituksenne edistää heikoimmassa asemassa olevien lasten oikeuksia ja tasa-arvoa kehittyvissä maissa. Lahjoituksellanne yrityksenne tukee etenkin tyttöjen koulutusta.

Yritystukijoidemme avulla pystymme myös toimimaan nopeasti kriiseissä ja katastrofeissa. Tänä vuonna olemme auttaneet esimerkiksi Ukrainasta pakenevia lapsia sekä globaalin nälkäkriisin koskettamia lapsia ja heidän perheitään.

Joululahjoituksen tehtyäsi saat käyttöösi sähköiset viestintämateriaalit, joilla voitte viestiä joululahjoituksestanne niin henkilökunnalle, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille.

Viestintäpaketti sisältää sähköiset joulukortit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valmiilla materiaaleilla viestitte lahjoituksestanne helposti sosiaalisessa mediassa, verkkosivuillanne ja sähköpostilla. Lisäksi saatte käyttöönne valmiit tekstit, joita voitte hyödyntää sähköisten joulukorttien saatteena tai sosiaalisen median julkaisuissa.

Joululahjoitus hyvään tarkoitukseen on vastuullinen vaihtoehto perinteisille liikelahjoille. Sähköisillä viestintämateriaaleilla kerrotte joululahjastanne kätevästi myös etätyöaikana.

Tyttöjen koulutus on maailman paras sijoitus. Tytöillä on edelleen poikia heikommat mahdollisuudet kouluttautua ja päästä työelämään, koska heidän tulevaisuuttaan ei pidetä sijoituksen arvoisena.

Tasa-arvon toteutumattomuuden hinta on kova tytöille itselleen, mutta myös heidän yhteisöilleen ja yhteiskunnilleen sekä koko maailmantaloudelle. Kaikki hyötyvät, kun tyttöjen kyvyt ja osaaminen saadaan käyttöön ja kun he tuovat tulonsa osaksi yhteiskunnan talousjärjestelmää ja osallistuvat taloudelliseen päätöksentekoon.

Yrityslahjoitukset

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla lisää joulun yrityslahjoituksista tai yhteistyöstä Planin kanssa? Otathan yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopivin ratkaisu yrityksellenne.

ELLA LAUTANIEMI

Varainhankinnan suunnittelija, yrityslahjoitukset
+358 50 359 4761
ella.lautaniemi@plan.fi

Tilaa yritysten uutiskirje

Tilaamalla yritysuutiskirjeemme saat kiinnostavia uutisia tasa-arvosta, yritysyhteistyöstämme ja työmme tuloksista.

Koulutus on joulun tärkein lahja

”Kouluruoka on auttanut minua pysymään koulussa. Menen mielelläni kouluun, koska saan siellä ruokaa”, 12-vuotias Aminata kertoo.

Malilaisen Aminatan kotiseudulla monen lapsen koulutie on katkennut nälän ja köyhyyden takia. Kouluissa tarjottava ruoka auttaa heitä jatkamaan oppimistaan.

Tuemme lasten ja etenkin tyttöjen koulutusta yhdessä lahjoittajiemme ja kumppaneiden kanssa, sillä jokaisella lapsella on oikeus oppia ja unelmoida.

Malilainen Aminata istuu koulukirjoja sylissään.
Kambodzalaiset lapset leikkivät Plan-ilmapalloilla.

MUISTILISTA YRITYKSEN VASTUULLISEEN JOULUUN

Joulun ja vuodenvaihteen lähestyminen tuo kiirettä työyhteisön arkeen. Ota talteen muistilista yrityksen vastuulliseen ja onnistuneeseen joulun aikaan.

Lue lisää

”Opin, että voin toteuttaa unelmani, jos päätän niin”

Oman yrityksen perustaminen ei ollut 19-vuotiaalle Alicelle itsestään selvää, mutta Planin tuella hän rohkaistui tavoittelemaan unelmiaan.

Lue lisää
Tytöt seisovat kädet toistensa olalla valkoisiin paitoihin pukeutuneina.

LAHJOITTAMINEN VAHVISTAA YHTEISÖLLISYYTTÄ

Yritykset pohtivat nyt sopivia joululahjoja sidosryhmille. Joululahjoitus hyvään tarkoitukseen voi vahvistaa yhteenkuuluvuuden ja merkityksellisyyden kokemuksia.

Lue lisää