Tee hyvää jouluna

Anna aineeton lahja

Aineeton lahja ilahduttaa lahjansaajaa ja parantaa kaikkein haavoittuvimpien lasten elämää, myös keskellä kriisejä.

Kambodzalaiset koulutytöt istuvat luokkahuoneessa pulpetin äärellä. Kasvoillaan tytöillä on todella leveät hymyt. Toinen tytöistä nojaa taaksepäin ja nauraa, silmät suljettuna. Edessään tytöillä on avonainen kirja. Tyttöjen takana näkyy luokkahuone ja kolmas oppilas, nuori poika.

Joululahjaksi toivoa ja mahdollisuuksia lapsille

Kun annat joululahjaksi Planin aineettoman lahjan, teette yhdessä hyvää lahjansaajan kanssa. Aineeton lahja on sopiva lahja jokaiselle lasten oikeuksien puolustajalle. Tänä jouluna lahjasi voi olla maailman lapsille arvokkaampi kuin koskaan.

Joulun suosikkilahjat

Kambodzalainen tyttö istuu koulun luokkahuoneessa, katsoo suoraan kameraan ja hymyilee leveästi niin, että hampaat näkyvät. Tytön vieressä istuu toinenkin tyttö, uppoutuneena edessään avoinna olevaan koulukirjaan. Tyttöjen takana näkyy kirjahylly, pullollaan lasten oppikirjoja.

Hyvän mielen jouluvinkit

Katso Henriika Tulivirran kirjavinkit

Lukuaktivisti Henriika Tulivirta jakaa kirjavinkit joulun aikaan lapsille, nuorille ja aikuisille. Yhdessä lukeminen tuo lapselle turvaa, läsnäoloa ja yhdessä kokemisen iloa. Kirjallisuuden avulla voi myös käsitellä hankalia tunteita ja aiheita.

Lue Henriikan kirjavinkit
Planin joulukortit ovat hyvä tapa ilahduttaa läheistä jouluna.

Ilahduta joulukortilla – ja tee samalla hyvää

Joulutervehdys saa hymyn huulille. Joulukortit Planin hyväksi löydät kirjakaupoista, marketeista ja posteista. Tänä jouluna saat Planin joulukortit 25 % alennuksella Korttipisteen verkkokaupasta. Käytä tällöin koodia PL2323.

Korttiostoksille
Joulu kolkuttelee ovella! Katso Planin ilahduttavat jouluvinkit.

Lähi-idän herkullisia makuja joulupöytään

Ripaus kurkumaa -bloggaaja Gelawej Viyan loihti Planille joulun ajan juhlapöytään sopivan reseptikokoelman, jossa perinteisen pohjoismaisen joulupöydän maut yhdistyvät Lähi-idän ruokakulttuuriin. 

Katso herkulliset reseptit