Koulutussuunnittelija

Haemme määräaikaista koulutussuunnittelijaa vihapuheen ehkäisemiseen liittyvään koulutusprojektiin. Rahoitus projektiin on saatu Koneen säätiöltä.
 

Tehtäväkuvaus

Koulutussuunnittelijana vastaat kasvattajille suunnattujen vihapuheen ehkäisemiseen ja ihmisoikeuskasvatukseen liittyvien koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Tuet vihapuhetta käsittelevien kouluvierailijoiden työtä. Lisäksi vastaat vihapuheeseen liittyvän tutkimusyhteistyön suunnittelusta ja jatkorahoituksen hakemisesta projektille.
 

Osaaminen ja kokemus

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta kouluttamisesta ja yhteistyöstä koulujen kanssa sekä näyttöä projektiosaamisesta (suunnittelu, toteuttaminen, arviointi, raportointi). Perustiedot ja kokemus yhdenvertaisuustyöstä ja/tai vihapuheen vastaisesta työstä edesauttavat työssä suoriutumista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Hyvä ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa lasten oikeuksia edistävässä kansainvälisessä järjestössä sekä tilaisuuden työskennellä dynaamisessa ja monipuolisesti ammattitaitoisessa työyhteisössä. Toimistomme on esteetön.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 15.3.2017–28.2.2018. Lähetä sähköinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään maanantaina 6.3. osoitteeseen rekrytointi@plan.fi.

Tiedusteluihin vastaa ohjelmatyön päällikkö Eeva Ervamaa, ke 1.3. klo 14–15.30, p. 040 450 9621.

Lastenoikeusjärjestö Plan International parantaa kehitysmaiden lasten elämää ja suojelua. Plan haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten, myös tyttöjen, oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa.

Seuraa meitä LinkedInissä.

Tutustu Plan Internationalin työpaikkoihin