Työpaikat | Plan

Plan International Suomi työnantajana

Meillä työskentelee noin 70 asiantuntijaa erilaisissa työtehtävissä. Tyttöjen oikeudet ja niiden toteutuminen ovat kaiken työmme ydin ja tavoite, jonka mahdollistamme muun muassa ohjelmatyön, vaikuttamistyön ja varainhankinnan keinoin.

Haluamme, että työmme on mahdollisimman tuloksellista ja vaikuttavaa. Siksi kehitämme jatkuvasti työtapojamme sekä kokeilemme asioita ja opimme niistä. Meillä on tekemisen meininki sekä rento ja tsemppaava ilmapiiri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Työtapamme ovat joustavat, ja meillä vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Suhtaudumme muutokseen mahdollisuutena.

Toimistomme on esteetön. Vastuullisena työnantajana pyrimme edistämään rekrytoinneissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hakijat ovat osoittautuneet tasavertaisiksi, annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet voivat olla heikommat esimerkiksi etnisen taustan tai vammaisuuden vuoksi.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin.

  

 

 
 

Avoimet työpaikat

Täältä löydät meidän avoimet työpaikat. Otamme vastaan ainoastaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Usein kysyttyä rekrytoinnista Planilla

Tutustu työntekijöihimme

Nora Lindström, digitaalisen kehityksen kansainvälinen koordinaattori

Hei! Mielestäni parhaimmat asiat Planilla työskentelyssä ovat hyvä yhteishenki ja luottamus. Erityisosaamisessani korostuu kehitysyhteistyö ja tyttöjen oikeudet digi- ja teknologia-alalla. Sydäntäni lähellä ovat myös sukupuolten välisen digikuilun rikkominen ja tasa-arvon edistäminen teknologia-alalla. Omassa työssäni innostun uusien aloitteiden suunnittelusta ja mahdollisuuksista haastaa itseäni oppimaan uusia asioita.

Twitter: @NoraLindstroem LinkedIn: Nora Lindström

Päivi Nepola, lahjoittajasuhteiden ja -toimintojen asiantuntija

Hei! Olen työskennellyt Planilla jo lähes 15 vuotta. Parasta Planilla on se, että tietää tekevänsä työtä vähempiosaisten eteen ja että näkee, miten työmme vaikuttaa maailmalla. Työkaverit usein luonnehtivat minua kummiuden tietopankiksi. Olen itsekin Plan-kummi ja tyttöjen oikeuksien toteutuminen on lähellä sydäntäni. Taannoinen vierailu kiinalaisen kummilapseni yhteisössä lisäsi entisestään ymmärtämystäni syrjäseuduilla asuvien lasten elinoloista.

Mikko Kärkkäinen, ohjelmatoiminnan talouspäällikkö

Tervehdys! Olen Mikko ja työni keskiössä on ulkoministeriön ja EU-projektien talouden hallinta. Aiemmin työskentelin ulkomailla YK:n kehitysyhteistyön parissa. Suomeen palattuani löysin ilokseni osaamistani vastaavaa työtä Planilta. Planilla mielestäni parasta ovat mukavat ja asiantuntevat työtoverit sekä hyvät ja innostavat työtavat. Omassa työssäni arvostan monipuolista ja haastavaa työnkuvaa, jossa pääsen oppimaan uutta joka päivä.

Gelawej Viyan, Muuttajat! -hankkeen koordinaattori

Hei! Ohjaan yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneita maahanmuuttajanuoria. Lisäksi käyn kouluvierailuilla ja herättelen nuorten kiinnostusta aiheeseen. Parhaimmat asiat työssäni on, että saan tehdä työtä eritaustaisten nuorten kanssa ja nähdä maailmaa eri näkökulmista. Arvostan sitä, että pääsen näkemään nuorten omia hienoja oivalluksia ja tekoja maailman muuttamiseksi. Haluan, että jokainen täällä asuva kokee olevansa kotona ja heidän mielipiteitään arvostetaan yhteiskunnassa.

Tuisku Vilenius & Veeti Leikkola, feissari

Hei! Aloitimme Planilla feissareina kesäkuussa 2018, Tuiskulle feissaus oli jo ennestään tuttua. Halusimme feissareiksi, koska Planin toiminta edustaa arvojamme ja työssä avartuu myös oma ajatusmaailma keskustelemalla päivittäin monien ihmisten kanssa, erilaisia mielipiteitä tuleekin vastaan paljon. Feissaustyö sopii mielestämme kaikenlaisille ihmisille, kunhan on avoin mieli ja lempeä asenne ja osaa myös nauraa itselleen. Meillä on mahtava työyhteisö ja kokeneemmat feissarit auttavat aina!

Richard Toropov, IT-Koordinaattori
 
Heippa! Olen Richard ja toimin Planilla IT-Koordinaattorina. Koulutan ja avustan Planin henkilökuntaa IT haasteiden parissa sekä olen mukana Planin IT infran kehityksessä. Hain Planille koska minulle on tärkeintä että työpaikkani edustaa myös minun omia arvoja. Planilla pystyn kehittymään ihmisenä, ammattilaisena sekä seuraamaan että työlläni on myös isompi vaikutus. Eriarvoisuus, tyttöjen oikeudet ja ilmastonmuutos ovat yhdet maailmamme isommista haasteista, on aivan mahtavaa olla mukana vaikuttamassa näiden asioiden parissa.