Työpaikat | Plan

Plan International Suomi työnantajana

Meillä työskentelee noin 70 asiantuntijaa erilaisissa työtehtävissä. Tyttöjen oikeudet ja niiden toteutuminen ovat kaiken työmme ydin ja tavoite, jonka mahdollistamme muun muassa ohjelmatyön, vaikuttamistyön ja varainhankinnan keinoin. Haluamme, että työmme on mahdollisimman tuloksellista ja vaikuttavaa. Siksi kehitämme jatkuvasti työtapojamme sekä kokeilemme asioita ja opimme niistä.

Meillä on tekemisen meininki sekä rento ja tsemppaava ilmapiiri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Työtapamme ovat joustavat, ja meillä vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Suhtaudumme muutokseen mahdollisuutena.

Toimistomme on esteetön. Vastuullisena työnantajana pyrimme edistämään rekrytoinneissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hakijat ovat osoittautuneet tasavertaisiksi, annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet voivat olla heikommat esimerkiksi etnisen taustan tai vammaisuuden vuoksi.
 

Avoimet työpaikat

Täältä löydät meidän avoimet työpaikat. Halutessasi voit jättää myös avoimen hakemuksen. Otamme vastaan ainoastaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Tutustu työntekijöihimme

Nora Lindström

Hei! Olen Nora ja työskentelen Planilla globaalin digitaalisen kehittämisen koordinaattorina. Erityisosaamisessani korostuu kehitysyhteistyö ja tyttöjen oikeudet digi- ja teknologia-alalla. Työni on minulle tärkeää, ja suhtaudun siihen intohimolla. Osallistun aktiivisesti alan keskusteluihin sosiaalisessa mediassa ja verkostoissani, niin kansainvälisesti kuin Suomessa. Haluan pysyä kartalla toimialani uusimmista innovaatioista ja kehittämisprojekteista, eli missä mennään Gartnerin hype syklissä. Sydäntäni lähellä ovat myös sukupuolten välisen digikuilun rikkominen ja tasa-arvon edistäminen teknologia-alalla. Mielestäni parhaimmat asiat Planilla työskentelyssä ovat hyvä yhteishenki ja luottamus, jota työntekijöitä kohtaan osoitetaan. Omassa työssäni innostun uusien aloitteiden suunnittelusta ja mahdollisuuksista haastaa itseäni oppimaan uusia asioita. Vapaa-aikani vietän politiikan ja perheen parissa.

Twitter: @NoraLindstroem LinkedIn: Nora Lindström

 

Päivi Nepola

Hei! Olen Päivi, asiakasvastaava lahjoittajasuhteiden tiimissä. Olen työskennellyt Planilla jo lähes 13 vuotta. Kokemusta ja tietotaitoa Plan-kummiudesta on ehtinyt kertyä ja paljon! Työkaverit usein luonnehtivat minua kummiuden tietopankiksi, kun he kääntyvät puoleeni kinkkisissä kysymyksissä. Autan mielelläni ja olen aina valmis kertomaan lisää kehitysmaiden tilanteesta kaikille asiasta kiinnostuneille. Tyttöjen oikeuksien toteutuminen on ollut aina lähellä sydäntäni ja olen siksi itsekin Plan-kummi. Taannoinen vierailu kiinalaisen kummilapseni yhteisössä lisäsi entisestään ymmärtämystäni syrjäseuduilla asuvien lasten elinoloista. Olen käynyt myös Vietnamin maaseudulla tutustumassa Planin ohjelmatyöhön. Mielestäni Planilla parasta on se, että tietää tekevänsä työtä vähempiosaisten eteen ja että saa kuulla hyviä uutisia maailmalta työmme vaikutuksista. Vapaa-ajalla hoidan lemmikkejäni, tapaan ystäviäni, luen ja pyöräilen. Matkustaminen ja uusiin kulttuureihin tutustuminen innostavat minua myös kovasti.

 

Mikko Kärkkäinen

Tervehdys! Olen Mikko ja vastaan Planilla ohjelmien taloushallinnosta. Työhöni kuuluu muun muassa Suomen ulkoministeriön ja EU:n rahoittamia projekteja ulkomailla sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön hankkeita kotimaassa. Aiemmin työskentelin ulkomailla YK:n kehitysyhteistyön parissa program analystina. Suomeen palattuani löysin ilokseni osaamistani vastaavaa työtä Planilta ja päätin heti hakea paikkaa – se kannatti! Planilla mielestäni parasta ovat mukavat ja asiantuntevat työtoverit sekä hyvät ja innostavat työtavat. Omassa työssäni arvostan monipuolista ja haastavaa työnkuvaa, jossa pääsen oppimaan uutta joka päivä. Vapaa-aikani vietän urheilun ja luovan tekemisen parissa. Harrastan pyöräilyä, sulkapalloa, veneilyä ja musiikkia.

 

Niina Mikolanniemi

Hei. Olen Niina ja vastaan Planilla yhteistyöstämme yritysten kanssa. Hain Planille töihin urani alkuvaiheessa, koska täällä pystyn yhdistämään paloni parantaa maailmaa kaupalliseen osaamiseeni. Työkaverini arvostavat taitojani hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja tapaani ottaa haltuun uusia haasteita. Mielestäni parhaimmat hetket työssäni ovat ne, joissa saan tehdä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa ja huomata, kuinka yritykset haluavat konkreettisesti edistää lapsen oikeuksia ja naisten asemaa. Iloa arkeen tuo myös yhteistyö thaimaalaisten, ruotsalaisten ja monen muun maalaisten kollegoiden kanssa. Jos olet kiinnostunut edistämään vastuullista toimintaa yrityksessäsi, ole yhteydessä minuun! Vapaa-ajallani rentoudun pyöräilyn ja energisen housetanssin parissa.

Twitter: @niinaniemi LinkedIn: Niina Mikolanniemi