Artikkelit, 28.10.2021

“Planilla korostuu erityisesti työn merkityksellisyys, mikä on minulle tärkeää”

HR Trainee Jonna Korhonen istuu Planin toimistolla

Uratarinat: Jonna Korhonen, HR Trainee

Kuka olet ja mitä opiskelet?

Olen Jonna ja opiskelen kansainvälistä liiketaloutta Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Erikoistun opinnoissani henkilöstöhallintoon. Aloitin juuri kolmannen vuoteni opinnoissani ja suunnittelen valmistuvani keväällä 2022. Aloitin harjoitteluni Planilla lokakuussa.

Mikä sai sinut hakemaan harjoittelijaksi juuri Planille?

Planille hakiessani mielenkiintoni herätti mahdollisuus monipuolisiin henkilöstöhallinnon työtehtäviin ja sitä kautta mahdollisuus laajaan oppimiseen. Yrityksenä Planilla korostuu erityisesti työn merkityksellisyys, mikä on minulle tärkeää. Sain myös mahdollisuuden yhdistää opinnäytetyöni tekemisen harjoitteluun, ja se oli mahtavaa.

Millaisia tehtäviä olet päässyt suorittamaan harjoittelusi aikana?

Tähän mennessä olen päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia HR-tehtäviä aina lähtökyselyn uudistamisesta hallinnollisiin tehtäviin. Parhaillaan suunnittelen uutta mentoritoimintatapaa.

Työtehtävissä on otettu hyvin huomioon omat kiinnostuksen kohteeni ja olen päässyt tuomaan ilmi omia kehitysideoitani ja -ehdotuksia.

Mitkä osa-alueet HR:ssä kiinnostavat sinua eniten?

HR:ssä minua kiinnostavat erityisesti työnantajamielikuvan kehittämiseen liittyvät työtehtävät, työntekijäkokemuksen parantaminen sekä rekrytointiprosessin eri vaiheet.