Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Kategoriat Reseptit
Appelsiinisalaatti raikastaa juhlapöydän
Sitrushedelmät ja taatelit ovat talvikuukausien satokausiherkkua. Tämä makeanraikas libanonilainen salaatti sopii hyvin juhlakauden kattauksiin.
Ainekset:
2 appelsiinia
1 pieni punasipuli
1 dl kivettömiä taateleita
½ dl kivettömiä kalamata-oliiveja
Oliiviöljyä
Suolaa
Tuoretta minttua
Valmistus:
Kuori appelsiinit siten, että poistat myös viipaleita peittävän kalvon. Viipaloi hedelmät noin puolen sentin paksuisiksi ympyröiksi. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja ryöppää kiehuvan veden alla, jotta voimakkain happoisuus poistuu. Leikkaa taatelit noin neljään osaan.
Levitä appelsiini- ja sipulirenkaat laakealle vadille, ja ripottele niiden päälle taatelit, oliivit sekä tuoreita mintunlehtiä. Mausta oman makusi mukaan suolalla ja oliiviöljyllä.
Kategoriat Reseptit