Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.

Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Kaakkois-Afrikassa grilliruokaa maustaa usein aromikas ja tulinen piri piri -kastike, joka sopii niin kasvisten, kalan kuin lihankin mausteeksi. Kastikkeen historia ulottuu siirtomaa-aikaan, jolloin portugalilaiset toivat linnunsilmächilin Brasiliasta Afrikkaan. Piri piri tarkoittaa swahilin kielellä ”väkevä väkevä”.
Ainekset:
Valmistus:
Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita blenderissä tai sauvasekoittimella sileäksi kastikkeeksi. Mausta seoksella grilliruokia tai käytä sitä dippikastikkeena. Kastike säilyy jääkaapissa lasipurkissa joitakin viikkoja.