Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.

Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Raita-kastike on lähtöisin Intian niemimaalta. Moni tuntee sen nepalilaisten ravintoloiden annoksista. Raikas jogurttikastike yhdistetään tyypillisesti mausteisiin ruokiin, riisiin ja naan-leipään, mutta se toimii erinomaisesti myös juuresruokien tai kalan kaverina.
2 dl raastettua kurkkua
2,5 dl turkkilaista jogurttia
1 tl suolaa
1 tl chilihiutaleita
1 tl hunajaa
tuoretta minttua maun mukaan
Raasta kurkku hienoksi. Valuta kurkkuraasteesta ylimääräinen neste siivilässä. Sekoita jogurtti, raasteet ja mausteet kulhossa ja anna kastikkeen tekeytyä kylmässä muutama tunti.