Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Kategoriat Reseptit
Raita-kastikkeesta on moneksi
Raita-kastike on lähtöisin Intian niemimaalta. Moni tuntee sen nepalilaisten ravintoloiden annoksista. Raikas jogurttikastike yhdistetään tyypillisesti mausteisiin ruokiin, riisiin ja naan-leipään, mutta se toimii erinomaisesti myös juuresruokien tai kalan kaverina.
Ainekset:
2 dl raastettua kurkkua
2,5 dl turkkilaista jogurttia
1 tl suolaa
1 tl chilihiutaleita
1 tl hunajaa
tuoretta minttua maun mukaan
Valmistus:
Raasta kurkku hienoksi. Valuta kurkkuraasteesta ylimääräinen neste siivilässä. Sekoita jogurtti, raasteet ja mausteet kulhossa ja anna kastikkeen tekeytyä kylmässä muutama tunti.