OAJ ja Plan edistävät yhdessä tyttöjen oikeuksia

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Opetusalan ammattijärjestö OAJ tukee Planin työtä monipuolisin keinoin. OAJ on osallistunut esimerkiksi #GirlsTakeover-tempaukseen ja haastanut kouluja ilmastotekoihin. 

Tällä hetkellä OAJ:n uudet jäsenet voivat valita tervetulolahjan sijaan lahjoituksen Planille tyttöjen koulutuksen tukemiseksi. Lisäksi OAJ tukee tyttösponssikumppanina My Body, My Future -ohjelmaamme. Ohjelmassa parannamme muun muassa lasten ja nuorten koulutusta ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämäänsä ja tulevaisuuteensa, lisäämme tietoa seksuaali- ja lisääntymisterveydestä ja -oikeuksista sekä tuemme nuorten työelämätaitoja Etiopiassa, Mosambikissa, Ugandassa, Zimbabwessa, Laosissa ja Myanmarissa. 

”Solidaarisuustyömme keskeinen tavoite on edistää tyttöjen koulutusta. Tässä Plan on luonteva yhteistyökumppani. Planin työ tyttöjen oikeuksien vahvistamiseksi edistää demokratiakehitystä ja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille”, sanoo OAJ:n järjestöpäällikkö Jenni Arnkil.  

Yksityisten lahjoittajien ohella organisaatio- ja yritystukijat ovat tärkeä osa Planin toimintaa ja mahdollistavat työmme lasten oikeuksien ja tasa-arvon edistämiseksi.

”On hienoa, että juuri Opetusalan Ammattijärjestö on halunnut tukea työtämme tyttöjen oikeuksien eteen. Globaali tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen on Planin työn keskiössä ja opettajat mitä parhaita liittolaisia vahvistamaan työtämme paremman tulevaisuuden eteen”, sanoo Planin yritysyhteistyön vastaava Päivi Korpela.

Kategoriat

Ruandalaiset haluavat teiniraskaudet historiaan

Jenni Petäjä
Kuvat:
Fredrik Lerneryd
Kategoriat

Kuivuus vei ruoan Maryn lapsilta

Susan Martinez
Kuvat:
Peter Caton
Kategoriat

Koulu tuo turvaa pakolaislapsille

Kathryn Irwin
Heidi Kleemola
Kuvat:
Tatiana Sultanova