Joulu | Plan

PLANIN JOULULAHJAVINKIT

Joulu on taas ovella! Suosittelemme sinua kurkkaamaan Planin joulukalenteriin. Siellä rakennetaan yhdessä parempaa huomista – luukku luukulta. Luukkujen takaa löytyy aineettomia lahjoja, joita voit antaa läheisellesi, jolla on jo kaikkea.

Jouluna voit myös toteuttaa kehitysmaassa asuvan lapsen unelman ja ryhtyä tämän kummiksi. Hyvää ympäri vuoden on mahdollista tehdä myös kuukausilahjoittajana. Yrityksesi voi myös tehdä joululahjoituksen maailman lapsille ja lähettää joulutervehdyksen asiakkaille palvelustamme.
 

Alta löydät jouluiset lahjavinkkimme kaikenikäisille!

Iloa ja lämpöä joulun aikaan ja hyvää joulun odotusta!

UUTTA INTOA OPETTAJILLE

Ei riitä, että lapsille on koulu, koulutarvikkeita ja opettaja. Tarvitaan myös laadukasta opetusta. Tue tänä jouluna lasten, erityisesti tyttöjen, koulunkäyntiä: Anna aineeton lahja Planin Koulukalenterissa.

Lue, kuinka opettajia koulutetaan Nigeriassa.

JOULULAHJAKSI HUOMINEN - TYTÖT KOULUUn

Laosin maaseudulla perheet ovat usein suuria ja vanhemmat tukevat mieluiten poikien opintoja. Koulustipendin turvin heikossa asemassa oleva tyttö voi käydä peruskoulun loppuun.

Lue, miten Planin joulukalenterin lahjat auttavat.

Anna kehitysmaan lapselle paras joululahja

Ryhdy hänen kummikseen. Kummina parannat kummilapsesi ja hänen koko yhteisönsä elämää pysyvästi.

TEE YRITYKSESI JOULULAHJOITUS LAPSILLE

Auta maailman lapsia ja lähetä sähköinen joulutervehdys asiakkaillesi.

OSTA AINEETON LAHJA

Onko ystävälläsi tai läheiselläsi jo kaikkea? Anna lahjaksi aineeton lahja – esimerkiksi koulustipendi kehitysmaan lapselle. Voit myös tukea tyttöjen koulutusta ja suojelua lahjoittamalla joulurauhan maailman tytöille!

JÄRJESTÄ TEMPAUS

Haluatko tehdä joulun alla jotain konkreettista lasten puolesta? Järjestä tapahtuma ja kerää varoja työhömme maailman lasten elämän parantamiseksi pysyvästi.

Tutustu toimintaamme