Koulutus

Tyttöjen koulutus

40
Osta heti
Kambodzalainen tyttö istuu koulun luokkahuoneessa, katsoo suoraan kameraan ja hymyilee leveästi niin, että hampaat näkyvät. Tytön vieressä istuu toinenkin tyttö, uppoutuneena edessään avoinna olevaan koulukirjaan. Tyttöjen takana näkyy kirjahylly, pullollaan lasten oppikirjoja.

Lahjan tiedot

Jokaisella tytöllä on oikeus oppia ja kouluttautua. Tyttöjen koulutus edistää tasa-arvoa ja vähentää köyhyyttä. Kriisien keskellä tyttöjen oppimisen tukeminen on entistäkin tärkeämpää.

Näin lahjasi vaikuttaa

Moni tyttö ei pääse kouluun köyhyytensä ja sukupuolensa takia. Lahjoituksellasi autamme tytöt kouluun puuttumalla koulunkäynnin esteisiin, kuten syrjintään, väkivaltaan ja lapsiavioliittoihin.

Tuemme myös tyttöjen paluuta kouluun kriisien jälkeen ja lisäämme vanhempien ja yhteisöjen tietoa tyttöjen koulutuksen tärkeydestä. Kun tytöt saavat kouluttautua, he voivat itse tehdä omaa tulevaisuuttaan koskevia päätöksiä ja kehittää yhteisöjään. Tyttöjen koulutus vaurastuttaa yhteiskuntia, koska tyttöjen osaaminen ja palkkatulot vahvistavat kansantaloutta. Tasa-arvoisesta yhteiskunnasta hyötyvät kaikki.