#EIHYMYILYTÄ

#eihymyilytä on kampanja oikeudenmukaisen maailman puolesta. Yhdessä voimme rakentaa kaikille tasa-arvoista tulevaisuutta.

Tyttöjen kohtaama epätasa-arvo #eihymyilytä

Sota ja sen aiheuttama humanitaarinen kriisi uhkaavat lasten elämää ja turvallisuutta Ukrainassa. Siksi olemme päättäneet siirtää #eihymyilytä-kampanjaamme myöhempään ajankohtaan ja avanneet hätäapukeräyksen Ukrainasta pakenevien lasten auttamiseksi.

Lahjoita hätäapukeräykseen täällä >

YHDESSÄ TASA-ARVON PUOLESTA

Maaliskuussa vietetään niin naistenpäivää kuin tasa-arvon päivää. Tytöt kaikkialla kohtaavat kuitenkin yhä syrjintää sukupuolensa ja ikänsä takia. Jokaisella tytöllä on oikeus turvaan, koulutukseen ja itsensä toteuttamiseen. Kaikkien kohdalla nämä oikeudet eivät vielä toteudu.

VUONNA 2021 NÄYTIMME YHDESSÄ, ETTÄ EPÄTASA-ARVO #EIHYMYILYTÄ

Viime vuonna osoitimme yhdessä, että tyttöjen kohtaama epätasa-arvo ei hymyilytä meitä ja nostimme esiin tyttöjen ja nuorten naisten kohtaamia epäkohtia. Kampanjamme aikana

  • 750 suomalaista osallistui Instagram-kuvahaasteeseemme tasa-arvon puolesta
  • 192 suomalaista innostui liittymään tyttösponssiksi ja puolustamaan tyttöjen oikeuksien toteutumista ympäri maailmaa.

Lämmin kiitos arvokkaasta tuestanne viime vuonna. Yhdessä voimme romuttaa haitalliset normit ja rakentaa kaikille tasa-arvoisempaa tulevaisuutta.

2021 näytimme, että epätasa-arvo ei hymyilytä

Näin tukesi TYTTÖSPONSSINA vaikuttaa

Tyttösponssien kuukausilahjoituksilla parannamme tyttöjen ja nuorten naisten asemaa pitkäjänteisesti mm. Etiopiassa, Laosissa, Mosambikissa, Myanmarissa, Ugandassa ja Zimbabwessa. Tyttösponssina sinä

  • edistät tyttöjen koulunkäyntiä
  • tuet lapsiavioliittojen ja liian varhaisten raskauksien torjumisessa
  • autat kitkemään sukupuolittunutta väkivaltaa, kuten sukuelinten silpomista
  • autat lisäämään tärkeää tietoa ja muuttamaan epätasa-arvoisia rakenteita
  • tuet tyttöjen oikeuksien toteutumista myös keskellä kriisejä.
Epätasa-arvo #eihymyilytä sierraleonelaista Isatua. ”Tyttöjen täytyy saada päättää tulevaisuudestaan ja saada tasa-arvoiset oikeudet. Haluan näyttää tytöille, että he voivat vaikuttaa asioihin elämässään.”

Lahjoita tasa-arvon puolesta

Tule tyttösponssiksi

Tyttösponssina mahdollistat pitkäjänteisen työn tyttöjen oikeuksien ja tasa-arvon edistämiseksi. Jo 10 euroa kuukaudessa saa aikaan pysyvää muutosta.
Liity nyt

Tee kertalahjoitus

Voit lahjoittaa itse valitsemasi summan työhömme tyttöjen oikeuksien puolesta. Jokaisella lahjoituksella on merkitystä.
Tee kertalahjoitus

Yrityksen tyttösponssi

Onko tasa-arvo yrityksellenne tärkeä arvo? Näytä, että puolustatte kaikille oikeudenmukaista tulevaisuutta. Tutustu yrityksen tyttösponssiin.
Lue lisää