Paikallisryhmät | Plan

TULE MUKAAN PAIKKAKUNNALLASI

Vapaaehtoisverkostomme toimii useilla paikkakunnilla. Paikallisryhmät suunnittelevat ja toteuttavat monenlaista toimintaa lasten oikeuksien edistämiseksi. Ryhmät ovat avoinna kaikille kiinnostuneille. Toimintaa koordinoivat vapaaehtoiset aluevastaavat. Ota yhteyttä paikkakuntasi aluevastaavaan ja tule mukaan!

Haemme Planille vapaaehtoisia paikallisryhmäkoordinaattoreita 

Oletko kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä ja vapaaehtoisryhmän vetämisestä? Haluatko antaa aikaasi lasten oikeuksien edistämiseen ja kiinnostaako tyttöjen oikeuksien ja tasa-arvon edistäminen?

Edistämme työssämme sukupuolten välistä tasa-arvoa. Haluamme, että tytöt ja pojat voivat toteuttaa itseään tasa-arvoisesti ja tasavertaisina yhteiskunnan jäseninä. Puramme esteitä tyttöjen koulunkäynnin tieltä ja suojelemme tyttöjä väkivallalta ja haitallisilta perinteiltä, kuten lapsiavioliitoilta ja sukupuolielinten silpomiselta. Annamme tytöille mahdollisuuksia saada äänensä kuuluviin ja osallistua päätöksentekoon koulussaan, yhteisössään ja yhteiskunnassaan. Tule mukaan tekemään tasa-arvosta totta 100 miljoonalle tytölle!

Haemme erityisesti pääkaupunkiseudulle, Poriin, Rovaniemelle ja Vaasaan yhtä tai useampaa vapaaehtoista aluevastaavaa, joiden tehtävänä on lastenoikeusjärjestö Plan International Suomen paikallisen vapaaehtoisryhmän toiminnan koordinoiminen.

Aluevastaavalta toivomme innostusta vapaaehtoisryhmän koordinoimiseen sekä tapahtumien järjestämiseen. Aluevastaavana saat tehtävääsi koulutuksen ja säännöllistä tukea Planin toimistolta sekä muiden paikkakuntien aluevastaavilta. Saat lisäksi hyödyllistä kokemusta ryhmän koordinoimisesta, toiminnan suunnittelusta ja tapahtumien järjestämisestä.  Aluevastaavan tehtävässä annat arvokkaan panoksen Planin työhön kehitysmaiden lasten hyväksi.

Kiinnostuitko tästä vapaaehtoistehtävästä? Lähetä viestiä osoitteeseen anne.kangaskolkka@plan.fi ja kerro miksi juuri sinä olet kiinnostunut toimimaan aluevastavana ja koordinoimaan yhdessä muiden aluevastaavien kanssa paikallisryhmää? Kerro viestissä minkä kaupungin paikallisryhmän koordinoinnista olet kiinnostunut. 

Seuraava koulutus aluevastaaville järjestetään helmikuussa 2018. Valitut pääsevät tutustumaan tarkemmin Planin työhön ja muihin aluevastaaviin ympäri Suomen.

Paikallisryhmät

SINUSTAKO ALUEVASTAAVA?

 

Perustamme mielellämme vapaaehtoisryhmiä uusille paikkakunnille

Vapaaehtoiset aluevastaavat kehittävät ja koordinoivat alueensa vapaaehtoistoimintaa. He toimivat Planin ja vapaaehtoisten välisenä linkkinä ja ideoivat ja toteuttavat tempauksia ja tapahtumia ja kokoavat vapaaehtoiset yhteisiin tapaamisiin. Koulutamme aluevastaavat tehtäviinsä, tarjoamme heille tukea työssään ja korvaamme toiminnasta aiheutuvat kulut, kuten matkakulut. Palkkaa tehtävästä ei makseta. 
 
Ilmoittaudu aluevastaavaksi: anne.kangaskolkka@plan.fi