Paikallisryhmät | Plan

TULE MUKAAN PAIKKAKUNNALLASI

Vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea. Vapaaehtoistyötä on tarjolla Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Lappeenrannassa. Paikallisryhmät kokoontuvat säännöllisesti ja järjestävät erilaisia tapahtumia ja tempauksia edistäen tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Ryhmät ovat avoinna kaikille kiinnostuneille ja voit tulla vain tutustumaan toimintaa. Sinä voit myös vaikuttaa toimintaan omien kiinnostusten mukaisesti. Tule mukaan paikkakunnallasi ottamalla yhteyttä paikkakuntasi aluekoordinaattoriin!

Paikallisryhmät

 

Hae Planin vapaaehtoiseksi aluekoordinaattoriksi KUOPIOON!

Kiinnostaako sinua tasa-arvo, tyttöjen oikeudet ja globaali oikeudenmukaisuus? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin, organisoida toimintaa ja järjestää tapahtumia? Hae aluekoordinaattoriksemme ja tule kanssamme rakentamaan oikeudenmukaisempaa maailmaa!

Etsimme vapaaehtoista aluekoordinaattoria Kuopioon.

Aluekoordinaattorin tehtäviin kuuluu yhdessä ryhmän kanssa:

  • vapaaehtoisryhmän toiminnan mahdollistaminen
  • uusien vapaaehtoisten mukaan ottaminen omalla paikkakunnallasi
  • tapahtumien suunnittelu ja toteutus vapaaehtoisryhmän kanssa
  • sähköposteihin vastailu ja some-tilien ylläpito
  • yhteydenpito Planin toimiston kanssa ja tapahtumista raportointi

Toivomme sinulta intoa ja kykyä koordinoida vapaaehtoistoimintaa. Saat tehtävään koulutuksen ja tukea meiltä. Koordinaattorina voit kehittää taitojasi toiminnan suunnittelussa, tapahtumien järjestämisessä, ryhmän ohjaamisessa ja vaikuttamistyössä. Lisäksi pääset kurkistamaan kansainvälisen kehitysyhteistyöjärjestön toimintaan. Roolissa annat arvokkaan panoksesi lapsen oikeuksien ja tasa-arvon edistämiseksi.

Aluekoordinaattorina toimiminen vie aikaa keskimäärin 5-10 tuntia kuukaudessa. Toivomme, että sitoudut tehtävään vähintään puoleksi vuodeksi ja pääset osallistumaan etänä järjestettäviin koulutuspäiviin tyttöjen päivään liittyen tiistaina 20.4. ja 27.4. klo 17-19.30. Ryhmät kokoontuvat noin kerran kuussa aluekoordinaattorin johdolla. Kuopiossa on iloinen ja aktiivinen vapaaehtoisten porukka. Nykyinen aluekoordinaattori perehdyttää sinut tehtävääsi.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus Maiju Tuomaiselle maiju.tuomainen@plan.fi ja Kuopion nykyiselle aluekoordinaattorille Emma Huttuselle kuopio.vapaaehtoiset@plan.fi 11.4. mennessä. Voit myös kysyä lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse 050 476 5411.

Jos haluat aloittaa vapaaehtoistoiminnan paikkakunnalla, jolla toimintaamme ei tällä hetkellä ole, voit myös lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen. Kerromme mielellämme lisää ja tuemme sinua toiminnan käynnistämisessä!
 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Tervetuloa mukaan avoimeen ja kannustavaan joukkoomme – ilmoittaudu mukaan jo tänään! Saat kerran kuukaudessa tietoa avoimista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista.