Paikallisryhmät | Plan

TULE MUKAAN PAIKKAKUNNALLASI

Vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea. Paikallisryhmät kokoontuvat säännöllisesti ja järjestävät erilaisia tapahtumia ja tempauksia edistäen tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Ryhmät ovat avoinna kaikille kiinnostuneille ja voit tulla vain tutustumaan toimintaa. Sinä voit myös vaikuttaa toimintaan omien kiinnostusten mukaisesti. Tule mukaan paikkakunnallasi ottamalla yhteyttä paikkakuntasi aluekoordinaattoriin!

Paikallisryhmät

 

 

Hae Planin vapaaehtoiseksi aluekoordinaattoriksi 10.1.2020 mennessä!

Kiinnostaako sinua tasa-arvo, tyttöjen oikeudet ja globaali oikeudenmukaisuus? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin, organisoida toimintaa ja järjestää tapahtumia? Hae aluekoordinaattoriksemme ja tule kanssamme rakentamaan oikeudenmukaisempaa maailmaa!

Etsimme vapaaehtoisia aluekoordinaattoreita Tampereelle, Jyväskylään, Joensuuhun ja Lappeenrantaan. Voit hakea myös, vaikka olet toiselta paikkakunnalta. Koordinaattoreita rekrytoidaan 1–3. Useimmilla alueilla toimii vähintään kaksi koordinaattoria, jotka jakavat tehtävät keskenään.

Aluekoordinaattorin tehtäviin kuuluu:

  • vapaaehtoisryhmän toiminnan mahdollistaminen
  • uusien vapaaehtoisten mukaan ottaminen omalla paikkakunnallasi
  • tapahtumien suunnittelu ja toteutus vapaaehtoisryhmän kanssa
  • yhteydenpito Planin toimiston kanssa ja tapahtumista raportointi

Edellytämme sinulta aikaa, intoa ja kykyä koordinoida vapaaehtoistoimintaa. Saat tehtävään koulutuksen ja tukea meiltä. Koordinaattorina voit kehittää taitojasi toiminnan suunnittelussa, tapahtumien järjestämisessä, ryhmän ohjaamisessa ja vaikuttamistyössä. Lisäksi pääset kurkistamaan kansainvälisen kehitysyhteistyöjärjestön toimintaan. Roolissa annat arvokkaan panoksesi lapsen oikeuksien ja tasa-arvon edistämiseksi.

Aluekoordinaattorina toimiminen vie aikaa keskimäärin 5-10 tuntia kuukaudessa. Toivomme, että sitoudut tehtävään vähintään kevään 2020 ajaksi. Keväällä meillä on suunnitteilla tasa-arvoteemainen tempaus, jota pääset mukaan suunnittelemaan inspiraatiopäivillä. Muutoin paikallisryhmät voivat pitkälti itse päättää toiminnastaan ja aikatauluistaan. Ryhmät kokoontuvat noin kerran kuussa aluekoordinaattorin johdolla.

Toivomme, että pääset mukaan inspiraatiopäivillämme 8.–9.2. hotelli Rantapuistossa, jossa saat tietoa työmme teemoista, pääset suunnittelemaan kevättä ja tutustut muihin Planin vapaaehtoisiin eri puolilta Suomea. Osallistuminen on maksutonta. Matkakulut korvataan kauempaa tuleville.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus Maiju Tuomaiselle (etunimi.sukunimi@plan.fi) 10.1. mennessä. Mainitse hakemuksessa, minkä alueen koordinoinnista olet kiinnostunut ja mikäli pääset mukaan inspiraatiopäiville 8.–9.2. Voit myös kysyä lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse 050 476 5411.

Jos haluat aloittaa vapaaehtoistoiminnan paikkakunnalla, jolla toimintaamme ei tällä hetkellä ole, voit myös lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen. Kerromme mielellämme lisää ja tuemme sinua toiminnan käynnistämisessä!
 

SINUSTAKO ALUEKOORDINAATTORI?

 

Perustamme mielellämme vapaaehtoisryhmiä uusille paikkakunnille.

Vapaaehtoiset aluekoordinaattorit kehittävät ja koordinoivat alueensa vapaaehtoistoimintaa sekä edistävät tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa omalla paikkakunnallaan. Aluekoordinaattorina ideoit ja toteutat tempauksia ja tapahtumia yhdessä muiden kanssa sekä kokoat vapaaehtoiset yhteisiin tapaamisiin. Koulutamme sinut tehtäviin, tarjoamme jatkuvaa tukea ja korvaamme toiminnasta aiheutuvat kulut, kuten matkakulut.
 
Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja jutellaan lisää: maiju.tuomainen@plan.fi