Paikallisryhmät | Plan

TULE MUKAAN PAIKKAKUNNALLASI

Vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea. Paikallisryhmät kokoontuvat säännöllisesti ja järjestävät erilaisia tapahtumia ja tempauksia edistäen tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Ryhmät ovat avoinna kaikille kiinnostuneille ja voit tulla vain tutustumaan toimintaa. Sinä voit myös vaikuttaa toimintaan omien kiinnostusten mukaisesti. Tule mukaan paikkakunnallasi ottamalla yhteyttä paikkakuntasi aluekoordinaattoriin!

Paikallisryhmät

 

 

Hae Planin vapaaehtoiseksi aluekoordinaattoriksi!

Kiinnostaako sinua tasa-arvo, tyttöjen oikeudet ja globaali oikeudenmukaisuus? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin, organisoida toimintaa ja järjestää tapahtumia? Hae aluekoordinaattoriksemme ja tule kanssamme rakentamaan oikeudenmukaisempaa maailmaa!

Etsimme vapaaehtoisia aluekoordinaattoreita pääkaupunkiseudulle, Joensuuhun ja Lappeenrantaan. Koordinaattoreita rekrytoidaan 1–3. Useimmilla alueilla toimii vähintään kaksi koordinaattoria, jotka jakavat tehtävät keskenään.

Aluekoordinaattorin tehtäviin kuuluu:

  • vapaaehtoisryhmän toiminnan mahdollistaminen
  • uusien vapaaehtoisten mukaan ottaminen omalla paikkakunnallasi
  • tapahtumien suunnittelu ja toteutus vapaaehtoisryhmän kanssa
  • yhteydenpito Planin toimiston kanssa ja tapahtumista raportointi.

Edellytämme sinulta aikaa, intoa ja kykyä koordinoida vapaaehtoistoimintaa. Saat tehtävään koulutuksen ja tukea meiltä. Järjestämme koulutuksen 31.8.–1.9.2019 toimistollamme Helsingissä. Matkakulut korvataan kauempaa tuleville. Koordinaattorina voit kehittää taitojasi toiminnan suunnittelussa, tapahtumien järjestämisessä, ryhmän ohjaamisessa ja vaikuttamistyössä. Lisäksi pääset kurkistamaan kansainvälisen kehitysyhteistyöjärjestön toimintaan. Roolissa annat arvokkaan panoksesi lapsen oikeuksien ja tasa-arvon edistämiseksi.

Aluekoordinaattorina toimiminen vie aikaa keskimäärin 5-10 tuntia kuukaudessa. Erityisesti tyttöjen päivä 11.10. on merkittävä tapahtumapäivä syksyllä. Muutoin paikallisryhmät voivat pitkälti itse päättää toiminnastaan ja aikatauluistaan. Ryhmät kokoontuvat noin kerran kuussa.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus Maiju Tuomaiselle (etunimi.sukunimi@plan.fi) 14.8. mennessä. Mainitse hakemuksessa, minkä alueen koordinoinnista olet kiinnostunut ja mikäli pääset mukaan koulutukseen 31.8.–1.9. Voit myös kysyä lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse 050 476 5411.

Jos haluat aloittaa vapaaehtoistoiminnan paikkakunnalla, jolla toimintaamme ei tällä hetkellä ole, voit myös lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen. Kerromme mielellämme lisää ja tuemme sinua toiminnan käynnistämisessä!
 

SINUSTAKO ALUEKOORDINAATTORI?

 

Perustamme mielellämme vapaaehtoisryhmiä uusille paikkakunnille.

Vapaaehtoiset aluekoordinaattorit kehittävät ja koordinoivat alueensa vapaaehtoistoimintaa sekä edistävät tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa omalla paikkakunnallaan. Aluekoordinaattorina ideoit ja toteutat tempauksia ja tapahtumia yhdessä muiden kanssa sekä kokoat vapaaehtoiset yhteisiin tapaamisiin. Koulutamme sinut tehtäviin, tarjoamme jatkuvaa tukea ja korvaamme toiminnasta aiheutuvat kulut, kuten matkakulut.
 
Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja jutellaan lisää: maiju.tuomainen@plan.fi