Paikallisryhmät | Plan

TULE MUKAAN PAIKKAKUNNALLASI

Vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea. Vapaaehtoistyötä on tarjolla Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Lappeenrannassa. Paikallisryhmät kokoontuvat säännöllisesti ja järjestävät erilaisia tapahtumia ja tempauksia edistäen tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Ryhmät ovat avoinna kaikille kiinnostuneille ja voit tulla vain tutustumaan toimintaa. Sinä voit myös vaikuttaa toimintaan omien kiinnostusten mukaisesti. Tule mukaan paikkakunnallasi ottamalla yhteyttä paikkakuntasi aluekoordinaattoriin!

Paikallisryhmät

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Tervetuloa mukaan avoimeen ja kannustavaan joukkoomme – ilmoittaudu mukaan jo tänään! Saat kerran kuukaudessa tietoa avoimista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista. 

SINUSTAKO ALUEKOORDINAATTORI?

 

Perustamme mielellämme vapaaehtoisryhmiä uusille paikkakunnille.

Vapaaehtoiset aluekoordinaattorit kehittävät ja koordinoivat alueensa vapaaehtoistoimintaa sekä edistävät tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa omalla paikkakunnallaan. Aluekoordinaattorina ideoit ja toteutat tempauksia ja tapahtumia yhdessä muiden kanssa sekä kokoat vapaaehtoiset yhteisiin tapaamisiin. Koulutamme sinut tehtäviin, tarjoamme jatkuvaa tukea ja korvaamme toiminnasta aiheutuvat kulut, kuten matkakulut.
 
Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja jutellaan lisää: maiju.tuomainen@plan.fi