Paikallisryhmät | Plan

TULE MUKAAN PAIKKAKUNNALLASI

Vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea. Paikallisryhmät kokoontuvat säännöllisesti ja järjestävät erilaisia tapahtumia ja tempauksia edistäen tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Ryhmät ovat avoinna kaikille kiinnostuneille ja voit tulla vain tutustumaan toimintaa. Sinä voit myös vaikuttaa toimintaan omien kiinnostusten mukaisesti. Tule mukaan paikkakunnallasi ottamalla yhteyttä paikkakuntasi aluekoordinaattoriin!

Paikallisryhmät

 

 

Hae Planin vapaaehtoiseksi aluekoordinaattoriksi 30.8. mennessä!

Kiinnostaako sinua tasa-arvo, tyttöjen oikeudet ja globaali oikeudenmukaisuus? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin, organisoida toimintaa ja järjestää tapahtumia? Hae aluekoordinaattoriksemme ja tule kanssamme rakentamaan oikeudenmukaisempaa maailmaa!

Etsimme vapaaehtoisia aluekoordinaattoreita Helsinkiin ja Joensuuhun. Voit hakea myös, vaikka olet toiselta paikkakunnalta. Koordinaattoreita rekrytoidaan 1–3.

Aluekoordinaattorin tehtäviin kuuluu yhdessä ryhmän kanssa:

  • vapaaehtoisryhmän toiminnan mahdollistaminen
  • uusien vapaaehtoisten mukaan ottaminen omalla paikkakunnallasi
  • tapahtumien suunnittelu ja toteutus vapaaehtoisryhmän kanssa
  • sähköposteihin vastailu ja some-tilien ylläpito
  • yhteydenpito Planin toimiston kanssa ja tapahtumista raportointi

Edellytämme sinulta intoa ja kykyä koordinoida vapaaehtoistoimintaa. Saat tehtävään koulutuksen ja tukea meiltä. Koordinaattorina voit kehittää taitojasi toiminnan suunnittelussa, tapahtumien järjestämisessä, ryhmän ohjaamisessa ja vaikuttamistyössä. Lisäksi pääset kurkistamaan kansainvälisen kehitysyhteistyöjärjestön toimintaan. Roolissa annat arvokkaan panoksesi lapsen oikeuksien ja tasa-arvon edistämiseksi.

Aluekoordinaattorina toimiminen vie aikaa keskimäärin 5-10 tuntia kuukaudessa. Toivomme, että sitoudut tehtävään vähintään syksyn 2021 ajaksi. Syksyllä suurin tempaus on tyttöjen päivä 11.10. johon pääset mukaan suunnittelelemaan sisältöä. Ryhmät kokoontuvat noin kerran kuussa aluekoordinaattorin johdolla.

Toivomme, että pääset mukaan tapahtumakoulutukseemme 5.9. klo 10–16 Suomenlinnassa. Osallistuminen on maksutonta. Matkakulut korvataan kauempaa tuleville.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus Maiju Tuomaiselle (etunimi.sukunimi@plan.fi) 30.8. mennessä. Mainitse hakemuksessa, minkä alueen koordinoinnista olet kiinnostunut ja mikäli pääset mukaan tapahtumakoulutukseen 5.9. Voit myös kysyä lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse 050 476 5411.

Jos haluat aloittaa vapaaehtoistoiminnan paikkakunnalla, jolla toimintaamme ei tällä hetkellä ole, voit myös lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen. Kerromme mielellämme lisää ja tuemme sinua toiminnan käynnistämisessä!
 

SINUSTAKO ALUEKOORDINAATTORI?

 

Perustamme mielellämme vapaaehtoisryhmiä uusille paikkakunnille.

Vapaaehtoiset aluekoordinaattorit kehittävät ja koordinoivat alueensa vapaaehtoistoimintaa sekä edistävät tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa omalla paikkakunnallaan. Aluekoordinaattorina ideoit ja toteutat tempauksia ja tapahtumia yhdessä muiden kanssa sekä kokoat vapaaehtoiset yhteisiin tapaamisiin. Koulutamme sinut tehtäviin, tarjoamme jatkuvaa tukea ja korvaamme toiminnasta aiheutuvat kulut, kuten matkakulut.
 
Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja jutellaan lisää: maiju.tuomainen@plan.fi