Vapaaehtoistyö | Plan

vaikuta planin vapaaehtoisena

Meidän tavoitteenamme on oikeudenmukainen maailma, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuu. Olemme osa maailmanlaajuista liikettä tyttöjen oikeuksien puolesta. Yhdessä saamme aikaan muutoksen! 
 

PAIKALLISTOIMINTA

Meillä on kaikille avointa paikallistoimintaa kahdeksalla eri paikkakunnalla. Ryhmät suunnittelevat ja toteuttavat erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

TAPAHTUMAT JA KAMPANJAT

Tapahtumakalenteristamme voit katsoa, missä ja milloin tapahtuu sekä miten sinä pääset mukaan toimimaan.

VIESTINTÄ JA SOSIAALINEN MEDIA

Toimi itsenäisenä someaktivistina ja levitä tietoutta tyttöjen oikeuksista tai osana innostavaa sometiimiämme tuottaen sisältöä.

VALOKUVANÄYTTELYT

Voit tilata maksuttoman valokuvanäyttelyn haluamaasi tilaan. Meillä on kuusi vaikuttavaa näyttelyä eri teemoista ja eri valokuvaajilta.

MAAHANMUUTTAJATYÖ

Maahanmuuttajatyön vapaaehtoisena voit osallistua mm. nuorten ja heidän vanhempiensa ryhmätoimintaan, tapahtumiin tai luontoretkille.

LASTENHALLITUS

Planin lastenhallitus on aktiivinen nuorten vaikuttajaryhmä, johon kuuluu kaksikymmentä 11-18-vuotiasta nuorta eri puolelta Suomea.

KÄÄNNÖSTYÖ

Oletko käännöstyön osaaja? Tule avuksemme kääntämään kummiyhteisöjen englanninkielisiä vuosiraportteja suomeksi omaan tahtiin etätyönä. 

TOIMISTOVAPAAEHTOISET

Toimistovapaaehtoisena työskentelet monipuolisesti kummipostin parissa. Toimistotyötä voi tehdä arkisin ma–to klo 10–16. 
 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Tervetuloa mukaan avoimeen ja kannustavaan joukkoomme – ilmoittaudu mukaan jo tänään! Saat kerran kuukaudessa tietoa avoimista mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena.