Vapaaehtoistyö | Plan

vaikuta planin vapaaehtoisena

Meidän tavoitteenamme on oikeudenmukainen maailma, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuu. Vapaaehtoisena edistät kanssamme oikeudenmukaisempaa maailmaa tekemällä merkityksellistä vapaaehtoistyötä. Olemme osa maailmanlaajuista liikettä tyttöjen oikeuksien puolesta. Yhdessä saamme aikaan muutoksen!

 

 

PAIKALLISTOIMINTA

Meillä on kaikille avointa vapaaehtoistyötä eri paikkakunnilla. Vapaaehtoisena suunnittet ja toteutat erilaisia tapahtumia ja tempauksia yhdessä muiden kanssa.

TAPAHTUMAT JA KAMPANJAT

Tapahtumakalenteristamme voit katsoa, missä ja milloin tapahtuu sekä miten sinä pääset mukaan toimimaan.

VIESTINTÄ JA SOSIAALINEN MEDIA

Toimi itsenäisenä someaktivistina ja levitä tietoutta tyttöjen oikeuksista tai osana innostavaa sometiimiämme tuottaen sisältöä.

VALOKUVANÄYTTELYT

Voit tilata maksuttoman valokuvanäyttelyn haluamaasi tilaan. Meillä on kuusi vaikuttavaa näyttelyä eri teemoista ja eri valokuvaajilta.

MAAHANMUUTTAJATYÖ

Maahanmuuttajatyön vapaaehtoisena voit osallistua mm. nuorten ja heidän vanhempiensa ryhmätoimintaan, tapahtumiin tai luontoretkille.

PLAN NUORET

Meillä toimii erilaisia lasten ja nuorten vaikuttajaryhmiä kuten ilmastotsempparit, lastenhallitus, nuoret toimijat ja Girls Takeover.
 

KÄÄNNÖSTYÖ

Oletko käännöstyön osaaja? Tule avuksemme kääntämään kummiyhteisöjen englanninkielisiä vuosiraportteja suomeksi omaan tahtiin etätyönä. Emme juuri nyt etsi uusia käännöstyön vapaaehtoisia. Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä niin saat tietoa avoimista paikoista.

TOIMISTOVAPAAEHTOISET

Toimistovapaaehtoisena työskentelet monipuolisesti kummipostin parissa. Toimistotyötä voi tehdä arkisin ma–to klo 10–16. Emme juuri nyt etsi uusia toimistovapaaehtoisia. Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä niin saat tietoa avoimista paikoista.
 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Tervetuloa mukaan avoimeen ja kannustavaan joukkoomme – ilmoittaudu mukaan jo tänään! Saat kerran kuukaudessa tietoa avoimista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista. 

Tyttöjen päivä 11.10.

Tyttöjen päivän teemamme on verkkohäirintä. Lue ja allekirjoita tyttöjen avoin kirje!

Tue tyttöjä lahjoittamalla

Lisää tasa-arvoa lahjoittamalla tytölle koulutus. Jokainen lahjoitettu euro on tärkeä.

Jaa tietoa

Osallistu keskusteluun ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen sosiaalisessa mediassa. #tyttöjenpuolella #tyttöjenpäivä @plansuomi