Vapaaehtoistyö | Plan

 

tule mukaan planin vapaaehtoistoimintaan!

Työmme lasten hyväksi on mahdollista ainoastaan vapaaehtoistemme ja muiden tukijoidemme avulla.

Anna meille aikaasi erilaisissa tehtävissä ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi jo tänään!

Osallistu paikallisryhmän toimintaan ja tapahtumiin

Paikallisryhmämme ympäri Suomen järjestävät erilaisia tapahtumia ja tempauksia lasten oikeuksien edistämiseksi. Uusien ja vanhojen vapaaehtoisten apu on niissä korvaamattoman tärkeää – tule siis mukaan! 
Tapahtumiin voi osallistua myös kertaluontoisesti. Tulevista tapahtumista ja niihin osallistumisesta löydät tietoa täältä.

JÄRJESTÄ TAPAHTUMA TAI TEMPAISE lasten hyväksi

Tapahtumilla voit lisätä tietoisuutta lasten oikeuksista ja kerätä varoja niiden edistämiseksi. Ohjeita, ideoita sekä vinkkejä tempausten ja tapahtumien järjestämiseen löydät täältä.

Tietoa kouluille voit lukea täältä.
Tietoa työporukoille täältä

Köyhien ja kehitysmaiden lasten olosuhteiden parantaminen on minusta tuntunut aina tärkeältä asialta. Liittymällä Planin vapaaehtoiseksi halusin kantaa oman korteni kekoon.
- Riitta, toimistovapaaehtoinen

Järjestä valokuvanäyttely 

 
Tilaa valokuvanäyttelymme kirjastoon, nuorisotalolle tai kauppakeskukseen. Näyttelymme kertovat kehitysmaiden lasten arjesta sekä työstämme ja sen tuloksista. Ilmainen näyttelymme toimitetaan sinulle Matkahuollon kautta. Sinun tarvitsee vain varata tila sekä pystyttää ja purkaa näyttely.

Tule avuksi toimistoomme 

Onko sinulla päivisin aikaa? Haluatko tehdä säännöllistä vapaaehtoistyötä hauskassa talkooseurassa? Tule toimistoomme vapaaehtoiseksi! Toimistovapaaehtoisena työskentelet monipuolisesti kummipostin parissa. Lisäksi voit kääntää kirjeitä ja auttaa meitä tapahtumien järjestelyissä. Toimistotyötä voi tehdä arkisin ma–to klo 10–16 ja perjantaisin 9–14.
Lisätietoja: Anu Järvinen, anu.jarvinen@plan.fi

Auta käännöstöissä 

Osaatko sujuvasti englantia? Auta meitä käännöstöissä! Jos haluat tehdä vapaaehtoistyötä etätöissä ja omaan tahtiisi, voit auttaa meitä kääntämään raportteja englannista suomeksi ja muita tekstejä suomesta englanniksi. Lisäksi pääset tutustumaan työhömme lähietäisyydeltä. 
Lisätietoja: Anu Järvinen, anu.jarvinen@plan.fi

Anna meille osaamistasi!

Oletko taitava harrastaja- tai ammattivalokuvaaja, ammattimainen kielenkääntäjä tai oikolukija? Oletko viestinnän tai markkinoinnin ammattilainen, tai sosiaalisen median asiantuntija? Anna meille ammatillista osaamistasi vapaaehtoisena! 

Mitä-verkosto

Mitä-verkosto tarjoaa 18-30-vuotiaille nuorille mahdollisuuksia vaikuttaa ja toimia globaalin vastuun puolesta eri puolilla Suomea. 
Lue lisää

Lastenhallitus

Planin lastenhallitus edistää lapsen oikeuksien toteutumista vaikuttamalla päättäjiin, tekemällä kansainvälistä yhteistyötä, välittämällä Planin toimintaan nuorten näkemystä sekä tiedottamalla kehitysmaiden lasten ja nuorten arjesta. Lastenhallitukseen kuuluu kaksikymmentä 11–18-vuotiasta nuorta eri puolelta Suomea.
Lue lisää

Tehdään yhdessä kaikille lapsille parempi maailma.

Tutustu toimintaamme