Uusi keskustelusarja vastaa kinkkisiin kysymyksiin järjestöjen työstä

Tunnetko jo Planin uuden Miksi näin? -keskustelusarjan? Siinä toimittaja ja ihmisoikeusaktivisti Zahra Karimy ottaa selvää ajankohtaisista kysymyksistä, väitteistä ja myyteistä, joita järjestöistä ja kehitysyhteistyöstä usein esitetään. Keskustelu­sarjaa voi katsoa videona tai kuunnella ääni­muodossa podcastina.

Sarjan ensimmäiset jaksot selvittävät vastauksia sellaisiin kysymyksiin, kuin mihin järjestöjä tarvitaan humanitaarisissa kriiseissä ja katastrofeissa, menevätkö järjestöjen rahat johtajien taskuihin ja unohdettiinko pojat tyttöjen asemaan keskittyvässä tasa-arvotyössä.

Kinkkisiin kysymyksiin ovat nyt julkaistuissa jaksoissa vastaamassa oikeushammaslääkäri Helena Ranta, Miehet ry:n puheenjohtaja Touko Niinimäki, Vastuullinen lahjoittaminen ry:n pääsihteeri Pia Tornikoski sekä Plan International Suomen pääsihteeri Ossi Heinänen, ohjelmajohtaja Annukka von Kaufmann ja seksuaalioikeuksien asiantuntija Leena Mubarak.

Voit katsoa sarjaa Planin YouTube-kanavalla ja kuunnella Spotifyssa, Soundcloudissa ja iTunesissa. Löydät kaikki julkaistut jaksot kootusti osoitteesta plan.fi/podcast.