Uudistunut kirjeenvaihtopalvelu innostaa yhteydenpitoon kummilapsen kanssa

Oletko jo tutustunut upeasti uudistuneeseen kirjeenvaihtopalveluumme Oma Planissa? Kummit ovat lähettäneet viime aikoina sankoin joukoin tervehdyksiä kummilapsilleen. Valmiit kirjepohjat ovat olleet hyvin suosittuja, ja kummit ovat poimineet kirjeisiin mukaan uusia kuva- ja puuhaliitteitä sekä omia kuviaan. Kummilapsista on kiinnostavaa nähdä, miltä heidän kumminsa näyttävät.

Jos et ole vielä lähettänyt tervehdystä kummilapsellesi, nyt on hyvä hetki ilahduttaa häntä. Voit liittää mukaan esimerkiksi syntymäpäiväkortin, laskutehtävän tai värityskuvan. Kirjeen voi tarvittaessa kirjoittaa englannin sijaan suomeksi tai ruotsiksi. Tällöin toimistovapaaehtoisemme kääntävät tervehdyksen englanniksi ennen eteenpäin toimittamista. Oma Plan löytyy osoitteesta plan.fi/omaplan.

Vastaanottamalla kummilasten kirjeet ja vuosiraportit Oma Planissa autat meitä vähentämään kulujamme, jolloin voimme käyttää jokaisen säästyvän sentin työhömme maailman lasten hyväksi. Kaikkien uusien Oma Plan -käyttäjien kesken arvomme pieniä palkintoja.  

Plan-kummina muutat maailmaa. Tutustu kummiuteen >