Miksi näin? -keskustelusarja pureutuu Ukrainan sotaan ja vaaleihin

Miksi näin? -keskustelusarjamme jatkuu maaliskuussa uusilla jaksoilla. Sarjassa toimittaja ja ihmisoikeusaktivisti Zahra Karimy ottaa selvää ajankohtaisista kysymyksistä, väitteistä ja myyteistä, joita järjestöistä ja kehitysyhteistyöstä usein esitetään. 

Ensimmäinen toisen kauden jaksoista kysyy, mitkä ovat Ukrainan sodan pitkäaikaiset vaikutukset lapsiin. Zahra Karimy haastattelee videoyhteyden välityksellä Plan Inter­national Moldovan maajohtajaa Maritta Niskanen-Tamirua.

Toisessa jaksossa kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppa­ministeri Ville Skinnari ja Plan International Suomen kotimaan toiminnan ja vaikuttamisen johtaja Karoliina Tikka pohtivat, onko kehitysyhteistyöstä Suomelle ja suomalaisille hyötyä. Jakso pureutuu muun muassa kehitysyhteistyön rahoitukseen sekä siihen, voiko kehitysyhteistyö vähentää sotia ja lisätä maailman turvallisuutta.

Keskustelusarja on kuunneltavissa Spotifyssa, Apple Podcastista ja Soundcloudissa ja katsottavissa Planin YouTube-kanavalla. Kaikki podcastimme löytyvät myös verkosta osoitteessa plan.fi/podcast.

Koulusta kadonnut sukupolvi Kategoriat
Plan-lehti 1/2023

Koulusta kadonnut sukupolvi

Plan International
Heidi Kleemola
Kategoriat
Plan-lehti 1/2023

Leikin riemua ja tukea traumojen käsittelyyn

Plan International
Inka Kovanen
Kuvat:
Plan International