Artikkelit, 17.5.2019

Nyt ratkaistaan, onko tulevaisuus parempi kuin menneisyys!

Ilmastonmuutos ei kohtele ihmisiä reilusti. Eniten se vaikuttaa haavoittuvimmassa asemassa oleviin ihmisiin, kuten kehittyvissä maissa asuviin tyttöihin. Suomen hallitus ja eduskunta voivat osaltaan vaikuttaa siihen, että tulevaisuus on parempi kuin menneisyys.

Tämän päivän nuoret ovat syntyneet parempaan maailmaan kuin yksikään sukupolvi ennen heitä. Yhä useampi lapsi pääsee kouluun, terveys ja ravinto ovat parantuneet ja tyttöjen ja poikien tasa-arvo on parantunut.  

Kaikki tämä on kuitenkin vaarassa, jos ilmastonmuutosta ei torjuta nyt.

– Takana loistava tulevaisuus? -kampanjamme kannustaa päättäjiämme tekemään sellaista politiikkaa, jolla ilmaston lämpeneminen voidaan rajata 1,5 asteeseen ja positiiviset kehitystulokset turvata, vaikuttamistyön asiantuntijamme Elisa Hara kertoo.

– Seuraavat neljä vuotta ovat ratkaisevia ilmastonmuutoksen ja siten koko tulevaisuuden kannalta.

Vapaaehtoisemme keräävät kampanjan aikana eri puolilla Suomea asuvilta ihmisiltä viestejä, jotka kannustavat päättäjiä toimimaan ilmaston puolesta. Voit lähettää omat terveisesi päättäjille kampanjan nettisivulla.

Haluamme, että tulevaisuus on parempi kuin menneisyys!

Lahjoittamalla Planin hätäapurahastoon sinä olet mukana viemässä apua sinne, missä tarve on suurin.

Tee hätäapulahjoitus

Tällä hetkellä sadat miljoonat lapset elävät keskellä konflikteja ja kriisejä. Lapset tarvitsevat kipeästi apua. Lahjoita Planin hätäapurahastoon ja autat lapsia siellä, missä hätä on suurin

Lahjoita hätäapuun
Kolme ghanalaista nuorta hymyilee kädet toistensa harteilla.

Tytöt samalle viivalle

Tyttösponssi-lahjoittajana olet Planin kuukausilahjoittaja ja tyttöjen liittolainen. Tuellasi edistät tyttöjen koulutusta sekä torjut lapsiavioliittoja, liian varhaisia raskauksia ja tyttöjen sukuelinten silpomista.

Tule mukaan
Planin vapaaehtoisia ja työntekijöitä seisoo portailla siniset nauhat kaulassaan.

Vaikuta vapaaehtoisena

Tavoitteenamme on maailma, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Edistä oikeudenmukaista maailmaa kanssamme vapaaehtoisena.

Ryhdy vapaaehtoiseksi