Alla näet hakuasi vastaavat sisällöt. Mikäli et löytänyt etsimääsi, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Kategoriat Reseptit
Lämmintä poltetta syksyyn
Kaakkois-Afrikassa grilliruokaa maustaa usein aromikas ja tulinen piri piri -kastike, joka sopii niin kasvisten, kalan kuin lihankin mausteeksi. Kastikkeen historia ulottuu siirtomaa-aikaan, jolloin portugalilaiset toivat linnunsilmächilin Brasiliasta Afrikkaan. Piri piri tarkoittaa swahilin kielellä ”väkevä väkevä”.
Ainekset:
Valmistus:
Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita blenderissä tai sauvasekoittimella sileäksi kastikkeeksi. Mausta seoksella grilliruokia tai käytä sitä dippikastikkeena. Kastike säilyy jääkaapissa lasipurkissa joitakin viikkoja.
Kategoriat Reseptit