Usein kysyttyä: Tyttösponssi

Tyttö kirjoittaa lehtiöön kumartuneena.
Usein kysyttyä: tyttösponssi

Täältä löydät vastaukset kysymyksiin tyttösponssista

Etkö löytänyt vastausta etsimääsi kysymykseen?

Voit ryhtyä tyttösponsoriksi verkkosivujemme kautta, soittaa lahjoittajapalveluumme 09 6869 8030 ma–to klo 11–13 tai lähettää sähköpostia info@plan.fi

Tervetuloa mukaan rakentamaan tasa-arvoisempaa ja yhdenvertaisempaa maailmaa!

Tyttösponssina edistät tyttöjen oikeuksien ja tasa-arvon toteutumista. Lahjoituksellasi varmistat, että tytöt eivät jää sukupuolensa takia taka-alalle.

Työmme keskittyy viiteen teemaan, joita ovat tyttöjen koulutus, tytöt kriiseissä, seksuaali- ja lisääntymisoikeudet, tytöt ja teknologia sekä sukupuolittunut väkivalta.

Raportoimme varojen käytöstä säännöllisesti. Voit myös katsoa sivuiltamme työmme tuloksia sekä lukea niistä lisää vuosikertomuksestamme.

Tyttösponssi on kuukausilahjoitus tyttöjen oikeuksien puolesta.

Tyttösponssina autat edistämään tyttöjen koulutusta, torjumaan lapsiavioliittoja, liian varhaisia raskauksia ja tyttöjen sukuelinten silpomista sekä lisäämään tietoa tyttöjen oikeuksista. Tuellasi parannamme tyttöjen asemaa esimerkiksi Etiopiassa, Ugandassa, Mosambikissa ja Laosissa. Turvaamme tyttöjen oikeuksien toteutumisen myös kriiseissä.

Kun tytöillä on tietoa omista oikeuksistaan, voivat he myös vaatia niiden toteutumista. Tiedonpuute, haitalliset uskomukset ja epätasa-arvoiset rakenteet ovat merkittävimpiä syitä sille, että tyttöjen oikeudet eivät toteudu. Siksi pysyvää muutosta saadaan aikaan työskentelemällä sekä tyttöjen kanssa että heidän perheissään ja yhteisöissään.

Voit lukea sivuiltamme lisää tyttöjen oikeuksien ja tasa-arvon edistämisestä.

Ei tarvitse. Voit lahjoittaa niin kauan kuin haluat. Jokainen kuukautesi tyttösponssina on konkreettinen sijoitus tasa-arvoisempaan tulevaisuuteen.

Mikäli haluat lopettaa lahjoittamisen, ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme sähköpostitse info@plan.fi tai puhelimitse 09 6869 8030 ma–to klo 11–13. Voit ilmoittaa lahjoituksen päättämisestä myös Oma Planissa Tukimaksuni-osiosta löytyvällä lomakkeella.

Tyttösponssina yrityksenne puolustaa tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Autatte edistämään tyttöjen koulutusta, torjumaan lapsiavioliittoja, liian varhaisia raskauksia ja tyttöjen sukuelinten silpomista sekä lisäämään tietoa tyttöjen oikeuksista. Tuellanne parannamme tyttöjen asemaa esimerkiksi Etiopiassa, Ugandassa, Mosambikissa ja Laosissa. Turvaamme tyttöjen oikeuksien toteutumisen myös kriiseissä.

Liity tyttösponssikumppaniksi täältä.