Usein kysyttyä: Tukimaksun suorittaminen

Tyttö kirjoittaa lehtiöön kumartuneena.
Usein kysyttyä: tukimaksujen suorittaminen

Täältä löydät vastaukset kysymyksiin tukimaksujen suorittamisesta

Etkö löytänyt vastausta etsimääsi kysymykseen?

Maksutavaksi voi valita joko e-laskun, suoramaksun, korttimaksun, toistuvan viitemaksun tai tilisiirron. 

Voit itse valita maksuvälin. Tuen voi maksaa kerran kuukaudessa, neljännesvuosittain, puolivuosittain tai kerran vuodessa. Jos tuki jää jonakin kuukautena suorittamatta, lisäämme osuuden seuraavaan laskuun.

Maksuväliä ja/tai summaa voi päivittää Oma Plan -palvelussa tai ottamalla yhteyttä lahjoittajapalveluumme puhelimitse 09 6869 8030 ma-to klo 11–13, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@plan.fi 

Suosittelemme e-laskun käyttöä, sillä siitä koituu meille vähiten kuluja ja se säästää luontoa.

Voit tehdä e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Valitse laskuttajaluettelosta Plan International Suomi sr. Käytä tunnistetietona Plan-numeroasi, jossa on seitsemän numeroa (mahdolliset etunollat mukaan lukien). Löydät Plan-numerosi mm. laskuista sekä Oma Planista. Voit valita e-laskulle automaattisen maksamisen, jolloin pankki veloittaa saapuneen e-laskun tililtäsi eräpäivänä.

Lähetämme sinulle tekstiviestin, sähköpostin tai kirjeen, mikäli maksuissa on ollut taukoa vähintään kaksi kuukautta. Voit suorittaa avoimen summan seuraavan maksun yhteydessä.

Säännöllinen tukesi on meille erittäin tärkeää, jotta voimme menestyksekkäästi toteuttaa kehityshankkeita ohjelmamaissamme. Otathan yhteyttä lahjoittajapalveluumme, jos haluat keskustella maksujärjestelyistä.

Ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme joko sähköpostitse info@plan.fi tai puhelimitse 09 6869 8030 ma–to klo 11–13.

Lahjoitus veloitetaan kortiltasi kuukausittain liittymispäiväsi mukaisesti (ellet muuta veloituspäivää). Mikäli veloitus ei ole onnistunut varsinaisena maksupäivänä, summaa yritetään automaattisesti veloittaa kolmen viikon aikana neljä kertaa. 

Mikäli saamme pankiltasi tiedon, että korttisi ei ole enää voimassa, lähetämme sinulle linkin jonka kautta voit päivittää maksutietosi. Pankki ei aina ilmoita asiasta, joten jos et ole saanut linkkiä, olethan yhteydessä lahjoittajapalveluumme. Mikäli vanhentunutta korttia ei päivitetä, korttimaksu päättyy ja lähetämme sinulle jatkossa tukimaksuista laskun postitse. Paperilaskun voi vaihtaa e-laskuksi omassa verkkopankissa.