Usein kysyttyä: Oma Plan

Tyttö kirjoittaa lehtiöön kumartuneena.
Usein kysyttyä: Oma plan

Täältä löydät vastaukset kysymyksiin oma plan -palvelusta

Etkö löytänyt vastausta etsimääsi kysymykseen?

Oma Plan on tukijoillemme tarkoitettu verkkopalvelu. Sinne voi kirjautua täällä.

Palvelussa kummit voivat muun muassa tarkastella kummilapsen tietoja ja kuvia, lukea vuosiraportteja sekä lähettää sähköisiä tervehdyksiä kummilapselle.

Tyttösponsseille Oma Plan -palvelusta löytyy raportteja varojen käytöstä, onnistumisistamme hankkeissa sekä tarinoita ohjelmamaistamme. Vapaaehtoisille ja lähettiläille löytyy myös ajankohtaista tietoa. Kaikki palvelun käyttäjät voivat päivittää omia yhteystietojaan Oma Planissa.

Klikkaa kohdasta Unohtunut salasana tai käyttäjätunnus täällä. Mikäli olet käyttänyt sosiaalisen median tunnuksiasi kirjautumiseen, salasanaa ei voi muuttaa edellä mainitun linkin kautta. Ota tarvittaessa yhteyttä lahjoittajapalveluumme joko puhelimitse 09 6869 8030 ma–to klo 11–13 tai lähetä sähköpostia info@plan.fi.

Oma Planin käytössä on joillakin laitteilla esiintynyt teknisiä ongelmia. Niitä on ilmennyt erityisesti tablettilaitteilla sekä laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 2.3 tai vanhempi. Pyrimme selvittämään ratkaisua asiaan. Tällä hetkellä ongelman voi kiertää käyttämällä eri laitetta (tietokonetta, tablettia tai puhelinta).

Vaihtoehtoisesti voit aina asioida lahjoittajapalvelumme kanssa kaikissa kummiutta ja lahjoittamista koskevissa kysymyksissä. Tavoitat meidät osoitteesta info@plan.fi tai puhelimitse 09 6869 8030 ma–to klo 11–13.