Usein kysyttyä: Kertalahjoittaminen ja muu varainkeruu

Tyttö kirjoittaa lehtiöön kumartuneena.
Usein kysyttyä: Kertalahjoittaminen ja muu varainkeruu

Täältä löydät vastaukset kysymyksiin kertalahjoittamisesta ja muusta varojenkeräämisestä

Etkö löytänyt vastausta etsimääsi kysymykseen?

Voit tehdä kertalahjoituksen verkkosivujemme kautta, ostamalla aineettoman lahjan tai tekstiviestitse lähettämällä viestin PLAN20 numeroon 16155 (20 €).

Tukemalla työtämme tyttösponssina, tuet samalla myös humanitaarista työtämme. Voit myös lahjoittaa yksittäisen katastrofin tai kriisin uhreille verkkosivujemme kautta.

Saatat saada meiltä tekstiviestin esimerkiksi kampanjoidemme ja katastrofien aikana. Tekstiviestimme tulevat numerosta 16155.

Jos et enää halua vastaanottaa keräyksiä koskevia tekstiviestejä, voit lähettää viestin PLAN SULJE numeroon 16155 (hinta 0 €). Sinut poistetaan automaattisesti tulevista varainhankinnallisista tekstiviestilähetyksistä, esimerkiksi katastrofikeräyksistä. Saatamme edelleen lähettää sinulle kuukausilahjoittamiseen, kummiuteen tai vapaaehtoisuuteen liittyviä viestejä, jos olet asiakasrekisterissämme.

Jos et enää halua olla SMS-kuukausilahjoittaja, voit lähettää viestin PLANKK SULJE numeroon 16155 (hinta 0 €). 

Uusien lahjoittajien hankkiminen on osa varainhankintaamme, joka mahdollistaa työmme kehittyvissä maissa. Tavatessasi feissarimme sinulla on hyvä tilaisuus kuulla ja kysyä lisää työstämme lasten hyväksi. Tule juttelemaan rohkeasti kanssamme!