Tapahtumakalenteri | Plan

Tapahtumakalenteri

Planilla on tapahtumia monella eri paikkakunnalla. Löydät alta sinua lähinnä olevat paikallistapahtumat, tyttöjen päivän kahvila- ja kirjastotempaukset sekä valokuvanäyttelyt.

 

Helsinki

Uusien ilta: Tule tutustumaan Planin vapaaehtoistoimintaan!

Aika: 10.1.2018 kello 18–20
Paikka: Planin toimisto, Lindström-talo, Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki

Tervetuloa vapaaehtoisten tapaamiseen Planin toimistolle Helsinkiin (Lautatarhankatu 6, Lindström-talo, 00580 Helsinki) ke 10.1. klo 18–20. Tapaamisessa kerromme paikallisryhmätoiminnasta pääkaupunkiseudulla sekä muista kuulumisistamme. Tapaaminen on tarkoitettu kaikille Planin toiminnasta kiinnostuneille, ja voit ottaa ystäväsikin mukaan. 

Paikalla toiminnasta kertomassa ovat minun lisäkseni pääkaupunkiseudun paikallisryhmän vetäjät. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittauduthan ystävällisesti ma 8.1. mennessä osoitteeseen anne.kangaskolkka@plan.fi. Tilaisuuteen mahtuu max. 40 henkilöä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt kiertävät monella eri paikkakunnalla. Löydät alta sinua lähinnä olevan näyttelyn tiedot. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

Pyhäntä
Pyhännän kirjasto
Vapaita unelmia
Meeri Koutaniemi
5.–26.1.2018
 
Korkeakoski
Juupajoen kunnankirjasto
Kaukana kotoa
Meeri Koutaniemi
1.12.2017–31.1.2018
 
 
 
elektroniset VALOKUVANÄYTTELYT
 
Meeri Koutaniemen valokuvanäyttely ”Kaukana kotoa” on myös mahdollista tilata elektronisessa muodossa. Näyttelyssä on kuvattu viittä kotoaan paennutta malilaistyttöä ja heidän elämäänsä Nigeriläisellä pakolaisleirillä. Näyttelyn tiedustelut ja tilaukset voi lähettää osoitteeseen kotimaa@plan.fi.

 

 

Tutustu toimintaamme