Tapahtumakalenteri | Plan

Tapahtumakalenteri

Löydät alta Planin tapahtumat  ja valokuvanäyttelyt lähelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää Planin työstä lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksien hyväksi tai mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena? Tilaa infotilaisuus paikkakunnallesi! Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Maijuun: maiju.tuomainen@plan.fi

TULOSSA

  • Tasa-arvon päivä 19.3. Kampanjointia tasa-arvon puolesta!
  • Maailma kylässä -festivaali 29.–30.5.2021 Helsingissä 
  • SuomiAreena 12.-16.7.2021 Porissa 
  • Seuraava uusien vapaaehtoisten info 18.3.

Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä ja saat kerran kuukaudessa vapaaehtoistoiminnan uutiskirjeen, jossa on ajankohtaisimmat uutiset ja mahdollisuuksia lähteä mukaan!

  

#EIHYMYILYTÄ -KAMPANJA STARTTAA 4.3. 

#eihymyilytä-kampanja starttaa jälleen – tule mukaan vaikuttamaan!

Torstaina 4.3. starttaa jälleen #eihymyilytä-kampanjamme. Kampanjassa tuomme esiin tasa-arvotekojen merkitystä sukupuolten tasa-arvon tavoittamiseksi. Läpi kampanjan kannustamme ihmisiä ottamaan osaa #eihymyilytä-kuvahaasteeseen Instagramissa. Kuvahaaste on käynnissä 4.3.–21.3. Palkintona on yksityiskuvaus Meeri Koutaniemen kameran edessä.

Jotta kampanjasta tulisi mahdollisimman vaikuttava, tarvitsemme myös sinut mukaan tekemään kampanjaa! Tule kuulolle yhteiseen #eihymyilytä -kampanjastarttiin torstaina 4.3. kello 16 tämän linkin kautta Teamsissa. Opit, miten sinä voit olla mukana kampanjassa vaikuttamassa. Tehdään tästä yhdessä vuoden 2021 hienoin tasa-arvokampanja!

UUSIEN VAPAAEHTOISTEN INFOT
Seuraava uusien vapaaehtoisten info järjestetään torstaina 18.23 klo 17 ja saat katsauksen tulevaan vuoteen 2021. Tule suoraan mukaan tämän linkin kautta! Info järjestetään Teamsissa. Lisäohjeita liittymiseen täällä.
 
TILANNEPÄIVITYS: KORONAVIRUS
Järjestämme pieniä tapahtumia harkinnan varaisesti. Suurin osa tapahtumistamme ja koulutuksistamme järjestetään etänä. Meillä on tiukat turvallisuusohjeet ja huomioimme turvallisuuden. Seuraamme THL:n suosituksia tarkasti. Tarvittaessa tapahtumat, tapaamiset ja koulutukset siirtyvät verkkoon. Tutustu, miten huolehdimme turvallisuudesta tilaisuuksissamme täällä
Voit auttaa levittämään tietoa koronapandemian vaikutuksista maailman heikoimmassa asemassa oleviin tyttöihin jakamalla viestejämme sosiaalisen median kanavissa. Lue lisää työstämme koronapandemian pysäyttämiseksi täällä. Kiitos tuestasi – selviämme tästä yhdessä!


 

KOULUTUKSET

Haluatko oppia lisää lasten oikeuksista, ilmastonmuutoksesta, globaalin köyhyyden syistä ja tasa-arvosta? Runsas webinaaritarjontamme on saatavillasi kevään alkuiltoina kotisohvalta käsin! Kun rekisteröidyt vapaaehtoiseksi, näet käymäsi koulutukset OmaPlanissa. Saat käymistäsi koulutuksista todistuksen halutessasi.

MAALISKUU 

•    Löydä oma tapasi vaikuttaa ke 17.3. klo 16.30 

On monia tapoja vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan ja edistää tasa-arvoa maailmassa. Millaisia tapoja vaikuttaa on olemassa? Millainen vaikuttaminen voisi sopia juuri sinulle? Näitä kysymyksiä pohdimme yhdessä onlinetyöpajassa 17.3. Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu mukaan täällä.

•    Perustaso: Tasa-arvo ja sukupuolinormit Planin työssä ke 24.3. klo 16 

HUHTIKUU 

  • Vaikuttaminen kehitysyhteistyössä, huhtikuun alku 
  • Pakolaisuus, siirtolaisuus ja maahanmuutto: Katsaus työhömme kansainvälisesti ja Suomessa to 22.4. klo 17
  • Syventävä taso: Tasa-arvo ja sukupuolinormit Planin työssä to 29.4. klo 16 

TOUKOKUU 
•    Tytöt kriisien keskellä 

 

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt ovat esillä monella paikkakunnalla. Osa näyttelyistä on saatavilla myös sähköisesti. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.


 

Viestintä ja sosiaalinen media

Voit toimia itsenäisenä someaktivistina jakaen tietoa. Meille on todella arvokasta, että vapaaehtoisemme ja tukijamme jakavat materiaalia sosiaalisessa mediassa. Se auttaa levittämään tietoutta tyttöjen oikeuksien tärkeydestä ja yksikin jako on merkittävä. Postauksia kannattaa joko jakaa Planin sivuilta tai tägätä @plansuomi mukaan työmme teemoihin liittyviin ajatuksiin. Jaamme mielellämme myös työmme teemoihin liittyviä postauksia omissa kanavissamme erityisesti Instagramin ja Twitterin puolella.

Haluaisitko kirjoittaa blogipostauksen? Voit tutustua blogiimme täällä. Julkaisemme mielellämme myös vapaaehtoistemme kirjoituksia.

Jos sinulla on idea blogipostaukseen tai sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä Maijuun maiju.tuomainen@plan.fi ja jutellaan lisää!

Seuraa meitä somessa:

 
 

Tutustu toimintaamme