Tapahtumakalenteri | Plan

Tapahtumakalenteri

Planilla on tapahtumia monella eri paikkakunnalla. Löydät alta sinua lähinnä olevan paikkakunnan tulevat tapahtumat.

Helsinki

Hyvä testamentti -ilta

Aika: 11.9. klo 17
Paikka: Lindströmin talo, Lautatarhankatu 6, Helsinki

Tervetuloa maanantaina 11.9. klo 17 kuulemaan lakiasiantuntija, varatuomari Piia Jeremejeffiltä testamentin laatimisesta. Varaa aika kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on rajoitetusti. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: raisaleena.tokkola@plan.fi

Kajaani

Kajaanin runoviikot

Aika: 7.–9.7.
Paikka: Kaukametsän piha-alue, Koskikatu 2, Kajaani

Planin Oulun paikallisryhmän vapaaehtoiset ovat mukana runoviikoilla Jokatytön oikeudet -kampanjalla. Tarkoituksena on muistuttaa, että tasa-arvoisessa maailmassa myös kaikkein köyhimmillä, heikoimmilla ja eritoten pienillä tytöillä on mahdollisuus hyvään elämään, mahdollisuuteen oppia, johtaa ja menestyä. Tervetuloa Planin pisteelle. Lisätietoa löydät painamalla tästä.
 

Oulu

Qstock

Aika: 28.–29.7.
Paikka: Raatintie 4, 90100, Oulu

Planin Oulun paikallisryhmän vapaaehtoiset ovat mukana Qstock-festareilla Jokatytön oikeudet -kampanjalla. Tarkoituksena on muistuttaa, että tasa-arvoisessa maailmassa myös kaikkein köyhimmillä, heikoimmilla ja eritoten pienillä tytöillä on mahdollisuus hyvään elämään, mahdollisuuteen oppia, johtaa ja menestyä. Tervetuloa Planin pisteelle. Lisätietoa löydät painamalla tästä.

Pori

SuomiAreena

Aika: 10.7.–14.7.
Paikka: Yrjönkadun ja Eteläkauppatorin kulma, SuomiAreena, Kansalaistori. Ständi 45

Aukioloajat: ma 9–17, ti–to 10–17, pe 10–15

Ständillämme voit tutustua Jokatytön oikeudet -kampanjaan ja käydä virtuaalilasien avulla pakolaisleirillä. Tule katsomaan myös Unelma tulevaisuudesta -valokuvanäyttely, jossa Syyrian sotaa Jordaniaan paenneet tytöt ja naiset kertovat suurimmista haaveistaan. Tervetuloa!

Tampere

Tammerfest

Aika: pe 21.7.
Paikka: Ratinanniemen festivaalipuisto, 33100 Tampere

Tampereen paikallisryhmän vapaaehtoiset ovat mukana Tammerfesteillä. Ständillä kerrotaan Planin toiminnasta ja kävijät voivat kirjoittaa ajatuksiaan omasta unelmiensa maailmasta.

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt kiertävät monella eri paikkakunnalla. Löydät alta sinua lähinnä olevan näyttelyn tiedot. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

Vehmaa

Vehmaan kirjasto
Meeri Koutaniemi: Vapaita unelmia
1.3.–31.3.2017