Tapahtumakalenteri | Plan

 

Tapahtumakalenteri

Löydät alta Planin tapahtumat  ja valokuvanäyttelyt lähelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää Planin työstä lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksien hyväksi tai mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena? Tilaa infotilaisuus paikkakunnallesi! Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Maijuun: maiju.tuomainen@plan.fi

TULOSSA

  • Inspiraatiopäivät 8.–9.2.2020
  • Tasa-arvon päivä 19.3.2020
  • Kiertue eri paikkakunnilla huhtikuussa
  • Maailma kylässä -festivaali 23.–24.5.2020
  • SuomiAreena 13.–17.7.2020
  • Tyttöjen päivä 11.10.2020

Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä ja saat kerran kuukaudessa vapaaehtoistoiminnan uutiskirjeen, jossa on ajankohtaisimmat uutiset ja mahdollisuuksia lähteä mukaan!

UUSIEN VAPAAEHTOISTEN INFOT

Järjestämme uusien vapaaehtoisten infoja kerran kuukaudessa sähköisesti. Seuraava info järjestetään 22.1. klo 17–17.30. Ilmoittaudu mukaan täällä.
 

HAKU INSPIRAATIOPÄIVILLE ON AUKI 10.1. SAAKKA!

Inspiraatiopäivät järjestetään 8.–9.2. hotelli Rantapuistossa Helsingissä. Luvassa loistavaa seuraa, oivaltavia keskusteluja, mielenkiintoista ohjelmaa ja herkullista ruokaa. Inspiraatiopäivien teemana on tasa-arvo ja sukupuolinormit. Kaikki voivat hakea mukaan. Osallistuminen on maksutonta. Hae mukaan 10.1. mennessä täällä.

HAE VAPAAEHTOISEKSI ALUEKOORDINAATTORIKSI 5.1. MENNESSÄ

Etsimme uusia aluekoordinaattoreita erityisesti Helsinkiin, Ouluun, Jyväskylään, Joensuuhun ja Lappeenrantaan. Tehtävä vie 5–10 tuntia kuukaudessa. Toivomme, että sitoudut tehtävään cähintään kevään 2020 ajaksi ja pääset mukaan inspiraatiopäiville 8.–9.2. Saat perehdytyksen ja tukea tehtävään. Hakuohjeet ja lisätietoa täällä.

 

HELSINKI

Vapaaehtoisten tapaaminen 23.1. klo 17–19 Oodissa

Tervetuloa tapaamaan alueen vapaaehtoisia ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa! Suunnittelussa on elokuvailta maaliskuulle. Tapaaminen torstaina 23.1. klo 17–19 keskuskirjasto Oodissa (ryhmätila 1).

Turvallisemman tilan sääntöjen työstötapaaminen 17.12. klo 16–18 ja 23.1. klo 17–19

Tule mukaan työstämään kaikille yhteisiä turvallisemman tilan sääntöjä. Meille on tärkeää, että jokaisella on meidän toiminnassa hyvä olla. Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia ja edistä vapaaehtoistemme hyvinvointia! Säännöt otetaan käyttöön eri ryhmissä. Voit tulla mukaan Planin toimistolle Kalasatamaan tai Skypellä. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vain halu lisätä hyvinvointia ja yhteistä ymmärrystä. Ryhmä kokoontuu kahdesti: 17.12. ja 23.1. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse Maijulle maiju.tuomainen@plan.fi. Lisätietoa aiheesta esimerkiksi täällä.

 

KUOPIO

Vapaaehtoisten tapaaminen 7.1. klo 17–19
Tervetuloa vapaaehtoisryhmämme vuoden ensimmäiseen tapaamiseen pohtimaan, mitä kivaa voisimme tulevana keväänä tehdä edistääksemme tyttöjen oikeuksia. Leffailtaa, somekampanjointia, taidetyöpajaa? Nyt on hyvä tilaisuus vaikuttaa! Paikalle ovat erittäin tervetulleita sekä uudet että vanhat vapaaehtoiset. Plan tarjoaa osallistujille kahvin/teen.
Welcome to our volunteer group meeting to collaborate and spread your ideas about what we could do during spring 2019! Movie nights, social media campaigning, art workshop? You have a chance to say a word! New and old volunteers are warmly welcome. Plan offers you a cup of coffee/tea.
 

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt ovat esillä monella paikkakunnalla. Osa näyttelyistä on saatavilla myös sähköisesti. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

Toivoa etsimässä

  • 13.11.–4.12. Eduskunnan kirjasto, Helsinki

Vapaita unelmia

  • 28.11.–31.12. Nuorisotiedon kirjasto, Allianssi-talo, Helsinki

Viestintä ja sosiaalinen media

Voit toimia itsenäisenä someaktivistina jakaen tietoa. Meille on todella arvokasta, että vapaaehtoisemme ja tukijamme jakavat materiaalia sosiaalisessa mediassa. Se auttaa levittämään tietoutta tyttöjen oikeuksien tärkeydestä ja yksikin jako on merkittävä. Postauksia kannattaa joko jakaa Planin sivuilta tai tägätä @plansuomi mukaan työmme teemoihin liittyviin ajatuksiin. Jaamme mielellämme myös työmme teemoihin liittyviä postauksia omissa kanavissamme erityisesti Instagramin ja Twitterin puolella.

Haluaisitko kirjoittaa blogipostauksen? Voit tutustua blogiimme täällä. Julkaisemme mielellämme myös vapaaehtoistemme kirjoituksia.

Jos sinulla on idea blogipostaukseen tai sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä Maijuun maiju.tuomainen@plan.fi ja jutellaan lisää!

Seuraa meitä somessa:

 
 

Tutustu toimintaamme