Tapahtumakalenteri | Plan

Tapahtumakalenteri

Löydät alta Planin tapahtumat  ja valokuvanäyttelyt lähelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää Planin työstä lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksien hyväksi tai mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena? Tilaa infotilaisuus paikkakunnallesi! Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Maijuun: maiju.tuomainen@plan.fi

TULOSSA TÄNÄ VUONNA 2019

  • Kesän aikana voit tavata vapaaehtoisia festivaaleilla.
  • SuomiAreena 15.–19.7.2019. Hae vapaaehtoiseksi täällä.
  • Vapaaehtoisten syyskoulutus 31.8.–1.9.2019
  • Tyttöjen päivä 11.10.2019
     

Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä ja saat kerran kuukauteen vapaaehtoistoiminnan uutiskirjeen, jossa on ajankohtaisimmat uutiset ja mahdollisuuksia lähteä mukaan!

SUOMIAREENA 15.–19.7.2019

Etsimme vapaaehtoisia osastollemme Porin SuomiAreenaan 15.–19.7. Korvaamme matkakulut ja järjestämme majoituksen. Saat tarvittavan perehdytyksen. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä 16.6. mennessä.

OULU

Suvi-illan iloksi - sanoja ja säveliä

Aika: torstaina 4.7.2019 klo 18 | Paikka: Äimäraution siirtolapuutarhan kerhotalo, Kullerontie 11 
Vapaa pääsy! Lisätiedot Ritva Tienari 050 3832455.

Ständi Qstock -festivaaleilla 26.–27.7.

Olemme mukana Qstock-festivaaleilla 26.-27.7. 2019 Planin Takana loistava tulevaisuus -kampanjan merkeissä. Planin pisteellä festariväellä on mahdollisuus kirjoittaa tsemppiviestejä kansanedustajille ilmaston puolesta. Mukana myös ilmastomaailmanpyörä ja Kamu-leijona. https://www.qstock.fi

KUOPIO

Ständi Kuopion Olonkorjuutorilla lauantaina 24.8. klo 9–16

Tule tutustumaan Planin tarjoamiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin Olonkorjuutori -järjestötapahtumaan Kuopion torilla. Pöytäpaikallamme kuulet myös lisää ajankohtaisesta Takana loistava tulevaisuus -kampanjastamme sekä voit jättää ilmastoterveisiä Suomen päättäjille. Pöytäpaikkamme sijaitsee Tukipilarin isossa teltassa.

Ständi Itä-Suomen yliopiston tietotorilla ke 4.9 klo 12–15:

Aloitatko opiskelusi Kuopiossa? Kiinnostaisiko sinua uusi harrastus vapaaehtoistoiminnan parissa? Onko tyttöjen oikeuksien edistäminen ja tasa-arvo lähellä sydäntäsi? Tule moikkaamaan planilaisia Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen tietotorille (Snellmanian rakennus). Pisteellämme saat lisätietoa lastenoikeusjärjestö Planin vapaaehtoistyöstä. Lisäksi voit osallistua ajankohtaiseen ilmastonmuutoskampanjaamme jättämällä ilmastoterveisiä Suomen päättäjille. Lisätietoa tietotorista ja näytteilleasettajista täällä.
 

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt ovat esillä monella paikkakunnalla. Osa näyttelyistä on saatavilla myös sähköisesti. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

 

Viestintä ja sosiaalinen media

Voit toimia itsenäisenä someaktivistina jakaen tietoa. Meille on todella arvokasta, että vapaaehtoisemme ja tukijamme jakavat materiaalia sosiaalisessa mediassa. Se auttaa levittämään tietoutta tyttöjen oikeuksien tärkeydestä ja yksikin jako on merkittävä. Postauksia kannattaa joko jakaa Planin sivuilta tai tägätä @plansuomi mukaan työmme teemoihin liittyviin ajatuksiin. Jaamme mielellämme myös työmme teemoihin liittyviä postauksia omissa kanavissamme erityisesti Instagramin ja Twitterin puolella.

Voit hakea mukaan sometiimiimme 18.8. mennessä! Sometiimin tehtäviin kuuluu sparrailla vapaaehtoisten paikallisryhmiä viestinnässä, osallistua tapahtumiin somettajana ja suunnitella innostavaa vapaaehtoissisältöä kanaviimme. Sometiimissä toimiminen vie yhdestä viiteen tuntia kuukaudessa. Tiimi perehdytetään 31.8. Helsingissä. Korvaamme matkakulut. Hae mukaan 18.8. mennessä täällä.

Haluaisitko kirjoittaa blogipostauksen? Voit tutustua blogiimme täällä. Julkaisemme mielellämme myös vapaaehtoistemme kirjoituksia.

Jos sinulla on idea blogipostaukseen tai sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä Maijuun maiju.tuomainen@plan.fi ja jutellaan lisää!

Seuraa meitä somessa:

 
 

Tutustu toimintaamme