Tapahtumakalenteri | Plan

 

Tapahtumakalenteri

Löydät alta Planin tapahtumat  ja valokuvanäyttelyt lähelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää Planin työstä lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksien hyväksi tai mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena? Tilaa infotilaisuus paikkakunnallesi! Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Maijuun: maiju.tuomainen@plan.fi

TILANNEPÄIVITYS: KORONAVIRUS
Vapaaehtoisryhmämme eivät järjestä tapaamisia eri paikkakunnilla toistaiseksi ja suuret tapahtumat ovat siirtyneet syksyyn. Ilmoitamme uusista ajoista ja verkkotapaamisista.
 
Plan International on julistanut koronapandemian korkeimman tason uhkaksi kaikissa toimintamaissamme. Teemme kaikkemme lasten oikeuksien toteutumiseksi myös kriisin aikana ja vaadimme valtioita huomioimaan lasten haavoittuvan aseman. Lasten, etenkin tyttöjen, kohtaamat haasteet ovat erityisen vakavia maailman heikoimmassa asemassa olevissa yhteisöissä ja valtioissa. Teemme työtä viruksen pysäyttämiseksi, tarjoamme tukea siitä kärsineille ja etsimme keinoja jatkaa työtämme turvallisesti. Suomessa teemme etätyötä toukokuun loppuun saakka ja keräämme varoja hätäavun toteuttamiseksi toimintamaissamme.
Voit auttaa levittämään tietoa koronapandemian vaikutuksista maailman heikoimmassa asemassa oleviin tyttöihin jakamalla viestejämme sosiaalisen median kanavissa. Lue lisää työstämme koronapandemian pysäyttämiseksi täällä. Kiitos tuestasi – selviämme tästä yhdessä!
 

TULOSSA

  • #Tyttöjenpuolella LIVE 15.7. alkaen
  • Tapahtumakoulutus Suomenlinnassa 5.9.
  • Tyttöjen päivä 11.10.2020
  • Lapsen oikeuksien päivä 20.11.2020

Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä ja saat kerran kuukaudessa vapaaehtoistoiminnan uutiskirjeen, jossa on ajankohtaisimmat uutiset ja mahdollisuuksia lähteä mukaan!

#TYTTÖJENPUOLELLA LIVE

Sarja keskustelutilaisuuksia, joissa Planin asiantuntijat juttelevat kiinnostavien vieraiden kanssa tyttöjen oikeuksista ja tasa-arvosta - livenä Facebookissa! Voit osallistua keskusteluun omalla puhelimella tai läppärillä reaaliaikaisesti, vaikka mökkilaiturilta. 

Ensimmäisessä livessä keskustelemme rap-artisti F:n kanssa tyttöjen vapaudesta sekä oikeudesta päätöksentekoon ja itsenäisiin valintoihin. Tule seuraamaan keskiviikkona 15.7. klo 17.00 - 17.30 Planin Facebook-sivun kautta. Katso lisää täältä.

TAPAHTUMAKOULUTUS SUOMENLINNASSA 5.9.

Järjestämme tapahtumakoulutuksen merellisessä Suomenlinnassa kaikille vapaaehtoisillemme lauantaina 5.9. klo 10–16. Koulutuksessa syvennymme onnistuneiden tapahtumien saloihin ja pääsemme ideoimaan tulevaa. Pääset myös tapaamaan muita vapaaehtoisia eri paikkakunnilta. Koulutus on osallistujille kuluton ja tarjoamme ateriat kaikille osallistujille sekä majoituksen sitä tarvitseville. Paikkoja on rajoitetusti, joten hae mukaan nyt täältä!

UUSIEN VAPAAEHTOISTEN INFOT
Järjestämme uusien vapaaehtoisten infoja kerran kuukaudessa sähköisesti. Seuraava info järjestetään keskiviikkona 19.8. kello 17.00 - 17.30 Ilmoittaudu mukaan täällä.
 

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt ovat esillä monella paikkakunnalla. Osa näyttelyistä on saatavilla myös sähköisesti. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

Viestintä ja sosiaalinen media

Voit toimia itsenäisenä someaktivistina jakaen tietoa. Meille on todella arvokasta, että vapaaehtoisemme ja tukijamme jakavat materiaalia sosiaalisessa mediassa. Se auttaa levittämään tietoutta tyttöjen oikeuksien tärkeydestä ja yksikin jako on merkittävä. Postauksia kannattaa joko jakaa Planin sivuilta tai tägätä @plansuomi mukaan työmme teemoihin liittyviin ajatuksiin. Jaamme mielellämme myös työmme teemoihin liittyviä postauksia omissa kanavissamme erityisesti Instagramin ja Twitterin puolella.

Haluaisitko kirjoittaa blogipostauksen? Voit tutustua blogiimme täällä. Julkaisemme mielellämme myös vapaaehtoistemme kirjoituksia.

Jos sinulla on idea blogipostaukseen tai sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä Maijuun maiju.tuomainen@plan.fi ja jutellaan lisää!

Seuraa meitä somessa:

 
 

Tutustu toimintaamme