Tapahtumakalenteri | Plan

Tapahtumakalenteri

Planilla on tapahtumia monella eri paikkakunnalla. Löydät alta sinua lähinnä olevat paikallistapahtumat, tyttöjen päivän tempaukset sekä valokuvanäyttelyt.

Haluaisitko kuulla lisää Planin työstä lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksien eteen sekä mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena? Tilaa uusien tutustujien ilta omalle paikkakunnallesi ottamalla yhteyttä Maiju Tuomaiseen maiju.tuomainen@plan.fi

Helsinki

Tieni vaikuttajaksi -puhujaseminaari
Aika: 3.12.2018 12:00 – 14:00
Paikka: Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4

Plan International Suomen lastenhallitus järjestää nuorille suunnatun Tieni vaikuttajaksi -puhujaseminaarin 3. joulukuuta 2018 Helsingissä!

Tapahtumassa nuoret pääsevät kuulemaan toisten nuorten puheenvuoroja, joiden tavoitteena on innostaa ja inspiroida nuoria vaikuttamiseen ja aktiiviseen kansalaisuuteen sekä antaa nuorille keinoja niihin. Tapahtumassa puhuvat nuoret vaikuttajat, kuten tubettaja Sita Salminen, nuori yrittäjä Toivo Hursti sekä Hullu, hullumpi, yläaste -sarjan luoja Tuomas Toivanen.

Tapahtuma on ilmainen, ja mukaan mahtuu ensimmäiset 100 katsojaa. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Deadline ilmoittautumiseen on 15.11.2018. Voitte ilmoittautua tästä.

Varmistaaksemme tasavertaisuuden tarjoamme mahdollisuuden osallistua myös muualla Suomessa asuville. Voitte seurata seminaaria livestreamauksen kautta ilmoittautumalla siihen etukäteen. Linkki streamiin lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtuman alkua.

Kaikenlaiset kysymykset ja tiedustelut tapahtumasta voi lähettää Plan lastenhallituksen sähköpostiosoitteeseen planlastenhallitus@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!.

Plan mukana Nenäpäivässä!
Aika: 9.11.2018
Paikka: Valtakunnallisesti ympäri Suomen

Nenäpäivän järjestää vuosittain Nenäpäivä-säätiö. Säätiön toiminnassa ovat mukana Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi, Fida International, Suomen Lähetysseura, Solidaarisuus ja SASK. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan. Tule mukaan suunnittelemaan Nenäpäivää ja osallistu kivaan tekemiseen yhdessä muiden paikkakuntasi vapaaehtoisten kanssa! Ota yhteyttä maiju.tuomainen@plan.fi.

Plan vapaaehtoistoiminnan messuilla
Aika: 1.12.2018 klo 12-16
Paikka: Vanha ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt kiertävät monella eri paikkakunnalla. Löydät alta sinua lähinnä olevan näyttelyn tiedot. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

Elektroniset valokuvanäyttelyt

Meeri Koutaniemen valokuvanäyttely ”Kaukana kotoa” on myös mahdollista tilata elektronisessa muodossa. Näyttelyssä on kuvattu viittä kotoaan paennutta malilaistyttöä ja heidän elämäänsä Nigeriläisellä pakolaisleirillä. Näyttelyn tiedustelut ja tilaukset voi lähettää osoitteeseen kotimaa@plan.fi.

 

Tutustu toimintaamme