Tapahtumakalenteri | Plan

 

Tapahtumakalenteri

Löydät alta Planin tapahtumat  ja valokuvanäyttelyt lähelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää Planin työstä lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksien hyväksi tai mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena? Tilaa infotilaisuus paikkakunnallesi! Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Maijuun: maiju.tuomainen@plan.fi

TILANNEPÄIVITYS: KORONAVIRUS
Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Virtana tytöt! -keskustelut eri paikkakunnilla siirtyvät syksyyn. Voit osallistua verkkokeskusteluun 31.3. Vapaaehtoisryhmämme eivät järjestä myöskään tapaamisia eri paikkakunnilla toistaiseksi. Ilmoitamme uusista ajoista ja verkkotapaamisista. Voit kuitenkin vaikuttaa vapaaehtoisenamme myös verkossa!
 

TULOSSA

  • Virtaa tytöistä! Keskustelua teknologiasta ja tasa-arvosta verkossa 31.3.
  • Girls in ICT Day 23.4. verkossa
  • SuomiAreena 13.–17.7.2020
  • Tyttöjen päivä 11.10.2020
  • Lapsen oikeuksien päivä 20.11.2020

Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä ja saat kerran kuukaudessa vapaaehtoistoiminnan uutiskirjeen, jossa on ajankohtaisimmat uutiset ja mahdollisuuksia lähteä mukaan!

UUSIEN VAPAAEHTOISTEN INFOT
Järjestämme uusien vapaaehtoisten infoja kerran kuukaudessa sähköisesti. Seuraava info järjestetään 16.4. klo 17–17.30. Ilmoittaudu mukaan täällä.
 
VIRTANA TYTÖT! KESKUSTELUA TEKNOLOGIASTA JA TASA-ARVOSTA
Mistä digikuilu johtuu ja kuinka sen voisi kuroa umpeen? Tule keskustelemaan kanssamme tytöistä, teknologiasta ja tasa-arvosta 31.3. klo 17.30–18 verkossa. Ilmoittaudu mukaan täällä.
 
VAPAAEHTOISTEN TAPAAMISET
 
Kuopion ryhmä: Keskiviikko 15.4. klo 17. Tapaaminen pidetään verkon välityksellä. Ilmoittaudu mukaan kuopio.vapaaehtoiset(at)plan.fi.

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt ovat esillä monella paikkakunnalla. Osa näyttelyistä on saatavilla myös sähköisesti. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

Viestintä ja sosiaalinen media

Voit toimia itsenäisenä someaktivistina jakaen tietoa. Meille on todella arvokasta, että vapaaehtoisemme ja tukijamme jakavat materiaalia sosiaalisessa mediassa. Se auttaa levittämään tietoutta tyttöjen oikeuksien tärkeydestä ja yksikin jako on merkittävä. Postauksia kannattaa joko jakaa Planin sivuilta tai tägätä @plansuomi mukaan työmme teemoihin liittyviin ajatuksiin. Jaamme mielellämme myös työmme teemoihin liittyviä postauksia omissa kanavissamme erityisesti Instagramin ja Twitterin puolella.

Haluaisitko kirjoittaa blogipostauksen? Voit tutustua blogiimme täällä. Julkaisemme mielellämme myös vapaaehtoistemme kirjoituksia.

Jos sinulla on idea blogipostaukseen tai sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä Maijuun maiju.tuomainen@plan.fi ja jutellaan lisää!

Seuraa meitä somessa:

 
 

Tutustu toimintaamme