Tapahtumakalenteri | Plan

 

Tapahtumakalenteri

Löydät alta Planin tapahtumat  ja valokuvanäyttelyt lähelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää Planin työstä lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksien hyväksi tai mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena? Tilaa infotilaisuus paikkakunnallesi! Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Maijuun: maiju.tuomainen@plan.fi

TULOSSA

  • Inspiraatiopäivät 8.–9.2.2020
  • Tasa-arvon päivä 19.3.2020
  • Kiertue eri paikkakunnilla huhtikuussa
  • Maailma kylässä -festivaali 23.–24.5.2020
  • SuomiAreena 13.–17.7.2020
  • Tyttöjen päivä 11.10.2020

Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä ja saat kerran kuukaudessa vapaaehtoistoiminnan uutiskirjeen, jossa on ajankohtaisimmat uutiset ja mahdollisuuksia lähteä mukaan!

UUSIEN VAPAAEHTOISTEN INFOT

Järjestämme uusien vapaaehtoisten infoja kerran kuukaudessa sähköisesti. Seuraava info järjestetään 22.1. klo 17–17.30. Ilmoittaudu mukaan täällä.
 

HAKU INSPIRAATIOPÄIVILLE ON AUKI 10.1. SAAKKA!

Inspiraatiopäivät järjestetään 8.–9.2. hotelli Rantapuistossa Helsingissä. Luvassa loistavaa seuraa, oivaltavia keskusteluja, mielenkiintoista ohjelmaa ja herkullista ruokaa. Inspiraatiopäivien teemana on tasa-arvo ja sukupuolinormit. Kaikki voivat hakea mukaan. Osallistuminen on maksutonta. Hae mukaan 10.1. mennessä täällä.

HAE VAPAAEHTOISEKSI ALUEKOORDINAATTORIKSI 10.1. MENNESSÄ

Etsimme uusia aluekoordinaattoreita Tampereelle, Jyväskylään, Joensuuhun ja Lappeenrantaan. Tehtävä vie 5–10 tuntia kuukaudessa. Toivomme, että sitoudut tehtävään cähintään kevään 2020 ajaksi ja pääset mukaan inspiraatiopäiville 8.–9.2. Saat perehdytyksen ja tukea tehtävään. Hakuohjeet ja lisätietoa täällä.

 

HELSINKI

Vapaaehtoisten tapaaminen 23.1. klo 17–19 Oodissa

Tervetuloa tapaamaan alueen vapaaehtoisia ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa! Suunnittelussa on elokuvailta maaliskuulle. Tapaaminen torstaina 23.1. klo 17–19 keskuskirjasto Oodissa (ryhmätila 1).

Turvallisemman tilan sääntöjen työstötapaaminen 23.1. klo 17–19

Tule mukaan työstämään kaikille yhteisiä turvallisemman tilan sääntöjä. Meille on tärkeää, että jokaisella on meidän toiminnassa hyvä olla. Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia ja edistä vapaaehtoistemme hyvinvointia! Säännöt otetaan käyttöön eri ryhmissä. Voit tulla mukaan Planin toimistolle Kalasatamaan tai Skypellä. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vain halu lisätä hyvinvointia ja yhteistä ymmärrystä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse Maijulle maiju.tuomainen@plan.fi. Lisätietoa aiheesta esimerkiksi täällä.

KUOPIO

Vapaaehtoisten tapaaminen 3.2. klo 17–19
Tervetuloa tapaamaan Planin vapaaehtoisia ja suunnittelemaan tapahtumia keväälle. Plan tarjoaa osallistujille kahvin/teen. Tapaamisemme ovat avoimia myös uusille tutustujille! Welcome to visit our volunteer meeting and plan events for winter and spring. Plan offers you a cup of tea or coffee. Meetings are open for new-comers as well! Paikka/place: kahvila Presso
 
Tytöt ja teknologia -elokuvailta 27.1. klo 17.30
Planin Kuopion ryhmä järjestää Tytöt & Teknologia -elokuvaillan Kuvakukko-elokuvateatterissa ma 27.1. klo 17.30-19.30. Elokuvaillassa katsomme dokumenttielokuvan Outouden laakso, joka kertoo tekoälyn kehittymisestä. Elokuvan jälkeisessä keskustelupaneelissa teknologia-aloilla työskentelevät naiset avaavat ajatuksiaan teknologian merkityksestä tasa-arvon edistämiseen.
 
 

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt ovat esillä monella paikkakunnalla. Osa näyttelyistä on saatavilla myös sähköisesti. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

Viestintä ja sosiaalinen media

Voit toimia itsenäisenä someaktivistina jakaen tietoa. Meille on todella arvokasta, että vapaaehtoisemme ja tukijamme jakavat materiaalia sosiaalisessa mediassa. Se auttaa levittämään tietoutta tyttöjen oikeuksien tärkeydestä ja yksikin jako on merkittävä. Postauksia kannattaa joko jakaa Planin sivuilta tai tägätä @plansuomi mukaan työmme teemoihin liittyviin ajatuksiin. Jaamme mielellämme myös työmme teemoihin liittyviä postauksia omissa kanavissamme erityisesti Instagramin ja Twitterin puolella.

Haluaisitko kirjoittaa blogipostauksen? Voit tutustua blogiimme täällä. Julkaisemme mielellämme myös vapaaehtoistemme kirjoituksia.

Jos sinulla on idea blogipostaukseen tai sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä Maijuun maiju.tuomainen@plan.fi ja jutellaan lisää!

Seuraa meitä somessa:

 
 

Tutustu toimintaamme