Tapahtumakalenteri | Plan

Tapahtumakalenteri

Planilla on tapahtumia monella eri paikkakunnalla. Löydät alta sinua lähinnä olevat paikallistapahtumat, tyttöjen päivän kahvila- ja kirjastotempaukset sekä valokuvanäyttelyt.

Oulu

Plan mukana lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla

Aika: 5.5.2018 klo 10-17
Paikka: Oulun kaupunginteatteri

Planin vapaaehtoiset ja lasten oikeuksien lähettiläät esittelevät Planin toimintaa lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla. Lapset voivat pyörittää onnenpyörää ja lähettiläillä on draamapiste.

Turku

Plan Café

Aika: 8.5.2018 klo 18.00
Paikka: Kauppakeskus Hansan tilat, Yliopistonkatu 20

Plan Café on kaikille vapaaehtoisille tarkoitettu avoin tapaaminen. Suunnitellaan toukokuun ravintolapäivää ja alustavasti myös tyttöjen päivää. Lisätietoa saa lähettämällä sähköpostia turku.vapaaehtoiset@plan.fi .
Uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita!
 

 

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt kiertävät monella eri paikkakunnalla. Löydät alta sinua lähinnä olevan näyttelyn tiedot. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

 
 
 
elektroniset VALOKUVANÄYTTELYT
 
Meeri Koutaniemen valokuvanäyttely ”Kaukana kotoa” on myös mahdollista tilata elektronisessa muodossa. Näyttelyssä on kuvattu viittä kotoaan paennutta malilaistyttöä ja heidän elämäänsä Nigeriläisellä pakolaisleirillä. Näyttelyn tiedustelut ja tilaukset voi lähettää osoitteeseen kotimaa@plan.fi.

 

 

Tutustu toimintaamme