Tapahtumakalenteri | Plan

 

Tapahtumakalenteri

Löydät alta Planin tapahtumat  ja valokuvanäyttelyt lähelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää Planin työstä lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksien hyväksi tai mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena? Tilaa infotilaisuus paikkakunnallesi! Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Maijuun: maiju.tuomainen@plan.fi

TULOSSA

  • Naistenpäivä 8.3.2020
  • Tasa-arvon päivä 19.3.2020
  • Kiertue eri paikkakunnilla huhtikuussa
  • Girls in ICT Day 23.4. 
  • Maailma kylässä -festivaali 23.–24.5.2020
  • SuomiAreena 13.–17.7.2020
  • Tyttöjen päivä 11.10.2020
  • Lapsen oikeuksien päivä 20.11.2020

Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä ja saat kerran kuukaudessa vapaaehtoistoiminnan uutiskirjeen, jossa on ajankohtaisimmat uutiset ja mahdollisuuksia lähteä mukaan!

 
UUSIEN VAPAAEHTOISTEN INFOT
Järjestämme uusien vapaaehtoisten infoja kerran kuukaudessa sähköisesti. Seuraava info järjestetään 20.2. klo 17–17.30. Ilmoittaudu mukaan täällä.
 
HAE VAPAAEHTOISEKSI ALUEKOORDINAATTORIKSI
Etsimme uusia aluekoordinaattoreita Jyväskylään, Joensuuhun ja Lappeenrantaan. Tehtävä vie 5–10 tuntia kuukaudessa. Saat perehdytyksen ja tukea tehtävään. Hakuohjeet ja lisätietoa täällä.
 
HELSINKI
Vapaaehtoisten tapaaminen 19.2. klo 17–19 Oodissa
Tervetuloa tapaamaan alueen vapaaehtoisia ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa! Suunnittelussa on elokuvailta maaliskuulle. Tapaaminen torstaina 19.2. klo 17–19 keskuskirjasto Oodissa.
 
Menkkarevoluutio! Dokumentti ja keskustelua Oodissa 7.3.
Tervetuloa lauantaina 7.3 klo 14–15.30 Oodin Maijansaliin katsomaan vuoden 2019 parhaan lyhytdokumentin Oscar -palkinnon saavuttanutta Period. End of Sentence –dokumenttielokuvaa ja keskustelemaan aiheesta asiantuntijoiden johdolla. Lisätietoa täällä.
 
KUOPIO
Vapaaehtoisten tapaaminen 24.2. klo 17–18.30 kahvila Presso
Tervetuloa tapaamaan Planin vapaaehtoisia ja suunnittelemaan tapahtumia keväälle. Plan tarjoaa osallistujille kahvin/teen. Tapaamisemme ovat avoimia myös uusille tutustujille! Welcome to visit our volunteer meeting and plan events for the Spring. Plan offers you a cup of tea or coffee. Meetings are open for new-comers as well! Paikka/place: kahvila Presso
 
OULU
Vapaaehtoisten tapaaminen 20.2. klo 17–19 kahvila Kolo
Tervetuloa tapaamaan Planin vapaaehtoisia ja suunnittelemaan tapahtumia keväälle. Plan tarjoaa osallistujille kahvin/teen. Tapaamisemme ovat avoimia myös uusille tutustujille! Paikkana kahvila Kolo 20.2. klo 17–19.
 
TURKU
Vapaaehtoisten tapaaminen 26.2. klo 17.30 kahvila Ihme & Kumma
Tervetuloa tapaamaan Planin vapaaehtoisia ja suunnittelemaan tapahtumia keväälle. Plan tarjoaa osallistujille kahvin/teen. Tapaamisemme ovat avoimia myös uusille tutustujille! olo 26.2. klo 17:30 pannukahvila Ihme & Kummassa
 

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt ovat esillä monella paikkakunnalla. Osa näyttelyistä on saatavilla myös sähköisesti. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

Toivoa etsimässä

1.–28.2.2020 Pyhännä kirjasto

1.–28.2.2020 Kaustisen kirjasto

Vapaita unelmia

1.–28.2.2020 Pudasjärven kirjasto

Viestintä ja sosiaalinen media

Voit toimia itsenäisenä someaktivistina jakaen tietoa. Meille on todella arvokasta, että vapaaehtoisemme ja tukijamme jakavat materiaalia sosiaalisessa mediassa. Se auttaa levittämään tietoutta tyttöjen oikeuksien tärkeydestä ja yksikin jako on merkittävä. Postauksia kannattaa joko jakaa Planin sivuilta tai tägätä @plansuomi mukaan työmme teemoihin liittyviin ajatuksiin. Jaamme mielellämme myös työmme teemoihin liittyviä postauksia omissa kanavissamme erityisesti Instagramin ja Twitterin puolella.

Haluaisitko kirjoittaa blogipostauksen? Voit tutustua blogiimme täällä. Julkaisemme mielellämme myös vapaaehtoistemme kirjoituksia.

Jos sinulla on idea blogipostaukseen tai sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä Maijuun maiju.tuomainen@plan.fi ja jutellaan lisää!

Seuraa meitä somessa:

 
 

Tutustu toimintaamme