Tapahtumakalenteri | Plan

Tapahtumakalenteri

Löydät alta Planin tapahtumat  ja valokuvanäyttelyt lähelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää Planin työstä lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksien hyväksi tai mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena? Tilaa infotilaisuus paikkakunnallesi! Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Maijuun: maiju.tuomainen@plan.fi

TULOSSA

 • Joulun kampanjointi
  • Joulun aikaan keräämme varoja tyttöjen koulutukseen diginä. Voit auttaa meitä. Lisätietoa täällä.
  • Virtuaaliset pikkujoulut habbohotellissa 9.12. klo 16
 • Seuraava uusien vapaaehtoisten info: 19.1. klo 17

Rekisteröidy vapaaehtoiseksi täällä ja saat kerran kuukaudessa vapaaehtoistoiminnan uutiskirjeen, jossa on ajankohtaisimmat uutiset ja mahdollisuuksia lähteä mukaan!

VIRTUAALISET PIKKUJOULUT 9.12. KLO 16
Järjestämme tänä vuonna pikkujoulut virtuaalisesti Habbo-hotellissa. Luvassa on hauskaa ohjelmaa, chattailua muiden vapaaehtoisten kanssa ja jännittäviä yllätyksiä. Laita Habbo-hahmollesi parhaat päälle ja merkkaa pikkujoulubileet kalenteriisI. Nähdään linjoilla! Ilmoittaudu mukaan täällä. Saat lisäohjeita lähempänä.

UUSIEN VAPAAEHTOISTEN INFOT
Seuraava uusien vapaaehtoisten info järjestetään tiistaina 19.1. klo 17 ja saat katsauksen tulevaan vuoteen 2021. Tule suoraan mukaan tämän linkin kautta! Info järjestetään Teamsissa.
 
TILANNEPÄIVITYS: KORONAVIRUS
Järjestämme pieniä tapahtumia harkinnan varaisesti. Suurin osa tapahtumistamme ja koulutuksistamme järjestetään etänä. Meillä on tiukat turvallisuusohjeet ja huomioimme turvallisuuden. Seuraamme THL:n suosituksia tarkasti. Tarvittaessa tapahtumat, tapaamiset ja koulutukset siirtyvät verkkoon. Tutustu, miten huolehdimme turvallisuudesta tilaisuuksissamme täällä
Voit auttaa levittämään tietoa koronapandemian vaikutuksista maailman heikoimmassa asemassa oleviin tyttöihin jakamalla viestejämme sosiaalisen median kanavissa. Lue lisää työstämme koronapandemian pysäyttämiseksi täällä. Kiitos tuestasi – selviämme tästä yhdessä!


 

KOULUTUKSET

Haluatko oppia lisää lasten oikeuksista, ilmastonmuutoksesta, globaalin köyhyyden syistä ja tasa-arvosta? Runsas webinaaritarjontamme on saatavillasi syksyn alkuiltoina kotisohvalta käsin! Kun rekisteröidyt vapaaehtoiseksi, näet käymäsi koulutukset OmaPlanissa. Saat käymistäsi koulutuksista todistuksen. 

 • Ilmastonmuutos ja humanitaariset kriisit 8.12. klo 16 -17.30. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Ilmastonmuutos ja humanitaariset kriisit -webinaari ti 8.12. klo 16–17.30

Ilmastonmuutoksella on vakavia vaikutuksia ihmisten elämään eri puolilla maailmaa. Epävakaat säät aiheuttavat yhä useammin satomenetyksiä ja sään ääri-ilmiöt tuhoa. Pahimmillaan seurauksena on humanitaarinen kriisi. Tule webinaariin kuulemaan, millaisia ilmastonmuutoksen vaikutukset humanitaarisiin kriiseihin ovat ja millaista työtä Plan tekee auttaakseen kriisiin joutuneita tyttöjä, lapsia ja perheitä. Puhujina ovat asiantuntijamme Katja Pellini, ilmastonmuutokseen varautumisen erityisasiantuntija ja Merja Färm, humanitaarisen avun päällikkö. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Valokuvanäyttelyt

Planin valokuvanäyttelyt ovat esillä monella paikkakunnalla. Osa näyttelyistä on saatavilla myös sähköisesti. Lisätietoa valokuvanäyttelyistä ja niiden lainaamisesta löydät täältä.

KÄYNNISSÄ

Marraskuu 2020

 • Lappeenrannan nuorisotila: Unelma tulevaisuudesta
 • Porin kaupunginkirjasto: Lapsen oikeudet todeksi
 • Nokian kirjasto: Lapsen oikeudet todeksi
 • Punkaharjun kirjasto: Kaukana kotoa
 • Tervolan kunta: Kaukana kotoa
 • Lahden yhteiskoulu: Toivoa etsimässä
 • Valkea talo, Helsinki: Toivoa etsimässä


 

Viestintä ja sosiaalinen media

Voit toimia itsenäisenä someaktivistina jakaen tietoa. Meille on todella arvokasta, että vapaaehtoisemme ja tukijamme jakavat materiaalia sosiaalisessa mediassa. Se auttaa levittämään tietoutta tyttöjen oikeuksien tärkeydestä ja yksikin jako on merkittävä. Postauksia kannattaa joko jakaa Planin sivuilta tai tägätä @plansuomi mukaan työmme teemoihin liittyviin ajatuksiin. Jaamme mielellämme myös työmme teemoihin liittyviä postauksia omissa kanavissamme erityisesti Instagramin ja Twitterin puolella.

Haluaisitko kirjoittaa blogipostauksen? Voit tutustua blogiimme täällä. Julkaisemme mielellämme myös vapaaehtoistemme kirjoituksia.

Jos sinulla on idea blogipostaukseen tai sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä Maijuun maiju.tuomainen@plan.fi ja jutellaan lisää!

Seuraa meitä somessa:

 
 

Tutustu toimintaamme