Medialle | Plan

Medialle

Autamme mielellämme mediaa haastateltavien, taustamateriaalien ja juttuaiheiden etsimisessä. 

Meillä on vahva asiantuntemus lasten, erityisesti tyttöjen, oikeuksista ja suojelusta, ajankohtaisista kehityskysymyksistä, katastrofityöstä, tasa-arvosta, koulutuksesta sekä nuorten työllisyydestä. Asiantuntijamme ympäri maailmaa ovat median käytettävissä.

Tarjoamme toimittajille laadukasta teksti- ja kuvamateriaalia sekä videotuotantoa eri puolilta maailmaa. Julkaisemme lisäksi tutkimuksia ja raportteja kehityskysymyksistä ja tyttöjen asemasta. Jos suunnittelet juttumatkaa kehitysmaahan, paikallinen toimistomme auttaa sinua tutustumaan hankkeisiin ja etsimään haastateltavia. 

Yhteystiedot

Maailmankuva

Kahdesti vuodessa ilmestyvä teemajulkaisu Maailmankuva tarjoaa monipuolisia, syväluotaavia artikkeleita ajankohtaisista kehityskysymyksistä ja kehitysmaiden ilmiöistä. Lehti käsittelee vaihtuvien teemojen valossa muun muassa lasten asemaa ja heidän oikeuksiensa toteutumista. Lehden voi tilata ilmaiseksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@plan.fi tai lukea sähköisesti Lehtiluukku-palvelun kautta.

Plan-lehti

Asiakaslehtemme Plan kertoo, mitä saamme aikaan kummien ja lahjoittajien tuella. Neljästi vuodessa ilmestyvä lehti tarjoaa kiinnostavia ja koskettavia tarinoita kehitysmaiden lasten elämästä ja tietoa työmme tuloksista niin maailmalla kuin kotimaassa. Lehdessä on myös ajankohtaista, elämyksellistä aineistoa kaikenikäisille lukijoille. Plan-lehden saavat kummit, lahjoittajat ja yhteistyökumppanit.
 

Tutustu toimintaamme