Medialle | Plan

Medialle

Autamme mielellämme mediaa haastateltavien, taustamateriaalien ja juttuaiheiden etsimisessä. 

Meillä on vahva asiantuntemus ajankohtaisista kehityskysymyksistä, lapsen oikeuksista ja suojelusta, katastrofityöstä, tasa-arvosta ja tyttöjen asemasta, koulutuksesta sekä nuorten työllisyydestä. Asiantuntijamme ympäri maailmaa ovat median käytettävissä.
 
Tarjoamme toimittajille laadukasta teksti- ja kuvamateriaalia sekä videotuotantoa eri puolilta maailmaa. Julkaisemme lisäksi tutkimuksia ja raportteja kehityskysymyksistä. Tarjoamme viestintää myös ruotsiksi. Jos suunnittelet juttumatkaa kehitysmaahan, paikallinen toimistomme auttaa sinua tutustumaan hankkeisiin ja etsimään haastateltavia. 

Yhteystiedot

Maailmankuva

Kahdesti vuodessa ilmestyvä teemajulkaisu Maailmankuva tarjoaa monipuolisia, syväluotaavia artikkeleita ajankohtaisista kehityskysymyksistä ja kehitysmaiden ilmiöistä. Lehti käsittelee vaihtuvien teemojen valossa muun muassa lasten asemaa ja heidän oikeuksiensa toteutumista. Lehden voi tilata ilmaiseksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@plan.fi tai lukea sähköisesti Lehtiluukku-palvelun kautta.

Plan-lehti

Asiakaslehtemme Plan kertoo, mitä saamme aikaan kummien ja lahjoittajien tuella. Neljästi vuodessa ilmestyvä lehti tarjoaa kiinnostavia ja koskettavia tarinoita kehitysmaiden lasten elämästä ja tietoa työmme tuloksista niin maailmalla kuin kotimaassa. Lehdessä on myös ajankohtaista, elämyksellistä aineistoa kaikenikäisille lukijoille. Plan-lehden saavat kummit, lahjoittajat ja yhteistyökumppanit.
 

Toimittajien matka-apurahat

Jaamme vuosittain matka-apurahoja kehitysmaihin matkustaville toimittajille. Apurahat on tarkoitettu lasten oikeuksista ja kehitysyhteistyöstämme kiinnostuneille toimittajille.

Toimintavuonna 2016–2017 Plan ei myönnä toimittajien matka-apurahoja.