Toistuvan lahjoituksen ehdot 

Suoramaksu 

Sopimusehdot

Sitoudun noudattamaan oman pankkini suoramaksupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja.

Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä toimeksiantoa, jos pankki ei voi varmistua toimeksiannon antajan allekirjoituksesta.

Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä puutteellisesti tai virheellisin tiedoin annettua toimeksiantoa eikä ilmoittaa, mikäli toimeksiantoa ei em. syystä voida käsitellä.

Voit ottaa suoramaksupalvelun käyttöön antamalla pankillesi suoramaksutoimeksiannon. Suoramaksutoimeksiannossa annettujen tietojen perusteella pankki muodostaa toistaiseksi voimassa olevan toimeksiannon siitä, että laskuttajan pankkiin lähettämän sähköisen laskukopion tietojen perusteella muodostetaan eräpäivällinen maksutoimeksianto tilillesi. Tieto suoramaksutoimeksiannosta välitetään tässä toimeksiannossa nimetylle laskuttajalle.

Pankki muodostaa sähköisen laskukopion tietojen perusteella yksittäisen eräpäivällisen maksutoimeksiannon, joka käsitellään tilisiirtona. Pankki voi ennen suoramaksun eräpäivää pyynnöstäsi muuttaa maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai poistaa maksutoimeksiannon.

Voit lopettaa suoramaksupalvelun ilmoittamalla siitä pankillesi. Voit peruuttaa kokonaan antamasi toimeksiannon ilmoittamalla siitä Planille viimeistään kolme viikkoa ennen eräpäivää. Mikäli haluat muuttaa kuukausittaisen lahjoituksesi maksuväliä tai summaa, ota yhteyttä Planiin. Varaa muutosten käsittelyyn aikaa 3 viikkoa.

Suoramaksupalvelun ehdot sekä palvelumaksut ovat saatavissa pankistasi tai pankkisi www-sivuilla.

Toimeksianto on voimassa toistaiseksi. Toimeksiantaja valtuuttaa Planin veloittamaan toimeksiannossa mainittua pankkitiliä kuukausittain toimeksiantajan valitsemalla summalla. Pankkiyhteyden muuttuessa tulee toimeksiantajan tehdä uusi maksutoimeksianto.

E-laskutilaus 

Sopimusehdot  

Sitoudun noudattamaan oman pankkini e-laskupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja.

Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä toimeksiantoa, jos pankki ei voi varmistua toimeksiannon antajan allekirjoituksesta.

Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä puutteellisesti tai virheellisin tiedoin annettua toimeksiantoa eikä ilmoittaa, mikäli toimeksiantoa ei em. syystä voida käsitellä.

E-laskupalvelu on palvelu, jossa laskuttaja toimittaa laskun tämän toimeksiannon antajan verkkopankkiin nähtäväksi ja käsiteltäväksi. E-laskun lähettäjä tai pankki ei ole velvollinen toimittamaan e-laskuna välitettävää laskua muussa muodossa. Verkkopankissa voit ottaa käyttöön uusia e-laskuja koskevan tekstiviesti- ja/tai sähköpostiherätteen, mikäli pankkisi tarjoaa tätä palvelua.

E-laskun maksaminen edellyttää, että hyväksyt saapuneen e-laskun verkkopankissa erikseen tai olet ottanut käyttöön e-laskun automaattisen maksamisen.

E-laskuihin perustuvat maksut välitetään tilisiirtoina. Voit ennen e-laskun eräpäivää muuttaa e-laskua koskevan maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai poistaa sen.

Voit lopettaa e-laskujen vastaanoton poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissa. Voit peruuttaa antamasi toimeksiannon kokonaan ilmoittamalla siitä Planille viimeistään kolme viikkoa ennen eräpäivää. Mikäli haluat muuttaa kuukausittaisen lahjoituksesi maksuväliä tai summaa, ota yhteyttä Planiin. Varaa muutosten käsittelyyn aikaa 3 viikkoa.

E-laskun ehdot sekä palvelumaksut ovat nähtävissä pankkisi www-sivuilla tai verkkopankissa.

Toimeksianto on voimassa toistaiseksi. Toimeksiantaja valtuuttaa Planin veloittamaan toimeksiannossa mainittua pankkitiliä kuukausittain toimeksiantajan valitsemalla summalla.

Toistuva korttimaksu 

Sopimusehdot  

Toistuva korttimaksu on jatkuva, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa kortiltasi veloitetaan kuukausittain sovittu summa. 

Lahjoitussumma valitaan liittymisen yhteydessä. Voit muuttaa summaa tai eräpäivää halutessasi ottamalla yhteyttä Planin lahjoittajapalveluun.

Lahjoitussopimuksen voi irtisanoa ottamalla yhteyttä Planin lahjoittajapalveluun.
Varaa toistuvaan korttimaksuun liittyvien muutosten käsittelyyn aikaa kolme viikkoa.

Kortin vaihtuessa lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, jonka kautta voit päivittää uuden kortin tiedot.

Plan ei käsittele eikä tallenna lahjoittajan kortin numeroa missään vaiheessa. Maksunvälittäjämme Stripe takaa kortilla maksamisen turvallisuuden PCI DSS -sertifioidulla järjestelmällä (Payment Card Industry Data Security Standard).
Laskuttajana näkyy Plan International Suomi sr, tai tiliotteella lyhennettynä PLAN INT SUOMI.

KERÄTTÄVIEN VAROJEN KÄYTTÖTARKOITUS

Varat käytetään Planin maailmanlaajuiseen työhön haavoittuvimmassa asemassa olevien lasten, erityisesti tyttöjen oikeuksien sekä tasa-arvon edistämiseksi, sisältäen kehitysyhteistyön, humanitaarisen toiminnan, vaikuttamistyön, kampanjoinnin, aktivismin, kasvatustyön sekä tasa-arvoviestinnän ja -koulutuksen.

Hätäapurahastoon lahjoitetut varat käytetään hätäapurahaston sääntöjen mukaan inhimillisen hädän lievittämiseen, katastrofien ja kriisien ehkäisyyn sekä niihin varautumiseen sekä muihin toimiin, jotka voidaan katsoa hätäavuksi.

Yhteystiedot: 
Plan International Suomen lahjoittajapalvelu
puh. (09) 6869 8030 (ma–to klo 11–13) 
s-posti info@plan.fi