Artikkelit, 22.9.2020

Globaalikoulun tilauksissa on ollut katkos

Teknisen vian vuoksi emme ole saaneet viime kuukausina tilauksia, jotka on tehty lomakkeella Globaalikoulun verkkosivuilla. Toivomme, että ilman materiaalia ja vierailuvahvistuksia jääneet kasvattajat uusisivat tilauksensa.

Globaalikoulun verkkosivujen lomakkeessa on ollut maaliskuusta syyskuuhun tekninen ongelma, joka ilmeni rutiinitarkastuksessamme. Sen takia kaikki Globaalikoulun opetusmateriaalien ja kouluvierailuiden tilaukset eivät valitettavasti ole tulleet meille perille.

– Pahoittelemme syvästi tapahtunutta. Kuittaamme aina kaikki materiaalitilaukset, joten jos et ole saanut meiltä sähköpostitse kuittausta tilauksestasi, tilauksesi ei ikävä kyllä ole tullut perille. Toivomme, että kasvattajat lähettävät uudelleen tilauksensa, joihin vastaamme viipymättä, sanoo ohjelmatyön päällikkö Eeva Ervamaa.

Ongelma pysyi piilossa kuukausia, koska ulkoisen kumppanimme alustassa olevalla lomakkeella tehdyt tilaukset ohjautuvat sähköpostiosoitteeseemme kotimaa@plan.fi, johon saapui koko ajan tavalliseen tapaan sähköpostitse kirjoitettuja materiaalitilauksia. Emme myöskään saaneet palautetta siitä, etteivät tilaukset saapuneet perille.

Globaalikoulun sivuston tekninen ongelma on nyt korjattu, ja tilaukset toimivat jälleen myös lomakkeen avulla.

Tilattavissa on muun muassa täysin uudistunut painos suositusta Lapsen oikeuksien kymppi -kirjasta, joka tarjoaa eväät kymmenen kaksoistunnin mittaiseen globaalikasvatusjaksoon 4.–6.-luokkalaisille. Myös lapsen oikeuksien lähettiläiden vierailuita voi varata niin luokkahuoneeseen kuin etäoppimisympäristöönkin.

Lisätiedot ja tilaukset:
globaalikoulu.net
ohjelmapäällikkö Minna Mannert, minna.mannert@plan.fi

Piirros ukrainalaisesta pakolaislapsesta ja äidistä.

Auta Ukrainan lapsia

Ukrainan sotaa pakenevilla lapsilla ja heidän perheillään on hätä. Sinun tukeasi tarvitaan nyt. Kiitos, jos voit auttaa.

Tule mukaan
Ecuadorilainen Yadira kädet puuskassa tiiliseinän edessä.

Tule tyttösponssiksi

Kuukausilahjoituksesi parantaa heikoimmassa asemassa olevien tyttöjen asemaa ja varmistaa, etteivät he jää sukupuolensa takia taka-alalle.

Liity nyt
Planin vapaaehtoisia ja työntekijöitä seisoo portailla siniset nauhat kaulassaan.

Vaikuta vapaaehtoisena

Tavoitteenamme on maailma, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Edistä oikeudenmukaista maailmaa kanssamme vapaaehtoisena.

Ryhdy vapaaehtoiseksi