Tue tyttöjen oikeuksia

Kunnes tasa-arvo on totta

Me työskentelemme parantaaksemme maailman haavoittuvimmassa asemassa olevien tyttöjen elämää. Tue työtämme ja ryhdy lahjoittajaksi – tuellasi on valtava merkitys.

Me Plan International Suomella työskentelemme parantaaksemme maailman haavoittuvimmassa asemassa olevien tyttöjen elämää. Tue työtämme ja ryhdy lahjoittajaksi – tuellasi on valtava merkitys.
Gaza / Lähi-itä

Gazan lapset tarvitsevat apua

Käynnissä on sota lapsia ja ihmisyyttä vastaan. Kymmeniä tuhansia ihmisiä on tapettu. Kokonainen väestö näkee nälkää, mukaan lukien lukemattomat lapset.

Vaadimme välitöntä ja pysyvää tulitaukoa siviilien, erityisesti lasten, suojelemiseksi ja toimitamme alueelle hätäapua.

Tyttö Gazassa pakolaisleirillä pojan reppuselässä katsoo kameraan.

Lahjoita

Puolusta tasa-arvoa ja lasten oikeuksia

Kuukausilahjoitus

Tyttösponssi-tukijana parannat tyttöjen asemaa ja edistät tasa-arvon toteutumista ympäri maailmaa. Säännöllinen kuukausilahjoitus on tehokkain tapa auttaa ja varmistaa, että tytöt eivät jää tasa-arvon takapakin jalkoihin.
Liity nyt alk. 10 €/kk

Tee hätäapulahjoitus

Tällä hetkellä sadat miljoonat lapset elävät keskellä konflikteja ja kriisejä. Lapset tarvitsevat kipeästi apua. Lahjoita Planin hätäapurahastoon ja autat lapsia siellä, missä hätä on suurin.
Lahjoita hätäapuun

Muut lahjoitusmuodot

Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi aineettomalla lahjalla? Tai kiinnostaako kummiksi ryhtyminen? Löydä oma tapasi auttaa ja tue työtämme lasten oikeuksien puolesta.
Muut tavat lahjoittaa

Lue ajankohtaiset uutiset

Joukko lapsia istuu sisällä leikkimässä.
Blogit, 5.7.2024

Pelon ja toivon välissä –  Sudanin raa’an sodan koettelemat lapset

Sudanista paenneet lapset tarvitsevat ruokaa, vettä, suojaa ja psykososiaalista tukea. Leikki auttaa lapsia käsittelemään kokemiaan vaikeita asioita.
Ihminen seisoo teltan edessä ja katsoo kuvasta poispäin.
Blogit, 4.7.2024

Nuori äiti pakeni yön selkään: ”Heräsimme aseiden ja tykkien ääniin”

Nahid Ali pakeni perheensä kanssa keskellä yötä Sudanin pääkaupungista, kun maassa puhkesi aseellinen konflikti. Nyt hän auttaa muita pakolaisia.
Suuri määrä ihmisiä on pakkautunut valkoisen lava-auton päälle.
Kannanotot, 28.6.2024

Lausunto: Sudan on nälänhädän partaalla

Sudan on nälänhädän partaalla vuosi sitten alkaneen konfliktin seurauksena. Lapset kuolevat jo nälkään, varoittaa Sudanin Planin maajohtaja Mohammed Qazilbash.
Plan-lehti

Lue uusin Plan-lehti

Plan-lehti tarjoaa kiinnostavia ja koskettavia tarinoita maailman lasten ja tyttöjen elämästä sekä tietoa työmme tuloksista niin maailmalla kuin kotimaassa. Neljästi vuodessa ilmestyvästä lehdestä voit lukea, mitä saamme aikaan kummien, tyttösponssien ja muiden lahjoittajien tuella.

Yhdessä parannamme miljoonien tyttöjen elämää

Yhdessä tukjoidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa saamme paljon aikaan.

Kambozalainen tyttö ripustaa hymyillen koristeita juhlia varten.