Plan

 

Mitä sinä voit tehdä

Käsi ylös virheen merkiksi ja kohti parempia ilmastotoimia

Suomen on pian määrä vastata portugalilaisnuorten Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle tekemään valitukseen riittämättömistä ilmastotoimista. On aika myöntää, ettemme ole tehneet riittävästi, kirjoittaa Milla Halme.

Tutkimus: Teinitytöt kriiseissä

Millaista on tyttöjen elämä kriisien keskellä? Teinitytöt kriiseissä -tutkimusprojekti kokoaa yhteen Etelä-Sudanissa, Tšadjärven alueella, rohingya-pakolaisleirillä Bangladeshissä sekä Beirutissa elävien tyttöjen ajatuksia ja kokemuksia elämästä kriisien keskellä.

Lue raportin tiivistelmä suomeksi >
Tutustu muihin tutkimuksiin >

Minun kehoni, minun tulevaisuuteni – suomalaisten tuella kohti tyttöjen oikeuksien toteutumista

Tyttösponsoreiden ja Suomen ulkoministeriön tukema ohjelmamme on edistänyt merkittävästi tyttöjen seksuaali- ja lisääntymisterveyteen liittyviä oikeuksia viidessä maassa.

Anna mahdollisuuksia maailman tytöille

Tyttösponsorina tuet heitä, joiden tiellä on enemmän esteitä kuin toisten: maailman heikoimmassa asemassa olevia tyttöjä. Kuukausilahjoituksellasi autat heitä päättämään asioistaan, kouluttautumaan ja tekemään itsenäisiä valintoja.

Yritys, tule Tyttösponssi-kumppaniksi!

Tyttösponssi-kumppanina yrityksenne tukee maailman heikoimmassa asemassa olevia tyttöjä, myös kriisien keskellä. Lahjoituksesta saat käyttöösi muun muassa digitaaliset viestintämateriaalit verkkoon, sosiaaliseen mediaan ja sähköpostin allekirjoitukseen sekä logonne Planin verkkosivuille.

Tutustu myös