Työmme Suomessa | Plan

Lastenhallitus

Planin lastenhallitus edistää lapsen oikeuksien toteutumista vaikuttamalla päättäjiin, tekemällä kansainvälistä yhteistyötä, välittämällä Planin toimintaan nuorten näkemystä sekä tiedottamalla kehitysmaiden lasten ja nuorten arjesta. Lastenhallitukseen kuuluu kaksikymmentä 11–18-vuotiasta nuorta eri puolelta Suomea.

Mitä-verkosto

Mitä-verkosto tarjoaa 18-30-vuotiaille nuorille mahdollisuuksia vaikuttaa ja toimia globaalin vastuun puolesta eri puolilla Suomea. 

Maahanmuuttajatyö

Planin maahanmuuttajatyö ehkäisee oppivelvollisuuden loppupuolella tai sen jo umpeuduttua Suomeen muuttaneiden nuorten syrjäytymistä sekä tukee heidän aktiivista kansalaisuutta.

Vapaaehtoistyö

Työmme lasten hyväksi on mahdollista ainoastaan vapaaehtoistemme ja muiden tukijoidemme avulla. Lahjoita aikaasi, ryhdy lipaskerääjäksi, järjestä tapahtuma tai tempaus tai tule mukaan paikallisryhmiemme toimintaan!

KOULUT

Kerro lapsille lapsen oikeuksista globaalikoulun oppimateriaaleilla, tai kutsu lapsen oikeuksien lähettiläät järjestämään tapahtumia tai oppitunteja. Vai keräisikö koulusi varoja maailman lapsille?

Tutustu toimintaamme