Tyttöjenpäivä

Tytöilläonoikeustietoon

Tyttöjenpäivänä11.10.kutsummekaikkitoimimaantyttöjenoikeuksienjaoikeantiedonlisäämisenpuolesta.

Joukko intialaisia tyttöjä on nostanut kätensä ilmaan. Yhdellä tytöistä on megafoni kädessään.

TYTTÖJEN PÄIVÄ 2021

Kansainvälistä tyttöjen päivää vietetään taas 11.10. Tänä vuonna nostamme tyttöjen päivänä esiin tyttöjen oikeutta oikeaan tietoon. Kun tytöillä on tietoa, he voivat vaatia oikeuksiensa toteutumista ja päättää itse tulevaisuudestaan.

Tiesitkö, että tiedonpuute ja haitalliset uskomukset ovat merkittävimmät syyt sille, että tyttöjen seksuaali- ja lisääntymisoikeudet eivät toteudu?

Jokaisella tytöllä on oikeus päättää itse omasta kehostaan ja elämästään. Tyttöjen päivänä 2021 me juhlistamme tätä oikeutta ja ohjaamme huomiota tiedon merkittävään rooliin sen toteutumisessa.

Muutos tapahtuu yhdessä. Ota seurantaan @plansuomi Instagramissa ja Facebookissa, niin kuulet ensimmäisenä lisää ja seisot kanssamme #tyttöjenpuolella.

Tyttösponssi

Tytötsamalleviivalle

Meilläkaikillaonoikeusmäärätäitseomastakehostamme.Varmista,ettätytöteivätjääsukupuolensatakiataka-alalle.

Kaksi tyttöä halaa ja nauraa, tyttösponssina puolustat tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Kuukausiahjoituksellasi varmistat, että tytöt eivät jää sukupuolensa takia taka-alalle.
Kaksi tyttöä halaa ja nauraa, tyttösponssina puolustat tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Kuukausiahjoituksellasi varmistat, että tytöt eivät jää sukupuolensa takia taka-alalle.
Kaksi itätimorilaispoikaa istuu ulkona pöydän ääressä.
Blogit, 15.10.2020

Pojat ja miehetkin voittavat, kun sukupuolten tasa-arvo toteutuu

Tyttöjen päivä kirvoitti sosiaalisessa mediassa huolta poikien syrjinnästä. Tyttöjen oikeuksien ja tasa-arvon edistäminen ei ole kuitenkaan pois pojilta, vaan kaikki voivat paremmin tasa-arvoisissa yhteiskunnissa, kirjoittaa Ossi Heinänen.
Artikkelit, 11.10.2020

Tytöt ottivat vallan ja vaativat tasa-arvoisempaa teknologiaa  

Suomessa neljättä kertaa järjestetty Girls Takeover -tempauksemme nousi maailmanlaajuiseksi menestykseksi. Pääministerin, toimitusjohtajien, päätoimittajien ja rehtoreiden paikoille nousseet nuoret valtaajat vaativat

Instagram ryhtyy yhteistyöhön Planin ja tyttöjen kanssa verkkohäirinnän kitkemiseksi

Sosiaalisen median yhtiö Instagram on solminut kumppanuuden lastenoikeusjärjestö Plan Internationalin kanssa. Instagram päätti vastata, kun