Yritysyhteistyö

Yhteistyö Planin kanssa sitouttaa tasa-arvoon ja vastuullisuuteen

Kolme tansanialaista tyttöä seisoo rinnakkain ja pitelee Planin jakamia hygieniatarvikkeita.

Haluaako yrityksesi kantaa sosiaalista vastuuta sekä edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista? Aloita yritysyhteistyö Plan International Suomen kanssa. 

Yhteistyössä kanssamme voitte konkreettisin teoin edistää kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista. Yhdessä yritysten ja muiden tukijoidemme kanssa lisäämme tasa-arvoa, vähennämme köyhyyttä ja parannamme miljoonien lasten elämää vuosittain. Työskentelemme lasten oikeuksien turvaamiseksi myös kriisien ja konfliktien aikana. Parannamme etenkin tyttöjen asemaa ja koulutusta, sillä tasa-arvoisesta yhteiskunnasta hyötyvät kaikki.

Yritysyhteistyö Planin kanssa vahvistaa brändiä sekä sitouttaa ja motivoi henkilöstöä. Käytämme varamme tehokkaasti ja vastuullisesti. Viestimme tukijoillemme avoimesti työmme tuloksista.

Tarjoamme monipuolisesti yhteistyömuotoja erilaisille yrityksille. Meille jokaisella lahjoituksella ja kumppanilla on merkitystä. Kerromme mielellämme, miten juuri teidän yrityksenne voi tehdä Planin kanssa yhteistyötä.  

Yrityksen joululahjoitus

Planin joulukeräys yrityksille on avattu

Joululahjoitus on mahdollisuus viestiä oman organisaation arvoista ja kiittää sidosryhmiä kuluneesta vuodesta. Lahjoitus kertoo sitoutumisestanne tasa-arvon edistämiseen ja lasten elämän parantamiseen.

Tee lahjoitus kätevästi verkossa ja kerro lahjoituksesta valmiilla viestintämateriaaleillamme.

Ryhmä lapsia iloitsee koulureput selässään.

Valitse yrityksellesi sopivin yhteistyömuoto 

Tyttö seisoo ulkona keltaisessa paidassa ja katsoo hymyillen kameraan.

Yrityksen tyttösponssi

Tee kantasi tasa-arvoon näkyväksi. Tyttösponssikumppanuus on helppo ja vaivaton tukimuoto, joka viestii yrityksenne sitoutumisesta tasa-arvon edistämiseen. Tyttösponssiyrityksenä saatte käyttöönne diplomin, viestintäpaketin ja uutisia tuellanne tehtävästä työstä.

Tule tyttösponssiksi
Neljä tyttöä seisoo rinnakkain koulupuvuissa.

Kumppanuus Planin kanssa

Kumppaninamme voitte ideoida yhdessä kanssamme juuri teille sopivan kumppanuuden. Kumppanuus Planin kanssa mahdollistaa yrityksenne arvojen esiin tuomisen, tukee strategiaanne ja sitouttaa yrityksenne tasa-arvon edistämiseen.

Tutustu kumppanuuksiin
Girls takeover -valtaaja ja juontajia Maikkarin studiolla.

#GirlsTakeover

Maailmanlaajuisessa #GirlsTakeover-tempauksessa tytöt valtaavat päättäjien paikat tyttöjen päivän kunniaksi. Tempaukseen ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen ovat Suomessa osallistuneet mm. Rovio, K-ryhmä, Nordea, KONE, F-Secure, Supercell ja MTV Uutiset.

Lue lisää

Yrityksen hätäapulahjoitus

Auta Ukrainan perheitä

Tukeamme tarvitaan nyt. Lähes puolet Ukrainan koko väestöstä on humanitaarisen avun tarpeessa, suurin osa heistä lapsia ja naisia. Sinä ja yrityksesi voitte auttaa. Lahjoita hätäapukeräykseen jo tänään.

Ukrainalainen tyttö istuu sängyllä halaten nalleja.
Ukrainalainen tyttö istuu sängyllä halaten nalleja.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla yritysuutiskirjeemme saat kiinnostavia uutisia työelämästä ja tasa-arvosta sekä yritysyhteistyöstämme ja työmme tuloksista.

Ecuadorilainen tyttö hymyilee auringonpaisteessa.

Ota yhteyttä

henkilökuva Baharak Bashmani

Baharak Bashmani

Yritysyhteistyön vastaava, kumppanuudet

+358 50 354 4432 baharak.bashmani@plan-international.org

Ella Lautaniemi

Varainhankinnan suunnittelija, yrityslahjoitukset

+358 50 359 4761 ella.lautaniemi@plan.fi
Kolme ghanalaista nuorta hymyilee kädet toistensa harteilla.

Ajankohtaista

Joukko nuoria ja heidän ohjaajiaan yhteiskuvassa, taustalla näytöllä teksti DNA & Plan.
Blogit, 14.11.2023

Työpajojen ohjaamisesta itsevarmuutta ja onnistumisen kokemuksia

Planin ja DNA:n tyttöjen digitaitoryhmään osallistuneiden nuorten ohjaamat työpajat kerryttivät ohjaustaitoja, kasvattivat itsevarmuutta ja antoivat tärkeän ensikosketuksen suomalaiseen työelämään.
Brasilialainen Alice on nuori yrittäjä.
Artikkelit, 16.8.2023

”En koskaan ajatellut, että voisin olla yrittäjä”

Brasilialaisen Alicen yritys valmistaa saippuaa ja aromaterapiatuotteita. Oman yrityksen perustaminen ei ollut 19-vuotiaalle Alicelle itsestään selvää, mutta Planin tuella hän rohkaistui tavoittelemaan unelmiaan. 
Planin ja DNA:n tyttöjen digitaitoryhmän nuoret jakoivat mielipiteitään ja kokivat ikimuistoisen päivän SuomiAreenassa. Kuvassa Planin digitaitoryhmän nuoret Malika Diallo, Martha Osas ja Oleksandra Tataki sekä Planin maahanmuuttajatyön päällikkö Maria Wikberg.
Blogit, 5.7.2023

Nuorten ikimuistoinen päivä SuomiAreenassa

Planin ja DNA:n tyttöjen digitaitoryhmän nuoret jakoivat mielipiteitään ja kokivat ikimuistoisen päivän SuomiAreenassa.

Girls takeover -Kumppanit

Kumppanit

Tyttösponssiyritykset

Globaaleja tukijoitamme