Tyttöjen päivä yrityksille | Plan

Tyttöjen päivä yrityksille

Tänä vuonna kansainvälisen tyttöjen päivän 11.10. teemamme on verkkohäirintä. Tyttöjen häirintä verkossa on este tasa-arvolle.

Tyttöjen täytyy päästä käyttämään internetiä vapaasti ja turvallisesti. Sen avulla he voivat parantaa tulevaisuuttaan ja muuttaa maailmaa.

Tänä vuonna keräämme varoja erityisesti tyttöjen koulutukseen. Lahjoituksellasi edistät kanssamme tasa-arvoa ja tyttöjen koulutusta. Näin luomme maailman, jossa syrjinnälle ei ole tilaa myöskään verkossa!

 

Yrityksen Tyttösponssi – uusi kumppanuus yrityksille

Helppo ja vaivaton kumppanuusmuoto. Tyttösponsori-yrityksenä saat käyttöösi diplomin, viestintäpaketin ja ajankohtaisia uutisia kohdemaista neljästi vuodessa.

Tule mukaan >>

Tee yrityslahjoitus tytöille

Lahjoittakaa työhömme kehittyvissä maissa asuvien tyttöjen koulutuksen ja tasa-arvon edistämiseksi.

Tee yrityslahjoitus >>

Girls Takeover

Girls Takeover -tempauksessa tytöt valtaavat yhteiskunnan johtopaikkoja sekä Suomessa että maailmalla.

Tänä vuonna paikkansa päiväksi luovuttavat pääministeri Sanna Marin, F-Securen toimitusjohtaja Samu Konttinen, Futuricen toimitusjohtaja Teemu Moisala, Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta, Aalto-yliopiston rehtori Ilkka Niemelä, Oulun yliopiston rehtori Jouko Niinimäki, Demi-lehden päätoimittaja Päivi Lehtomurto sekä MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen.

Lue lisää >>

Tyttöjen häirintä verkossa on este tasa-arvolle

Tytöt viettävät kaikkialla maailmassa yhä enemmän aikaa internetissä. Kun tytöt osallistuvat internetissä julkiseen keskusteluun, he kohtaavat verkkoväkivaltaa, kuten kiusaamista, häirintää ja fyysisiä uhkauksia.

Lue lisää >>

PERUSTA YRITYKSESI OMA KERÄYS

  • Aloita yrityksen tai henkilökunnan oma verkkokeräys kehittyvissä maissa asuville tytöille helposti osoitteessa kerays.plan.fi/tyttojen-puolella.
  • Jaa keräystä sosiaalisen median eri kanavissa ja haasta sidosryhmänne mukaan lahjoittamaan.
  • Voit seurata oman keräystavoitteesi täyttymistä hyvän asian puolesta.

Edistä tyttöjen oikeuksia sosiaalisessa mediassa

Seuraa somekanaviamme ja jaa julkaisujamme.
 

 

Yhteystiedot