Tutkimuksetjaraportit,4.10.2021

TheTruthGapStateoftheWorld’sGirls2021

Kaksi vietnamilaista lasta istuu kivellä ja käyttää tietokonetta.

Lastenoikeusjärjestö Plan Internationalin raporttisarja State of the World’s Girls tarkastelee tänä vuonna sitä, miten internetissä leviävät disinformaatio ja misinformaatio vaikuttavat tyttöjen ja nuorten naisten elämään, hyvinvointiin ja vaikuttamismahdollisuuksiin.

Toteutimme The Truth Gap -tutkimuksen yhteensä 33 maassa. 26 maassa yli 26 000 iältään 15–24-vuotiasta tyttöä ja nuorta naista vastasi kyselytutkimukseen, ja 18 maassa teimme 22 syvähaastattelua. Raportti paljastaa, että verkossa leviävä väärä informaatio uhkaa tyttöjen hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta.

Kaksi nepalilaista tyttöä halaa hymyillen.

Tule tyttösponssiksi

Kuukausilahjoituksesi parantaa heikoimmassa asemassa olevien tyttöjen asemaa ja varmistaa, etteivät he jää sukupuolensa takia taka-alalle.

Liity nyt
Etiopialainen tyttö seisoo rakennuksen oviaukossa ja katsoo vakavana kameraan.

Puolusta tyttöjen oikeutta tietoon

Tyttöjen päivänä 11.10. juhlimme tyttöjen voimaa ja vaadimme parannuksia tyttöjen asemaan. Kun tytöillä on tietoa, he voivat puolustaa oikeuksiaan.

Lue lisää ja osallistu
Planin vapaaehtoisia ja työntekijöitä seisoo portailla siniset nauhat kaulassaan.

Vaikuta vapaaehtoisena

Tavoitteenamme on maailma, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Edistä oikeudenmukaista maailmaa kanssamme vapaaehtoisena.

Ryhdy vapaaehtoiseksi