Teknologia & innovaatiot | Plan

TEKNOLOGIA & INNOVAATIOT

Hyödynnämme tieto- ja viestintäteknologiaa kehitysyhteistyössämme. Tekniikka helpottaa muun muassa tiedonvälitystä ja lasten osallistumista. Lapset voivat käyttää tieto- ja mobiiliteknologiaa koulussa, vanhemmat voivat hoitaa syntymärekisteröinnin digitaalisesta, ja kännykkäsovelluksilla voidaan kerätä tietoa ja koordinoida apua katastrofitilanteissa.

Työssämme on tärkeää, myös vähemmistöasemassa olevat ryhmät, kuten tytöt ja etniset vähemmistöt, hyötyvät tekniikan antamista mahdollisuuksista.

DIGITALISOINTI TUO TIEDON YHÄ USEAMMAN ULOTTUVILLE

Uudet digitaaliset työkalut mahdollistavat lähes reaaliaikaisen palautteen antamisen ja saamisen yhteisöissä, joissa toimimme. Kun tieto ja tulokset ovat kaikkien saatavilla ja tulkittavissa, työ tehostuu ja sen vaikuttavuus paranee. 

Lue lisää

MAAILMAN PARHAITA KOODAREITA

Tytöt uhkaavat jäädä jälkeen globaalista kehityksestä, sillä he pääsevät poikia harvemmin internetiin. Plan tukee Ugandassa tyttöjä käyttämään teknologiaa ja kouluttautumaan sovelluskehittäjiksi.

Lue lisää

IT-taidoilla töitä tytöille Ugandassa

Ugandalainen Aminah oppi SmartUp Factory -innovaatiokeskuksessamme, kuinka käyttää teknologiaa ja toimia yrittäjänä. Nyt hän hyödyntää internetiä ja sosiaalista mediaa vaatekauppansa markkinoinnissa.

Katso video

 

Tytöt ja naiset mukaan kehittämään teknologiaa

Sukupuolten tasa-arvo ei toteudu ilman tyttöjä teknologian kehittäjinä.

Lue lisää

Sheboard haastaa tapamme puhua tytöille

Se, miten puhumme tytöille vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miten he kokevat itsensä. Sheboard -sovellus kannustaa muuttamaan puhettamme tyttöjä voimaannuttavaksi.

Lue lisää

Tutustu toimintaamme