Osallistu | Plan

Tule mukaan tyttöjen päivään!

Juhlista tyttöjen päivää. Kerro tuntemillesi tytöille, että he ovat arvokkaita ja voivat saavuttaa merkittäviä asioita. Voit osallistua myös

Kerro somessa, että tyttöjen oikeudet ovat tärkeitä!

Ota itsestäsi tai porukastasi kuva paperikyltin kanssa. Taustalla voi näkyä tunnettu paikka, työpaikkasi tai koulusi – ja ihmisiä, jotka haluavat olla tyttöjen puolella!

Jaa kuva sosiaalisessa mediassa ja kerro, miksi juuri sinä olet tyttöjen puolella. Haasta myös tuttusi ottamaan omia kuvia ja käyttämään #tyttöjenpuolella -hashtagiä. 

Vaihda Facebook-profiilikuvaasi #tyttöjenpuolella -kehys ja kerro näin olevasi tyttöjen asialla.

Jokainen tyttö voi muuttaa maailmaa, kun saa siihen mahdollisuuden. Poistetaan esteet tyttöjen tieltä ja tehdään maailmasta parempi paikka kaikille! Minä olen @plansuomi kanssa #tyttöjenpuolella – ole sinäkin!

Seuraa somekanaviamme ja jaa julkaisujamme.

Kuka tyttöjen oikeuksien puolustaja olet?

Tee nopea, hauska ja leikkimielinen testi tyttöjen päivän kunniaksi! Selvitä, millainen tyttöjen oikeuksien puolustaja olet ja ketä julkisuuden henkilöä muistutat.

Tue tasa-arvoa

Lahjoituksella tuet maailman heikoimmassa asemassa olevia tyttöjä. Lahjoituksellasi autat tyttöjä päättämään omasta elämästään ja kouluttautumaan – jotta he voivat muuttaa maailmaa.

ihaile pinkityksiä tyttöjen päivänä

Tunnetut rakennukset ympäri maailmaa saivat pinkin valohunnun 11.10. Suomessa voit bongata pinkityksiä Tampereella, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Lahdessa. 

Löysitkö pinkityspaikan? Ota kuva ja kerro siitä somessa!