Nuorten Leijonien tarinalla kerätään varoja kehitysmaiden lapsille | Plan

11.1.2017

Nuorten Leijonien tarinalla kerätään varoja kehitysmaiden lapsille

Plan nostaa maailman tyttöjen oikeuksia esille Urheilugaalassa 17.1. Lisäksi Minerva Kustannus ja Urheilugaala keräävät jääkiekon nuorista maailmanmestareista kertovalla kirjalla varoja Planin työhön.

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruus kotikisoissa oli yksi Suomen urheiluvuoden 2016 suurimmista saavutuksista. Syyskuussa joukkueesta ja mestaruudesta ilmestyi Harri Pirisen kirjoittama kirja Nuorten jääkiekon maailmanmestarit 2016.

Tammikuun 17. päivä järjestettävä Urheilugaala, sen yhteistyökumppani Plan International Suomi ja kirjan julkaissut Minerva Kustannus Oy keräävät nyt yhdessä varoja Planin työhön kehitysmaiden lasten hyväksi.

Helmikuun loppuun asti jokaisesta Minervan verkkokaupasta ostetusta 20 euron hintaisesta Nuorten jääkiekon maailmanmestarit 2016 -kirjasta ohjataan Planin työhön yhtä monta euroa kuin jääkiekon nuorten maailmanmestarit saavat palkintoja Urheilugaalassa.

Joukkue, sen jäseniä ja itse kisatapahtuma ovat ehdolla voittajaksi gaalassa seitsemässä eri kategoriassa.

Järjestämme kehitysmaiden tytöille mahdollisuuden pelata jalkapalloa ja voimaantua urheilun avulla. Esimerkiksi Hondurasissa tytöt kehittävät jalkapalloilemalla itsetuntoaan sekä tietoisuuttaan tasa-arvosta ja omista oikeuksistaan.Plan International Suomi tuo kehitysmaiden lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksia esille yhteistyökumppanina Urheilugaalassa tiistaina 17.1. Paikan päällä Hartwall Arenalla pisteellämme voi tutustua työhömme, ja muun muassa roller derby -joukkue Kallio Rolling Rainbow pelaa näytösluontoisesti. Näymme myös itse gaalassa.

Gaala lähetetään suorana Yle TV2:lla ti 17.1. klo 20 alkaen. Gaalaan paikan päälle voi myös ostaa lippuja.

Osta Nuorten jääkiekon maailmanmestarit 2016 -kirja
HUOM! Kirjoita ostovaiheessa kampanjakoodiksi ”gaala”, jolloin kirjan hinta laskee 20 euroon ja sovittu osuus ohjautuu Planille.

Osta liput Urheilugaalaan

Äänestä sykähdyttävintä urheiluhetkeä 2016

Kallio Rolling Rainbow'n kotisivu

Tutustu toimintaamme