Marimekon ja Planin yhteistyö jatkuu | Plan

1.10.2018

Marimekon ja Planin yhteistyö jatkuu

Marimekko ja Plan International tekevät yhteistyötä tasa-arvon edistämiseksi Marimekon Tasaraita-kuvion 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.
 
 
Keväällä jokaisesta kampanja-aikana myydystä Tasaraita-paidasta lahjoitettiin euro Planin tasa-arvotyöhön. Kampanja näkyi Marimekon liikkeissä niin Suomessa kuin maailmallakin. Yhteistyö jatkuu jälleen lokakuussa, ja kampanjatuotteet ovat myynnissä joulukuun loppuun saakka.
 
– Kampanjan ensimmäinen osa oli onnistunut ja otettiin vastaan erittäin positiivisesti kaikilla markkinoilla, kertoo Marimekon viestintäjohtaja Piia Kumpulainen.
 
Kampanjan tuotoilla Plan edistää kaikkien lasten oikeutta käydä koulua ja tehdä omaa elämäänsä koskevia päätöksiä. Tasa-arvoinen ajattelu on aina ollut vahvasti osa myös Marimekon yrityskulttuuria.
 
– Tasa-arvokysymykset ovat erilaisia eri puolilla maailmaa, mutta hyvin tärkeitä ja ajankohtaisia kaikkialla maailmassa. Marimekossa me uskomme siihen, että kaikilla tulisi olla yhdenvertaiset oikeudet tehdä päätöksiä omasta elämästään. Siksi haluamme tukea Planin työtä erityisesti tyttöjen oikeuksien ja koulutuksen edistämiseksi, Kumpulainen kertoo. 
 
Lokakuussa jatkuva kampanja toteutetaan Marimekon myymälöissä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa sekä Marimekon omassa verkkokaupassa, joka toimii 30 maassa.

Tutustu toimintaamme