Girls Can -lahjoituskortti | Plan

Girls Can -lahjoituskortti

Ilahduta läheistäsi tai ystävääsi lahjalla, joka on samalla lahja maailman tytöille. Girls Can -lahjoituskortti on myynnissä kaikissa K-Citymarketeissa

Planin ja Keskon Girls Can -lahjoituskortilla tuet tyttöjen tasa-arvoa kehitysmaissa. Kymmenen euron hintaisia kortteja voi ostaa K-Citymarketeista kautta maan. Kortti on aineeton lahja, joka sopii lahjaksi vuoden jokaisena päivänä.

Näin K-Citymarket -ketjun johtaja Johanna Kontio kertoo Girls Can -lahjoituskortista sekä Planin ja Keskon yhteistyöstä.
 

Mikä on Girls Can -lahjoituskortti on?

“Girls Can -lahjoituskortin voi ostaa itselleen tai vaikkapa lahjaksi. Sen ostaminen on helppoa, ja siitä saatavat tulot menevät Planin työn tukemiseen.”
 

Mihin lahjoituskorteista saadut varat käytetään?

“Planin työhön lasten oikeuksien ja tasa-arvon puolustamiseksi ympäri maailmaa. Varoja käytetään esimerkiksi lasten koulutuksen, terveydenhuollon ja suojelun parantamiseen sekä tyttöjen oikeuksien edistämiseen.”
 

Miksi Kesko on mukana juuri Planin työssä?

“Keskolle vastuullisuustyö on erityisen tärkeää. Kesko on tehnyt Planin kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä jo pitkän aikaa. Tämä lahjoituskortti on luonnollinen jatkumo yhteistyöllemme, ja voimme sen avulla tarjota myös asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua hyväntekeväisyyteen helposti kaupassa käynnin yhteydessä.”
 

Kenelle Girls Can -lahjoituskortti on tarkoitettu?

“Tällä kortilla kuka tahansa voi tukea tyttöjen suojelua ja koulutusta edistäviä hankkeita kehitysmaissa. Lahjoituksen voi tehdä omasta puolesta tai ostamalla lahjoituskortin lahjana toiselle. Tämä on oiva aineeton lahja esimerkiksi ystävälle, päiväkodin tädille tai opettajalle. Aineeton lahja sopii lahjaksi erityisesti silloin, kun ihmisellä on jo kaikkea aineellista.”
 

Mistä Girls Can -lahjoituskortin voi ostaa, ja paljonko se maksaa?

“Aineettoman lahjan voi ostaa kaikista K-Citymarketeista ympäri Suomen. Asiakkaat löytävät tuotteen kassoiltamme. Biohajoava kortti maksaa 10 euroa. Myöhemmin lisäämme valikoimaan mahdollisesti erihintaisia lahjoituskortteja.”
 

Yhteystiedot

Tutustu toimintaamme